MAC & Sephora - 16 тема

• 48 249
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Simple Smile Ровейки из интернет, попаднах на четки MAC, които са на много достъпна цена, но дали имат нещо общо с марката изобщо? http://sistersmakeup.bg/index.php?route=product/product&path … amp;product_id=41

# 496
  • в 1001-та нощ
Не, само надписа  Mr. Green

# 497
  • Бургас
Алена мерси за предложението, но не ми се занимава с посредници, по коледните празници имам излизане извън страната ако още ги има тогава.

# 498
Малко актуална инфо:
В бутика на ЕЛ ми казаха, че очакват есенната колекция в края на месеца, за по-сигурно даже началото на ноември. Ще получат тройните сенки, както и новите металически лакове. Коментирахме с консултантката, че предишни години в началото на ноември е имало вече коледни неща..... Тя каза, че не знае дали ще има Коледна колекция тази година, но ще има коледните куфари и другите подобни техни предложения.

В БЗ реших да пробвам от Диорския Роузи Глоу руж, защото искам студено розово, но не ми отиваше...Консултантката предложи да ми нанесе на другата скула от новия продукт на Ланком: 3 в 1-хайлайтър, руж и контурираща пудра. Пробвах розовия. Хубав е ружа, стоеше ми много естествено (за разлика от Диора). Има фрост финиш, според мен. Хайлайтърът е много деликатен, не е с този силен блясък, както при Мак. Контуриращата част не я пробвах. Другият руж е в кораловата гама. Изглеждаше красив, но ми беше много лошо вече и дори не го пробвах(сега съжалявам малко). Цената им е 86лв. Бтв, не знам дали продуктът е коментиран в темата.
Погледнах само за секунда новите Герленски пудри от колекцията. Казаха ми, че ще ги има и занапред-3 цвята са като разновидност, 91 лв.
Това е от мен Hug

# 499
Консултантката предложи да ми нанесе на другата скула от новия продукт на Ланком: 3 в 1-хайлайтър, руж и контурираща пудра. Пробвах розовия. Хубав е ружа, стоеше ми много естествено (за разлика от Диора). Има фрост финиш, според мен. Хайлайтърът е много деликатен, не е с този силен блясък, както при Мак. Контуриращата част не я пробвах. Другият руж е в кораловата гама. Изглеждаше красив, но ми беше много лошо вече и дори не го пробвах(сега съжалявам малко). Цената им е 86лв. Бтв, не знам дали продуктът е коментиран в темата.

Аз я имам тази тройка, но не помня кой от двата варианта се водеше  Thinking Blush Контуриращата част е супер, макар да ми е малко трудно да отгреба като хората от нея, без да отнеса и от ружа  Crazy Ще трябва да пробвам с новата ми четка на Сигма Ф05...
А ружа си е чист Оргазъм на НАРС  Wink На една от срещите специално ги сравних.
Къде имаше бутици на ЕЛ? Много си бях харесала зелената от тройките палитри. Ще ми се да я видя на живо...Нещо напоследък започнаха да ме сърбят ръцете и за топлия вариант от последните палитри на Диор  Crazy

# 500
  • в 1001-та нощ
Сещам се за Витошка, Мол София и Сердика център  newsm78

# 501
Междудругото, като питах за тройките на ЕЛ се сетих за теб точно. В съзнанието ми изплува спомен, че ти много ги искаше. ЕЛ бутик има в Мола на Стамболийски, както и в Сердика. Има и на Витошка. Иначе и в Дъглас, и в БЗ имат техни продукти, но в бутиците им е по-заредено и са адекватни консултантките.
Като гледах ружа на Ланком бях много замаяна вече. Сега се сетих, че той не е толкова нов, но консултантката ме убеждаваше, че сега бил пристигнал. Най-новия е този от есенната колекция.
А ти за коя палитра на Диор питаш? За Bonne Etoile ли? Аз я взех, мога да я нося на срещата, ако искаш Simple Smile

# 502
  • София
Dior Golden Winter Collection Holiday 2013

Diorific Powder Blush – Limited Edition
Rose D’Or
Pearl D’Or

Dior Blush – Limited Edition
Gold Addict
My Rose

Diorific Lipstick – Limited Edition
Diva – ruby red
Etoile – frosted beige
Joy – wood glossy pink
Royale – rose gold
Winter – brown raspberry
Midnight (Minuit) – fuchsia

Dior Addict Gloss – Limited Edition
Enchanted Rose
Pink Fantasy

Diorific Nail Lacquer – Limited Edition
Winter – milky pink gold
Marylin – ruby red
Royale – pure fuchsia
Midnight (Minuit) – vibrant plum

Dior 5 Couleurs Eye Palette – Limited Edition – $60.00
Golden Flower – gold, copper, peach, pink
Golden Snow – snow gray, purple, bronze, pink

3 Colors Glow Palette
It features one eyeliner and two eyeshadow colors.

Diorshow Liner Waterproof

# 503
Оххххххххх, спря ми сърцето, честно! Каква красота Диорска Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лаковете мн ми харесват и златните хайлайтъри, и палитрите, и червилата!

# 504
  • в 1001-та нощ
На мен ми хареса първата палитра - петица  Heart Eyes

# 505
  • София
Много обичам реакциите когато пусна инфо за нова колекция  Heart Eyes

Учудващо, но и на мен ми харесва... Даже почти всичко  Heart Eyes

# 506
На мен ми хареса първата палитра - петица  Heart Eyes

И мен тя ме грабна от пръв поглед Flutter

# 507
На картинка ми харесва почти всичко! Само без двойката сенки може би.
И двете палитри ми харесват. На живо може въобще да нямат нищо общо, но на картинка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря за снимката Еlle, имах нужда точно от това Blush

# 508
Междудругото, като питах за тройките на ЕЛ се сетих за теб точно. В съзнанието ми изплува спомен, че ти много ги искаше. ЕЛ бутик има в Мола на Стамболийски, както и в Сердика. Има и на Витошка. Иначе и в Дъглас, и в БЗ имат техни продукти, но в бутиците им е по-заредено и са адекватни консултантките.
Като гледах ружа на Ланком бях много замаяна вече. Сега се сетих, че той не е толкова нов, но консултантката ме убеждаваше, че сега бил пристигнал. Най-новия е този от есенната колекция.
А ти за коя палитра на Диор питаш? За Bonne Etoile ли? Аз я взех, мога да я нося на срещата, ако искаш Simple Smile

Да, точно за тази палитра на Диор /ах, как не мога да помня имена само.../ Много ще се радвам, ако я вземеш  Hug
А триото на Ланком си го взех лятото някъде, така че въобще не е ново  Wink

Леле, Ел, ти нямаш сърце...Тъкомо пиша, че съм се замислила за последната палитра на Диор и ти пускаш следващите  Crossing Arms Идеално - от празничната колекция и двете палитри страшно ми харесаха ooooh!  Crossing Arms Може би най-много от последните от година и нещо...Тази колекция щеше ли да идва тук?
Ще тръпна в очакване на първите ревюта за тези палитри  Rolling Eyes Макар, че при последната колекция, това което гледах в нета и реалните палитри бяха с космическа разлика...Дори снимките в различните ревюта не бяха реални, не само рекламните.

# 509
  • София
International Launch Date – 30 October 2013 е дадено като инфо. Аз вече не се чудя и не го мисля ще идва ли нещо в България. Няма да им се моля на вносителите да ни сметнат и нас за хора. Има ли го в Европа - значи всичко е ок Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт