MAC & Sephora - 16 тема

• 47 862
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
anbibian и според мен Basics си струва, абсолютно!!! Имам и Naked1, но ако трябва да избера само 1 от двете ще е Basics. Тя е изцяло матова, само първият цвят е със сатенен завършек. Можеш да я ползваш за цялостен елегантен матов грим или да съчетаеш с нещо по-бляскаво и цветно. Хубави блестящи сенки е по-лесно да се намерят, трудно е да откриеш качествени матови.  Peace Ако някъде я има на оферта и имаш възможност, не я мисли.  Hug

# 166
Ами 16 паунда ми излиза с оня код дето си го стискам от рождения ден насам  Laughing
Много ги мисля тия UD, обаче тоя месец тотално се олях - поръчах си продукти на illamasqua и Бенефит и се чудя дали вече няма да ме изгонят от нас  Embarassed
Това чакам

И тези на Бенефит

# 167
  • София
Момичета,в Сефора продават ли още Naked - URBAN DECAY ?

# 168
[

Аз да попитам, някой има ли представа и ползва ли Benefit Bronzer Hoola? Много го хвалят, имам го но няколко пъти се опитвам да го ползвам върху себе си и върху други, но ми изглежда като мръсно, не като бронзирано. Дали защото кафявото е по-студен нюанс (спрямо MAC Harmony) или има някакъв трик. Върху какъв тен трябва да се ползва? Върху по-жълтеникава кожа ли?  newsm78  

Аз го имам и честно казано не съм особено впечатлена в сравнение с други бронзъри. Нещо ми е по-сух и разпрашващ се.  Даже съм го зарязала, но сега като ме подсети ще му дам шанс.

# 169
Момичета,в Сефора продават ли още Naked - URBAN DECAY ?

Не. Скоро няма да видим тук УД  Tired

# 170
anbibian, ти какви сенки предпочиташ матови или бляскави? Изобщо момичета ще ви препоръчам една американска марка - The Balm: http://www.thebalm.com/ , страхотно качествени сенки в страхотни опаковки Heart Eyes. Лошото е, че се намират по-трудно, но определено са по-евтини от Urban Decay. Аз имам 2 от палитрите:
NUDE'tude

Скрит текст:

не по-лош вариант от Naked палитрите
и   Meet Matt(e) Nude
Скрит текст:
изцяло матова, с голямо количество сенки и по-разнообразна от Basics. Ако не се лъжа някой от английските сайтове предлагаше бранда. Силно препоръчвам и ружовете им. Много пигментирани и трайни, пак в страхотни опаковки. Аз от старата серия имам и 4те и само да ми паднат ще си взема и от новите дълготрайни ружове INSTAIN.

anbibian и аз имам на Бенефит TROPICORAL Mr. Green, а новия руж го мисля. Оня ден в Сефора ми сложиха от него, но аз имах отдолу руж и не можах да преценя как е. Ти пробва ли го вече?

# 171
The Balm се продава във Feelunique.  Peace

# 172
Чудесно! Цените малко завишени ми се струват  Rolling Eyes
Сега погледнах и се присетих и за хайлайтера Mary Lou Manizer Luminizer - доста бляскав, но е много ситно смлян и с лека ръка става много красиво.
Имам и от червилата TheBalm Girls с опаковки в стил James Bond (то е такава закачката в името Laughing), моето е Mai billsbepaid - много приятен нюд с розов отенък. Heart Eyes Хвърлила съм око и на Ima Goodkisser, пък ако ще и да е само заради името  Mr. Green
В Интернет видях, че са имали и една лимитирана палитра, която ми се струва подходяща за Жаки. За съжаление се намира само по ebay и то на страшни цени  Shocked

Скрит текст:

# 173
The Balm се продава във Feelunique.  Peace
И в Амазон  Grinning Имам вече руж - страхотен е! Сега съм си поръчала червило и сенки.
Pepita72 предпочитам бляскави, но не прекалено, тези naked 1 ми допадат, но някои цветове ми идват малко тъмни за ежедневен грим, а ми се стори, че naked 2 съдържа по-светли нюанси. Към бейсика се насочих, защото отделно нямам никакви матови, а от време на време и те ми трябват  Grinning

NUDE'tude и мен ме влече  Heart Eyes

На Бенефит нещата ми още не са пристигнали, нали не пращат до БГ, трябва да чакам да дойдат с превозвача, вероятно другата седмица  Sad
А ти имаш ли бронзанта на The balm? Гледах няколко ревюта, че е малко тъмен и затова още не съм го поръчала, аз съм по-светла. По същата причина и Хула не съм поръчала, но като ви чета май ще я пропусна или ще взема пак някой комплект само за проба.

# 174
  • Пловдив
И аз я заглеждах тази марка и сега ми се разпали пак интереса към нея. Иначе ако е за цените- не ми изглеждат изобщо по-ниски от UD , но пък имат интересни неща , залагат и на освобождаването от вредни съставки, което е още един + и бих експериментирала, на хайлайтъра му се точа отдавна  Heart Eyes

# 175
Аз имам това http://www.amazon.co.uk/theBalm-Hot-Mama-Shadow-Blush/dp/B000PHR … bxgy_beauty_img_y
Пазарувам си ги от Амазон, защото често ги намалят и освен това са включени в тази програма Subscribe & Save и като купя 5 различни продукта в един и същи месец ми идват с още 15% отстъпка  Laughing

Eто го червилото
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0027JONYQ/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
И сенките
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00110S3GG/ref=oh_details_o02 … ie=UTF8&psc=1

В нашата Сефора не се продават нали?

# 176
тази марка, която обсъждате /The balm/ и особено палитрата с жените /NUDE'tude/ имат не по-малко ментета от UD  Wink

# 177
anbibian, ако трябва да избирам между Naked1 и Basics за ежедневен грим, определено Basics.  Peace Правиш сутринта стилен нюд грим, вечерта добавяш цветен акцент и си готова за всякакъв повод. Това е моят избор поне. Погледни добре и The Balm  Laughing
Нямам бронзанта Bahama Mama (страшно ми допада закачката в имената на продуктите), но ми е в списъка за проверка. Тук, в Италия, марката се продава ексклузивно само в една верига парфюмерии и то не във всяка. Close  Но тъй като искам да видя новите ружове, ще ходя да разгледам какво има и ще пиша тук. Инак и аз четох, че е тъмен, ама искам да видя и пипна  Whistling

aH~, просто цените във feelunique ми се струват завишени, аз мисля че и 2 те ми палитри бяха под 30 евро, хайлатъра ми беше под 15...Или марката е вдигнала цените  newsm78

# 178
  • Бургас
Да ви питам знаете ли цената на новите ружове на Диор?
Харесала съм си цвят Redissimo 896  Heart Eyes
Като го видях и пробвах много го харесах обаче съвсем забравих да видя цена, а мисля малко да се поспра с козметиките.  ooooh!

# 179
Да 82 лв. струват. Peace И аз харесах този руж.

Общи условия

Активация на акаунт