MAC & Sephora - 16 тема

• 48 252
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
International Launch Date – 30 October 2013 е дадено като инфо. Аз вече не се чудя и не го мисля ще идва ли нещо в България. Няма да им се моля на вносителите да ни сметнат и нас за хора. Има ли го в Европа - значи всичко е ок Simple Smile

Мда, вярно си е  Peace

# 511
Между другото, точно тези дни започнаха да пускат и коледните празнични комплекти. Само пример за един от тях:

Цена:£84.00

Включва

Скрит текст:
Lancôme Hypnose Classic mascara 2ml
Armani Code Femme eau de parfum 3ml
Lancôme Hypnose Star mascara 2ml
Flowerbomb miniature 7ml
Maison Martin Margiela Untitled 7ml
Lancôme Tresor Mini 7.5ml
Lancôme La Vie Est Belle 4ml
Lancôme Bi-facil 30ml
Yves Saint Laurent Opium 7.5ml
Lancôme Galatéis Doucheur cleansing fluid 50ml
Lancôme Absolu Nu lipstick in 302
Kiehl's Creme de Corps deluxe sample 30ml
Kiehl's Ultimate Strength hand salve deluxe sample
Yves Saint Laurent Khol eye pencil 
Lancôme Renergie day cream 15ml
Lancôme Hydrazen Neurocalm moisturising cream 15ml
Lancôme Advanced Genefique 7ml
Lancôme mini Juicy Tube in 17
Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator Serum 7ml
Kiehl's Midnight Recovery Concentrate deluxe sample
Lancôme Visionnaire serum 7ml
Kiehl's Ultra Facial Cream 7ml in 385
Absolue Precious Cells Yeux deluxe sample

Изкушения дебнат отвсякъде Crazy
Лично мен точно този сет не ме съблазнява, но кой знае още какво ще се появи.

# 512
Ще я нося есенната Диорска, но си мисля, че има подобни цветове из УД палитрите.
А и като гледам коледните диорски.... Heart Eyes
По спомени мисля се говореше, че няма да я получим при нас тази Диорска колекция.

# 513
  • Бургас
И аз съм съгласна . И тези палитри на Диор направооо  Heart Eyes Crazy Heart Eyes

# 514
  • София
Има наистина страхотни коледни сетове, човек само трябва да се поразрови.

Сетът на Selfridges не ми допада, особено за цената си. По-голямата част от долния ред я имам в няколко бройки, предоставени като безплатни подаръци.

# 515
На мен лично ми е много рано още за Коледни покупки и настроение. Аз едва се адаптирам още към есенната вълна.
Забелязахте ли в описанието на Диорската колекция са изброени 4-те лака, а за тези двата под тях нищо не пише. Единият е златист, другият светло веронезе. Това веронезето е много едно релефно. Дали е тип топ или и то е лак Thinking

# 516
  • София
На хайвер ми прилича, но няма информация.

# 517
  • в 1001-та нощ
Аз предпочитам да видя продукта на живо - за да няма разочарование, когато дойде пакетчето  Blush Май съм единствената с такива нагласи. Пазарувам много онлайн, но ....друго е да си видял какво купуваш  Peace

# 518
Напротив, не си. Аз също първо гледам, пипам, чета, мисля. Но като няма как да го видим на живо.... Аз започвам да дебна из нета за ревюта, че поне малко да се ориентираме.

# 519
  • София
Винаги е по-хубаво да се види на живо, но ако чакам да пристигнат тук, ще си карам със старите неща  Joy

# 520
Аз предпочитам да видя продукта на живо - за да няма разочарование, когато дойде пакетчето  Blush Май съм единствената с такива нагласи. Пазарувам много онлайн, но ....друго е да си видял какво купуваш  Peace

При мен пък, колкото и безумно да прозвучи, несполучливите покупки са направени именно в магазин. При онлайн-пазаруването почти го няма импулсивният момент - обикновено преди това съм чела за продукта и съм проучила мнения, обмислила съм дали наистина го искам и доколко бих го използвала.
В магазините обикновено отивам за едно, което в почти всички случаи в българските магазини го няма, тръгвам си с друго(уж почти същото) + още едно-две нещица, които съм харесала на място.
И после се чудя това пък защо го купих ooooh!

# 521
Момичета, ето суочове на палитрите на Диор.
http://www.perilouslypale.com/2013/09/dior-holiday-2013-golden-w … tches-review.html

# 522
  • Бургас
Biancaneve85 точно същото ревю гледах на палитрите . От онлайн пазаруване имам много сполучливи покупки .

# 523

Хм, ентусиазма май току-що ми беше охладен...
От първата палитра няма и следа от "бургунди" визията, която ме грабна и изглежда откровено кафява.
А това страхотно синьо от снимката на втората палитра, се оказа някакъв убит цвят  Tired Искам си палитрите от снимките пък  Crossing Arms

# 524
На картинката на Ел мноооооооооооооооооооооого повече ми харесаха. Много слабичка пигментация ми се струва. Аз уж втората палитра харесах, но са много бледи цветовете, а тъмната сянка, която мислех, че е наситено тъмно синьо е една никаква на суоча.
Есенната ми палитра повече ми харесва. А не съм я ползвала въобще досега ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт