MAC & Sephora - 16 тема

• 49 218
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
Аз се сещам за палитрите на Артдеко. Имат изчистени, чисто черни с надпис, а също така и празни палитри от различните серии, които на мен са ми доста симпатични.

Скрит текст:

# 301
Ниана тази палитра с така подбрани цветове е просто разкошна  Heart Eyes
На Артдеко са много сладки като дизайн, на живо не съм ги виждала, но ми се струват малки.

# 302
  • Пловдив
На Артдеко са много сладки като дизайн, на живо не съм ги виждала, но ми се струват малки.
Да, на снимка изглеждат доста големи, но в действителност не са. Аз имам две палитри - едната е за 4 бр.сенки, другата е за 6 бр., ето ги:
Скрит текст:

Външните и размери са 85 мм х 55 мм х 15 мм, но полезната част отвътре е по-малка (донякъде се вижда на втората снимка) - магнитната част е само в 2/3 от кутийката, с размери 72 мм х 42 мм х 5 мм.

Ситуацията с втората палитра е подобна, като тук полезната площ е едва 1/3 защото освен място за апликатори има и място за червило:
Скрит текст:

Външни размери: 125 мм х 80 мм х 20 мм, полезна част отвътре: 108 мм х 42 мм х 5 мм

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 14:29 от Ледената кралица

# 303
Благодаря ви, момичета  bouquet
Всъщност въобще не ми хрумна, че има палитри без разделител и там мога да си сложа и сенки Blush
След малко ще видя на Арт Деко и ако не намеря нищо после ще пиша на лични. Не, че е такава драма, че ружчето си няма кутийка, ама като ме зачовърка тази мисъл. А и снощи го изтървах без да искам. Нищо му нямаше, но ме гложди мисълта, че така е по-лесно за изпускане и по-вероятно да го счупя.

# 304
и Ледената кралица е писала, на Артдеко са миниатюрни - в палитрата им за две сенки влиза една нормална на друга марка  Peace
ако не бързаш, ще снимам довечера и аз

каква е цената на големите палитри на мак и има ли ги у нас? имам поне 20 броя единички, купувани с идеята да не се заривам с палитри с един употребим цвят и като започна да търся, да отварям и да затварям ...  ooooh!

# 305
Не, не бързам заникъде. Аз днес само информативно ще огледам. По снимки виждам, че Арт Деко имат няколко варианта. А и ми хареса, че са такива цветни Blush
За Мак разбрах само палитрата за ружове колко е-над 50 лв.

# 306
  • Пловдив
Не, не бързам заникъде. Аз днес само информативно ще огледам. По снимки виждам, че Арт Деко имат няколко варианта. А и ми хареса, че са такива цветни Blush
За Мак разбрах само палитрата за ружове колко е-над 50 лв.
Сега ми хрумна, че може да пробваш и палитрите на ИНГЛОТ - имат четворки за руж или двойки за пудра, размерите на гнездата са 55 мм х 60 мм (пудра) и 30 мм х 55 мм (руж).  Peace

# 307
Момичета , за пръв път пазарувах от hqhair  и след плащане ми излезе прозорец : Get 20 paunds cashback . Иска ми данните на картата . С всяка първа поръчка ли се случва и мога ли спокойно да си въведа данните ?

Разбрах за какво става въпрос (прочетох  малките букви Wink )

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 17:53 от Kakao

# 308

каква е цената на големите палитри на мак и има ли ги у нас? имам поне 20 броя единички, купувани с идеята да не се заривам с палитри с един употребим цвят и като започна да търся, да отварям и да затварям ...  ooooh!

Има  ги, да. Сега си потърсих предишните писания: 55 лв е палитрата.
Biancaneve85, палитрата е една и за сенките, и за ружовете. Разликата има само в отделно купената за 21лв. вътрешна вложка (за сенки - 15 бр. или руж - 6бр.  ) Та общо стават 76 лв.

# 309
77 лв. струва празната палитра на Мас за 15 бр. сенки.
14 лв. струва 4-ката.
Сега попитах в магазина. Hug
Честити нови придобивки на всички!  bouquet

# 310
Ще ги погледна на Инглот палитрите Peace. Видях в сайта на Make up Forever една двойна палитра за скулптуриране. Пише, че се продават и празни, но не знам дали в нашата Сефора ги има. Отбелязани са, че са подходящи за рефили на Мак ружове. Тези на Арт Деко, които днес гледах бяха с разделител и не се получи. Ядосвам се сама на себе си вече с този руж. Гледах в нас какви ли не кутийки, включително и такива от балсам за устни. С 1 мм не влиза ружа. Досадна история. Но не съм им чак такава фенка на Мак, че да купувам голяма палитра и да си я запълвам със сенки и ружове. Както и да е, благодаря ви за предложенията Simple Smile

# 311
Ще ги погледна на Инглот палитрите Peace. Видях в сайта на Make up Forever една двойна палитра за скулптуриране. Пише, че се продават и празни, но не знам дали в нашата Сефора ги има. Отбелязани са, че са подходящи за рефили на Мак ружове. Тези на Арт Деко, които днес гледах бяха с разделител и не се получи. Ядосвам се сама на себе си вече с този руж. Гледах в нас какви ли не кутийки, включително и такива от балсам за устни. С 1 мм не влиза ружа. Досадна история. Но не съм им чак такава фенка на Мак, че да купувам голяма палитра и да си я запълвам със сенки и ружове. Както и да е, благодаря ви за предложенията Simple Smile

Biancaneve85, сещаш ли се онези метални квадратни кутийки, които се продават понякога в комплект с дамските превръзки? Знам, че звучи смешно, но мисля, че са много подходящи за целта и ружът ти определено ще се събере в такава. Simple Smile Ако държиш да е с магнит - просто си купи един магнитен лист от железарията/книжарницата и го залепи на дъното на кутийката. Peace

# 312
Въобще не е смешно. Преди няколко години си купих такава за точно тази цел. Имах 2 тестера-единична сянка на Кларанс и двойна на ИСЛ. При едно пътуване и ги потроших. Остана само едната сянка от двойката на ИСЛ. Но те нямаха магнитче.

................  bouquet  bouquet  bouquet Е, жива и здрава да си! Намерих кутийката. Пробвах го сега, тя кутийката е метална и ружчето си залепна без проблем. Даже пробвах, обърнах кутийката, но не пада. Имам място за още няколко неща. А и кутийката е доста симпатична. Дъното е синьо, а капачето шаренко на някакви триъгълни фигурки. Мисля, че ми е от Либрес.
Добре, че е форума и има търпеливи дами, които помагат  bouquet

# 313
Мисля, че тук някой показа една палитра на Сlarins в лилаво-кафявата гама. Състоеше се от около 8 цвята,но не съм много сигурна.Знае ли се кога ще излезе?

# 314
Не се знае. Peace

Общи условия

Активация на акаунт