MAC & Sephora - 16 тема

• 49 102
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Уха 82 лв.
Мерси Денси  Hug , много е красив . Ще си го пожелая за рождения ден, нали в Дъглас е заредена колекцията, понеже в БЗ не е при нас,или поне снощи не беше.

# 181
Не аз я видях вчера в БЗ не съм в Дъглас, но сигурно ще я заредят, защото те са едно цяло.

# 182
Нали тези ружове са перманентни? Дори в Италия (където доста неща са по-скъпи от Франция, Испания и UK) тези ружове са 38 евро в Сефора, дори по курс 1:2 не ми излиза 82 лв...честно не разбирам... Мен ме е обхванала една "ружомания"  Rolling Eyes и се колебая между много  Embarassed... гледах и тези, ама ще се оглеждам още, че около празниците ще има изкушения... Flutter

# 183
  • Бургас
Да, знам че са едно цяло, но някой колекции не ги зареждат в БЗ,  но пък ги зареждат  в Дъглас . И аз така съм си запомнила. 

# 184
Днес нещо ме е ударила приказливката, дано не съм досадила...  Embarassed
Но нали малко по-горе стана въпрос за бронзърите на Benefit Hoola и The balm ... Аз съм абонирана за канала на тази мацка

Скрит текст:

и току-що постна видео грим изцяло с Бенефит продукти; използва този на Бенефит за лек контур на скулите и каза, че е тъмен, но по-светъл от този на The Balm. Така че явно този на The Balm е много тъмен. Аз в понеделник-вторник ще гладем да го видя наживо и ако е много тъмен ще взема на Too Faced. Имам в една палитра техен бронзър и е с отлично качество и мирише на шоколад.  Crazy

Момичета, когато нещо е много тъмно или прекалено бляскаво, може да се омекотява като се нанася с по-пухкава четка и по-леко. В повечето случай става. Това важи и с червилата - ако имате някой прекалено ярък цвят и не се харесвате, пробвайте да го нанесете с четка и ще се удивите каква разлика в интезивността на цвета има.  Hug

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 16:31 от Pepita72

# 185
  • София
Pepita72, благодаря за ценното клипче. bouquet За себе си се убедих, че Benefit Hoola не работи добре. Повече се харесах с MAC Harmony.  Peace

# 186
Scintillia радвам се, че ти е харесало клипчето.  Hug Много бронзъри оранжевеят, никога не съм пробвала този на Бенефит, но при първа възможност ще топна пръст и в него от любопитство.  Laughing

# 187
Много ти благодаря Денси  bouquet

# 188
  • Бургас
The balm не са нищо особено,  цените им са подобни. Така или иначе се поръчват, да сменяте UD с The balm не ми се струва особено оправдано. Да не говорим за невероятно кичозните им опаковки. Но всеки си решава.
Ето една много добра UD-подобна палитра на LORAC, и подробно ревю http://mybeautysample.com/2013/02/the-sample-lorac-pro-palette-review-swatches/

# 189
  • София
Тая палитра на Лорак е супер.. и аз умувам как да се сдобия с нея..повече ми харесва от УД

# 190
На мен опаковките на The balm много ми харесват. Двойно ми е удоволствието като си ползвам ружа, а той е страхотен.
Като дойдат другите продукти, ще споделя дали и от тях съм остнала доволна  Grinning

# 191
The balm не са нищо особено,  цените им са подобни. Така или иначе се поръчват, да сменяте UD с The balm не ми се струва особено оправдано. Да не говорим за невероятно кичозните им опаковки. Но всеки си решава.
Ето една много добра UD-подобна палитра на LORAC, и подробно ревю http://mybeautysample.com/2013/02/the-sample-lorac-pro-palette-review-swatches/

rajnaa, аз никого не съветвам да сменя Urban decay с The Balm, далеч съм от тази мисъл. Всеки си решава за себе си. Аз просто споделих, че имам доста продукти на тази марка и съм доволна. База за сравнение имам защото имам и 5 палитри на Urban decay. Ползвам си всичко и с удоволствие. Според мен The balm по качество не отстъпва на Urban decay. Ти пробвала ли си нещо на The balm? Колкото до опаковките и то е въпрос на личен вкус, на мен ми харесват.  Hug
Палитрата, която си показала ти и аз съм чела прекрасни отзиви и определено е доста балансирана, защото горния ред сенки са матови, но не съм я виждала на живо. Тази марка не се предлага в Европа.   bouquet

# 192
На мен опаковките на The balm много ми харесват.

И на мене ми харесват.  Simple Smile А от UD така и не успях да се вдъхновя. Сигурно са много качествени щом толкова народ се прехласва по тях, но нито на вид ми харесват, нито съм виждала резулати от тях заради, които да си кажа WOW.  Blush

# 193
  • в 1001-та нощ
Мисля, че Ел взе палитрата на Лорак, обаче не помня - дали има нейкид, за да ги сравни Simple Smile

# 194
Тъй като сенките в Naked1 имат различен завършек и не всички ми харесват еднакво, на МЕН казвам. На някой от по-блестящите сенки през деня от глитърчетата намирам по лицето си и определено не ми е приятно. Ако искам глитър по лицето си ще го сложа АЗ и то там където АЗ искам. От тази гледна точка на МЕН повече ми харесва Smoked. Отлично качество и според мен може да се прави и хубав дневен грим, който вечер можеш да подсилиш с някой от тъмните цветове. И пак лично мнение е, че цветовия избор в NUDE'tude е по-добър от Naked1.  Peace
Тази на палитра на Лорак аз определено бих я купила, но тук в Италия пощенските услуги са гадни и не искам разправии с митници.  Crossing Arms  Но и тя Лорак може да не се хареса на всички, защото както казах половината са матови цветове и има хора, които не харесват матови сенки. На МЕН най ми харесва балансирания грим между матови и блестящи сенки. Но това е моят личен вкус.
Всичко това го пиша не за да карам някой да купува това, което аз съм купила, а споделям за да може някой, който е заинтересован от тези неща да проучи какво ще е най-удачно за него.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт