MAC & Sephora - 16 тема

• 48 320
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
bebolinka82 не съм бременна, но петната си останаха и аз имам едно голямо колкото стотинка и няколко толкова наситени, направо тъмно кафеви. Този серум самостоятелно ли се ползва или с друг крем от съответната серия? За слънцезащита какво ползваш с него?
1,2 и 3 - останах с впечатление, че е според цвета на кожата.

# 376
  • София
Като сме на тема бяла козметика - някой използва ли вече Shiseido Ibuki?

# 377
  • Бургас
Точно за Shiseido Ibuki четях във фейсбука и аз се интересувам , да ли някои вече има опит с продуктите.

# 378
  • Torino,IT
Като сме на тема бяла козметика - някой използва ли вече Shiseido Ibuki?

За каква възрастова група е тази серия? 30 +?

# 379
  • Бургас
Мисля че е 25+

# 380
  • София
Аз се интересувам най-вече от почистващите продукти. Трябва да мина през магазините да видим дали някоя добра консултантка няма да ме зарадва с мостри. На почистващи почти никога няма, де, но все пак се надявам  Flutter

# 381
bebolinka82 не съм бременна, но петната си останаха и аз имам едно голямо колкото стотинка и няколко толкова наситени, направо тъмно кафеви. Този серум самостоятелно ли се ползва или с друг крем от съответната серия? За слънцезащита какво ползваш с него?
1,2 и 3 - останах с впечатление, че е според цвета на кожата.

Да 1 е за светла кожа, 2 за средиземноморски тип и 3 е за тъмни кожи. Аз ползвам 1, слагам първо серума, изчаквам 10тина минути и след това слагам арганово масло или нощен крем. Козметичката ме предупреди да го слагам само вечер и да нося фотозащита през деня, защото може да направи кожата фоточувствителна.  Peace
Може да го ползваш и след него какъвто крем имаш. За фотозащита слагам дневен крем какъвто имам с фактор 15-20. Не нося защитен крем допълнително, защото слънцето вече не е толкова силно, даже почти не го виждаме вече при нас (Англия).  Wear Umbrella

# 382
Не пиша редовно тук, но се включвам заради Ibuki - взех си сет с по 30 мл от Refining Moisturizer, Softening Concentrate и Gentle Cleanser. Аз съм на 29, смесена кожа и измиващото много ми хареса, не пресушава, измива добре. Емулсията също ми хареса, попива сравнително бързо, досега бях налитала все на тежки кремове на Шисейдо, та това ми допада повече и мисля да си я взема в оригинална опаковка, която е 75 мл и ми се струва икономична. Концентратът също е хубав, много омекотява и както и емулсията е дискретно парфюмиран, но не му намирам точно място в моята skin care routine така да се каже:). Не е нито точно серум, по-мазно е от тоник и с тампон трудно се нанася, но ако обичате да се мажете с много неща е готино, не оставя мазен филм или нещо такова. Околоочния няма да го пробвам на очи, на ръката попи моментално, което означава, че не е за мен, аз имам най-сухия контур на света и търся винаги нещо по-мазно. Това е за серията по мои впечатления.
Сега и аз да питам нещо - пристигна ми днес Black Market сета на UD, цветовете са супер, само че май нямам подходяща четка за размазване на молив, та ще се радвам да ми препоръчате някоя:)

# 383
Някой да може да ми покаже като реален цвят как стоят New York Apple  и Captive на МАК. Второто го имам, а другото ми го подари приятелка, но като цвят ми изглеждат еднакви, само дето първото е Фрост.... Tired

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 17:06 от mamaLina

# 384
Може ли да ме посъветвате кое червило или гланц на MAC може да се опредлени като "класическо червено"? Трябва ми за подарък, а от това разнообразие се обърках тотално. Laughing

# 385
Купи Ruby Roo. Най-хубавото червено червило на Мас и едно от най-хубавите въобще. Само червените червила на Ести Лаудер са по-нагоре от него.

# 386
densi,благодаря!  bouquet Hug

# 387
  • София
Здравейте, момичета! Имам нужда от малко помощ! Наскоро се сдобих от една доверена позната с пълна палитра на MAC. Проблемът е, че повечето сенки не са рефили, а са вадени от кутийките им. Момичето обаче е забравило кои са сенките, а на мен ми се иска да ги знам кое какво е. Ето снимки на палитрата и снимка на средните три сенки на ред 2. Можете ли да предположите поне и да ме ориентирате, кое какво е?

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Ето и кои знам:
Ред 1 (най-горе, от ляво надясно): Gorgeous gold, ?, Shimmermoss, Electra, ?
Ред 2: ?, ?, ?, ?, ?
Ред 3: Girlie, ?, ?, Paradisco, Carbon

Ако ви трябва суоч на някоя от сенките, за да прецените, само кажете!
Благодаря предварително!   bouquet

# 388
Момичета , която е ползвала палитрата на Too Faced - No Make Up Make up - би ли ми казала доволна ли  е ? Мисля да я поръчвам през интернет , защото нямам възможност да я видя и пробвам на живо.....  Hug

# 389
  • в 1001-та нощ
Scintillia  Peace ако са купувани от нашия МАС - би трябвало да могат да й кажат какво е купувала - нали се записва - ще бъде по-лесно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт