MAC & Sephora - 16 тема

• 48 335
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
може с посредник, коректни са  Peace аз има няколко поръчки вече  Peace
Аз често пазарувам от Англия и сама и с посредник, ако някой се интересува конкретно да пише на лични ще помагам  Hug

от МАС - в UK до БГ само с посредник  Peace поне аз съм нямала избор  newsm78  Rolling Eyes

# 346
Ох, колко клипчета съм изгледала  ooooh! Всичко изглежда толкова лесно и аз се надъхвам, пък после на практика  Sick
На мен много ми хареса тази палитра Clarins, аз съм си фен на гамата, но след Нейкед не мисля, че се нуждая от нея.
може с посредник, коректни са  Peace аз има няколко поръчки вече  Peace
Аз често пазарувам от Англия и сама и с посредник, ако някой се интересува конкретно да пише на лични ще помагам  Hug

от МАС - в UK до БГ само с посредник  Peace поне аз съм нямала избор  newsm78  Rolling Eyes
Защо? Аз скоро питах дали може да се плаща с БГ карат и някой каза - да, не съм пробвала.
Значи не ми трябва посредник, само превозвач - плащам сама, пращам на английски адрес и те ми ги карат в София  Peace
Иначе от всеки сайт може с посредник, който плаща вместо теб и ти доставя в БГ.

# 347
  • в 1001-та нощ
да, с българска карта  Peace , но се поръчва на адреса на посредник, съответно той доставя тук  Peace

# 348
  • Бургас
Хайде сега хубава си е палитрата на Clarins, пиша го като човек, който обожава лилаво(при първите снимки на палитрата бях си решила поне да я видя и пробвам ) , но и тази не ме разочарова. Тези които нямат Naked 1 предполагам си е добра алтернатива. А си мисля, че сме малко пренаситени от носно тези колекции, всеки път чакаме най най и като не ни хареса, даже ни се струва обикновено.

# 349
  • София
214 и 215 са много различни четки  Peace

Напълно подкрепям Веси. Тънка линия, груба и бодлива. Със сигурност може да има някакво приложение, но не знам човек как би свикнал с гадния косъм.

# 350
  • Пловдив
 На мен палитрата ми харесва много повече от NAKED 1 или 2 (те ако трябва да съм честна изобщо не ми харесват, много пъти съм ги гледала заради масовото припадане по тях,но нито веднъж не съм получила сигнал, че биха ме радвали ..) Поне на суоч-а изглеждат по-кремави цветовете и доста по-нежни и стоплящи душата ми мисля  и че ще се работи много лесно със цветовете от самата палитра, докато в NAKED 1 (сега пак ги погледнах паралелно) всички са ми крещящи и нахални ,незнам - свива ми се корема на топка като я видя палитрата, изобщо не е моя.
 На UD имам "The VICE" и тя е моята палитра - дъга , за всяко настроение откривам цвят , но има някои цветове с по-едри частички, които се ронят и изискват мокра четка, доста пъти съм си съсипвала грима с някои от тях и съм започвала от начало, подозирам , че и в NAKED e възможно да им някой такъв цвят , а при Clarins подставям под съмнение това.

# 351
# 352
Много подобни на миналогодишните и като цветове и като опаковки.  Peace Но си харесах едно, две сетчета де.  Laughing

# 353
  • София
Ох, и аз харесах  ooooh!

# 354
Момичета, страшно съм радостна току що ми се обадиха от Ланком за да ми кажат, че съм победител в томболата им и печеля един крем Визионер. Това е с покупката на яркото червило на Ивана Лисак, тогава играх набързо в някаква томбола. Много съм щастлива, защото Визионера ми е любим серум и страшно ми пасва, а моя тъкмо привършва и се чудех дали да купя нов или да сменя. Heart Eyes

# 355
  • в 1001-та нощ
Честито, densi  Heart Eyes страхотна новина !!!!  bowuu  newsm76 Heart Eyes

Аз също мисля да взема палитрата на Кларинс  - след като я видя, за мен също е различна - поне на снимка  Peace Единствените ми задръжки са по отношение качество - сенки на Кларинс не съм имала и не съм сигурна дали ще ми допаднат  Blush

Четохте ли интервюто с Ивана Лисак в ЕВА?  Rolling Eyes

# 356
Благодаря да се връща! Hug  bouquet
Купувам Евата в първия ден на излизането и винаги, от първия и брой, но не съм имала време да я прочета цялата досега. В чантата ми е обаче докато я прочета и сега ще видя интервюто.

# 357
Дени, честито и от мен  Hug С кеф да си го измажеш  Flutter

Аз не купувам почти никакви списания, но ме заинтригувахте с това интервю. В последния брой на Ева ли е?

# 358
Честито Денси. Много хубав подарък.  Hug
Палитрата на Кларинс я гледах в Escentual £36 мисля беше, направи ми впечатление, че дори и цената е като при Нейкед. Цената ми се вижда доста добра предвид че обикновено 5ците им са по 30тина паунда. Иначе като качество не мисля, че ще е зле. Техните сенки не са лоши.  Peace
Ще я суочна като дойде в магазина и ще пиша как е като качство и пигментираност.  Peace

# 359
Честито Денси. Много хубав подарък.  Hug
Палитрата на Кларинс я гледах в Escentual £36 мисля беше, направи ми впечатление, че дори и цената е като при Нейкед. Цената ми се вижда доста добра предвид че обикновено 5ците им са по 30тина паунда. Иначе като качество не мисля, че ще е зле. Техните сенки не са лоши.  Peace
Ще я суочна като дойде в магазина и ще пиша как е като качство и пигментираност.  Peace
Честито, Денси!
А кога се очаква палитрата на Clarins, да се оглеждам в Бургас?  Като нищо при нас ще заредят една -две бройки само.

Общи условия

Активация на акаунт