MAC & Sephora - 16 тема

• 48 346
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Светли са ти ББ на Кларинс? Мургава ли си? Защото за мен са супер тъмни и много мазни.
хаха, да. Имам си доста тен по рождение и 1-цата определено ми е светла. На ръката си тествах матиращата пудра на Кларинс и 3-ката ми беше добре, но на лицето не сложих, че беше вече късно и нямаше как да преценя добре ли ми е или не.

# 331
  • Пловдив
Откакто Денси ми препоръча свободната пудра на Шанел се родих! Денси благодаря ти! Hug
Съвсем наскоро открих и ББ-то за мен- това на Филорга.Двете в съчетание сложени едно върху друго е всичко което съм търсила като ефект. Hug

# 332
Някой знае ли дали в нашия МАС имат четките 231, 228, 214, 212 и 275 и на каква цена (случайно, че нямам възможност да им звънна)?  Peace

# 333
Момичета, извинявам се, че нахлувам в темата. Чета ви от известно време и ме запалихте да пробвам червилата на Sephora. Колебая се между два цвята, понеже ще купувам онлайн, може ли да споделите впечатления или снимки на два варианти, на които съм се спряла - R08 Firework и R09 Valentine. Порових се за снимки в нета, но пак не успях да се ориентирам - цветовете действително ли са толкова крещящи? Оставам с впечатлението, че се слагат по-скоро за повод, а не в ежедневието.

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 21:08 от Анонимен

# 334
  • Torino,IT
Ето суочове на The Essentual  Palette на Clarins.

http://www.escentual.com/blog/2013/10/07/clarins-the-essentials- … -make-up-palette/
Тази ли е коледната? За мен е подобна на нейкид 1.
И има само един мат цвят,което не ми харесва.
И аз ще я пропусна, няма смисъл при положение че имам нейкид едно.

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 20:09 от Lindita

# 335
Тази е да. Много е подобна на Нейкид и е хубава. Некид ми харесва повече обаче и тъй като си я имам ще пропусна тази.

# 336
Не ме грабва тази палитра на Кларанс...

А от четките на МАС. Нямат 231 и 214, а особено 214 много я исках. Ама каквото такова, взех си други.

# 337
  • София
На мен ми харесва палитрата, даже много  Heart Eyes

А от четките на МАС. Нямат 231 и 214, а особено 214 много я исках. Ама каквото такова, взех си други.

Епона, за какво мислиш да я ползваш? Аз я имам 214 и за мен е много тъпа (не се сещам за по-подходяща дума) и ненужна  Peace

# 338
Аз имам 215 и съм супер доволна от нея. Пигменти нанасям само с нея.

# 339
214 за нанасяне и/или опушване под долните мигли, за сгъвката и т.н. Гримьорът в МАС я имаше и успях да я видя на живо. На мен ми се струва супер готина. Ама знам ли, нали от скоро сравнително започнах да се интересувам от четки....

215 също я гледах. Много е интересна, като лапичка е. Супер е за пигментите. Не я взех само, защото все още имам само един и то пресован.

# 340
Не ме грабва тази палитра на Кларанс...

Нали можеше да се поръчва от английския, ако много я искаш, може от там  Peace

Аз, с риск да стана досадна, ама да си попитам пак  Embarassed Ако отида на грим в Мак ще ме научат ли как да си слагам руж и да си скулптурирам поне бузите? Мъча се у дома с наличните ми четки, събрах малко ружчета на Катрис за обучение - обаче все не ми се получава нещо, почнах да се чудя аз ли съм виновна или четките, ама май съм аз  Sad Днес опита ми беше пълна трагедия, половината ми лице беше оранжево  ooooh! Имала съм и сполучливи сеанси с четките, но явно си е било късмет  ooooh!

# 341
  • в 1001-та нощ
може с посредник, коректни са  Peace аз има няколко поръчки вече  Peace

# 342
може с посредник, коректни са  Peace аз има няколко поръчки вече  Peace
Аз често пазарувам от Англия и сама и с посредник, ако някой се интересува конкретно да пише на лични ще помагам  Hug

# 343
На мен ми харесва палитрата, даже много  Heart Eyes

Епона, за какво мислиш да я ползваш? Аз я имам 214 и за мен е много тъпа (не се сещам за по-подходяща дума) и ненужна  Peace

Аз имам еквивалента на 214, но на Сигма. Не е лоша четката, но и аз не й намирам особено приложение  Thinking
За опушване не става много, защото прави прекалено тънка линия. А и е по-груба и не ми е много приятно да я усещам. Най-удобното нещо, за което ми пасва е нанасяне на малко цвят в двата края на клепача  Peace Но честно казано, бих намерила и по-добри четки от тази за целта  Sunglasses

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 22:50 от veselina_s_p

# 344
anbibian, гледала ли си клипчета в ютуб? Има доста с обяснения кое, къде и как да се нанесе. Аз си мисля, че дори и да отидеш на грим сесия и да ти покажат, то после сама във вас ще трябва да пробваш докато се получи. Няма как да стане според мен от първия път.
Не, че ме бива особено в ружа, но като съвет-нанасяй по малко, постепенно. Гледай да си на дневна светлина, за да следиш интензивността на цвета. На мен лично с кремообразните ружове ми е далеч по-лесно, но това е личен опит Simple Smile
Относно палитрата на Кларанс-не ми харесва. Не виждам нуждата от още една палитра в нюд цветове. За мен лично Кларанс се изложиха, особено с онези снимки, на които палитрата изглеждаше лилавееща Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт