MAC & Sephora - 16 тема

• 49 226
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Аз се бях засилила и вчера ходих да питам до близкия козметичен магазин. Обяснявах, обяснявах какво търся момичето  нищо не можа да ми каже. Освен, че е пристигнала есенната колекция, но е още в кашоните и не знае какво има. Трябваше да мина днес, но забравих Sad
Жалко, Денси. Ти спомняш ли си поне от коя колекция е? Не си спомням и кой точно публикува снимката, а сигурно е от някой блог и там трябва да пише нещо за нея.

# 316
  • в 1001-та нощ
Мисля, че тук някой показа една палитра на Сlarins в лилаво-кафявата гама. Състоеше се от около 8 цвята,но не съм много сигурна.Знае ли се кога ще излезе?

ако питаш за:

може и да е по-кафеникава  Mr. Green

Попитах в Дъглас (Сердика) преди седмица и казаха, че чакат есенната, а тя е от коледната и ще е след октомври  Peace

# 317
Аленка,благодаря ти. Точно за нея питах.
Първата и втората палитра едни и същи ли са или са различни newsm78. На мен ми харесва повече първата,ако е в кафявата гама не ме устройва.

# 318
  • в 1001-та нощ
На повечето ни хареса - първата, но се коментираше в темата, че често първите снимки са с пресилени цветове и на живо не е така, започна разследване със снимки от сайтове, каталози и май ще се окаже, че втората е истинската - Кларинс правят все неутрални палитри и т.н. , но ... нека видим на живо, скоро ще е   Blush

Скрит текст:
Първата снимка мисля беше пусната в един блог - достоверен според дамите тук и малко след това - мисля в същия блог - дамата сподели, че е получила истинската палитра и беше пуснала "реални снимки" с разочарование

лилавата палитра - май само в този блог се появи  newsm78 съмнителна работа и подозирам, че ориг. снимка не е от Кларинс  Blush

# 319
  • Бургас
О, не твърде ми е безцветна Кларинс. Ще си избера друго за Коледа.
Момичета, имам въпрос/проблем. Оказа се, че най-въздържана съм в купуването на пудри. Имам тази Clinique Superbalanced Powder,
Скрит текст:
която кротко си свършва най-накрая.
Колебанието ми е пудра на DIOR или CHANEL - със смесена/мазна кожа съм. Накъде и към коя пудра ще ме насочите ?  Rolling Eyes

# 320
Определено Шанел. Много са добри в пудрите. Свободната им пудра е най-доброто в момента, а и от години на пазара и е уникално икономичен и качествен продукт. Беж също е добра, но за зимния сезон първо виж свободната. Пресованите им пудри също са хубави.
Аз вчера пробвах новата Виолет на Герлен и ми хареса горе-долу, но е много малко количество 6.5 гр. в миниатюрна кутийка и за 91 лв. ме е страх, че при моето постоянно самостоятелно ползване ще я похарча за два месеца. Иначе бих си я купила и пробвала.
Вчера изненадващо видях дъното в средата на моята втора Беж Шанел и ми стана неприятно. Не съм я ползвала повече от 20 пъти и средата се оголи. Sick Тази пудра е супер неикономична. Нищо общо със свободната, която пък се влачи години и винаги и минава срока на годност, преди да е дори наполовина.

# 321
Момичета, моля ви да ме насочите към червило от средния клас, чиято конститенция наподобява тази на Guerlain Kiss Kiss Strass (да е мазничко, не е задължително да има блестящи частици). Ще съм много благодарна и за конкретни насоки за цвят, който наподобява Brun Satin

# 322
  • Бургас
@densi, благодаря ти много  Hug
Ще си взема свободната на CHANEL пудра, пресовани на практика не ползвам, една EL стои и се издрасква в козметичката ми незнайно от кога.

# 323
Аз пък нещо не се впечатлих особено от свободната пудра на Шанел  Thinking Дадоха ми малко за проба. Върху ББ крем стои ВЪРХА!!!  Flutter НО върху ФДТ абсолютно никакъв ефект не видях, единствено фиксиране  Rolling Eyes Но тъй като аз с ББ кремовете нещо не мога да се разбера, пази пудра за мен е безмислена покупка за толкова пари  Sunglasses

# 324
  • Бургас
А при мен трябва да е обратното, бог да пази корейците, от 2 години съм на BB кремове, имам един Estee Double Wear, ако ще се купонясва някъде цяла нощ или за нещо подобно. Така съм намразила ФДТ, че BB кремовете ми дойдоха като манна небесна.
После колкото пъти съм се доверила на съветите на densi, не съм се излъгала, ето преди 2 дни прескочих BB крема на Кларинс, който наистина не ставаше.

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 14:00 от rajnaa

# 325
  • Бургас
И аз не харесах достатъчно свободната пудра на Шанел.  Thinking

rajnaa, кои ББ ползваш от корейските?

# 326
Благодаря ти! Heart Eyes Hug Ти си я пробвай задължително, защото от кожа до кожа и най-вече от желания до желания има огромна разлика. Всеки си измисля в главата желания ефект и се стреми към него, а това са просто обикновени продукти за малко или много пари и все чудеса не правят. Те лекарствата не правят, та една пудра.

п.п.Вижте в момента по тв 7 нашата съфорумка и известна българска, детска писателка Юлка как изглежда без грим! Heart Eyes Юлка, прелестна си!  bouquet

# 327
  • Бургас
 bouquet
Ползвала съм на Missha Perfect Cover и някакъв на Skin7, който замина при една приятелка, неудачно подбран цвят. В момента ползвам двата диорски.

# 328
Явно всичко си е до кожа и до усещане, защото аз вчера и днес тествам ББ-тата на Кларинс. Вчера бях с 02 Medium и много ми хареса как стои върху кожата ми. 1-цата ми е светла нещо и днес не ми харесва толкова. Нещо ми писна от лутане от един продукт на друг, от една марка на друга, а имам нужда от ББ крем и от някаква матираща пудра, но не силно покривна, а лека.  Rolling Eyes И разбрах, че много мразя да избирам козметика  ooooh! Нямам никакво време да обикалям и да се пудря по магазините, и затова си ходя все още без пудра  Crossing Arms

# 329
Светли са ти ББ на Кларинс? Мургава ли си? Защото за мен са супер тъмни и много мазни.

Общи условия

Активация на акаунт