MAC & Sephora - 16 тема

• 48 315
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Scintillia  Peace ако са купувани от нашия МАС - би трябвало да могат да й кажат какво е купувала - нали се записва - ще бъде по-лесно  Peace
Добра идея, но мисля, че са от различни места и по различно време!
Някой случайно да ги разпознава?

# 391
  • София
Направо отиди със самата палитра в МАС и обясни на момичетата какво искаш. Сигурна съм, че ще ти съдействат да намериш коя сянка коя е или най-малкото ще те оставят да си разглеждаш и сравняваш на спокойствие, докато откриеш имената на цветовете  Peace
Другият вариант е по суочове в нета. Пишеш в Гугъл примерно "MAC green eyeshadow" и гледаш суочове, докато попаднеш на твоята сянка, но си е занимавка...

# 392
  • София
Другият вариант е по суочове в нета. Пишеш в Гугъл примерно "MAC green eyeshadow" и гледаш суочове, докато попаднеш на твоята сянка, но си е занимавка...

Аз точно това исках да си спестя! Мислех, че тук все някой ще е по-навътре с сенките на MAC.
А относно магазина на MAC, последният път попаднах на една "ледена кралица", та ми държи влага още и не смея да се замъкна, пък камо ли и да питам!  Peace 

# 393
  • в 1001-та нощ
аз не мисля, че по снимки ще стане, в зависимост от светлината един цвят излиза по всякакви начини  Rolling Eyes

# 394
  • София
аз не мисля, че по снимки ще стане, в зависимост от светлината един цвят излиза по всякакви начини  Rolling Eyes
ох, да, така е! Има един цвят в палитрата, който на снимките май излиза бяло, а има розовеещ отенък! Sad

# 395
  • в 1001-та нощ
най-добре я донеси др. път и който има може да донесе и да се коментира и сравнява

# 396
Момичета, знае ли се кога се очаква новата празнична палитра на Ту Фейсд в нашат Сефора  Thinking
Бях решила да си купя Прити Ребъл. Но, като я гледам празничната, ми се ще да я видя и нея преди да избера  Crazy

# 397
  • USA, Steak State
Веси!!!!!!  Crossing Arms
Ти нямаше ли си друга работа, та питаш за тази палитра. Уффффф, много ми хареса!

# 398
# 399
Момичета, знае ли се кога се очаква новата празнична палитра на Ту Фейсд в нашат Сефора  Thinking
Бях решила да си купя Прити Ребъл. Но, като я гледам празничната, ми се ще да я видя и нея преди да избера  Crazy
Миналата година дойде на 27 Декември, а аз купих последната на 28.12. Peace

# 400

На мен ми беше много интересно Simple Smile Много красива палитра. Много обичам Duty Free магазините. Толкова ги обичам, че при едно пътуване до Барселона от толкова DF и се качихме последни в самолета, тичайки, на косъм да го изпуснем Whistling

# 401
  • USA, Steak State

На мен ми беше много интересно Simple Smile Много красива палитра. Много обичам Duty Free магазините. Толкова ги обичам, че при едно пътуване до Барселона от толкова DF и се качихме последни в самолета, тичайки, на косъм да го изпуснем Whistling

Последните няколко пъти пътувах все из страната и нямах време да влизам в магазините на летището, но когато пътувах до България преди 3 години доста зяпах. Толкова много, че накрая нямах време да си купя нищо, защото трябваше да тичам към гейта, понеже затваряха вратите на ръкава.

# 402
Веси!!!!!!  Crossing Arms
Ти нямаше ли си друга работа, та питаш за тази палитра. Уффффф, много ми хареса!

Хихи, няма само ви е да пускате "мухи"  Mr. Green

Момичета, знае ли се кога се очаква новата празнична палитра на Ту Фейсд в нашат Сефора  Thinking
Бях решила да си купя Прити Ребъл. Но, като я гледам празничната, ми се ще да я видя и нея преди да избера  Crazy
Миналата година дойде на 27 Декември, а аз купих последната на 28.12. Peace

Охххх, пак ли ще се търчи за бройки  Tired Като гледам новата е доста подобна на миналогодишната...
Дени, ти доволна ли си от твоята палитра?

# 403
Да много, страхотна е. Но спиралата въобще не ми харесва. Peace

# 404
  • Пловдив
Аз страшно си паднах по палитрата с кейса Simple Smile , дано дойде при нас. Изобщо всички ми изглеждат добре, но
лошото е , че нямат разходване . Решила съм да подарявам стари палитри на приятелки и на сестра ми ако се изкушавам да купувам нови .  Laughing

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 22:36 от aH~

Общи условия

Активация на акаунт