MAC & Sephora - 16 тема

• 47 852
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Два пъти съм ходила в Мак, и двата пъти не ми обърнаха почти никакво внимание.
Първия път тествах Ruby-то, не се възприех с него, не ми предложиха алтернатива, но бяха любезни.
Втория път влязох с твърдото намерение да си купя доста неща - толкова отегчено беше момичето, което ме обслужваше, че си взех само руж и скинфиниш, сложи ми руж и с голяма досада ми сложи и скинфиниша, след като я помолих. Делничен ден беше, нямаше други клиенти ...

# 136
Два пъти съм ходила в Мак, и двата пъти не ми обърнаха почти никакво внимание.
И аз така. Повече няма и да вляза там.
Предпочитам да попитам тук за съвет и мнение, отколкото да отида там и да се правят, че съм невидима. Изключително отношение имат хората в магазина...
Понякога си мисля дали проблемът не е в мен ...  Laughing

Новите Метеорити ще се появят ли в интернет? ФЮ?

http://www.temptalia.com/dior-trafalgar-844-rouge-dior-lipstick- … w-photos-swatches

# 137
Не знам защо така се получава, но с мен са били изключително любезни още от първият ден като отвориха магазините. 1-2 пъти да е имало случаи като някой не е на кеф, ама то това е нормално. И аз не съм всеки ден Grinning  Обичам да си разглеждам и пробвам на спокойствие и за това не държа да седят нон стоп около мен.

Колкото до Метеоритите със сигурност ще се появят Simple Smile just a little patience

# 138
И аз не мога да се оплача от липса на внимание в МАС при положение, че не пазарувам особено често от там  Wink Хубавото е, че питат дали искаш помощ и ако откажеш, повече не те закачат и не досаждат  Grinning Няколко пъти съм отивала да разгледам и попитам за даден продукт, и винаги са ми обяснявали много подробно всичко  Peace

# 139
Колекциите и на Диор, и на Герлен, и на Кларинс са заредени в БЗ на Витошка, предполагам и във всички други магазини от веригата.
Купих си очната линия тризъбец и бронзовите сенки в бурканче 661 на Диор, които се оказаха заредени само в една бройка. Sick Писна ми от глупости!
Очната линия е 44 лв. и на мен тази цена ми харесва за този изключтелно икономичен и качествен продукт.

Както можете да се досетите пОдавачките не знаеха, че при Герлен са им заредили само едния глос, а не и трите, та се наложи след спор и дълго търсене на тъмния, който казах че искам да купя, да ми се извиняват и да се червят като ученички. Не мога да разбера как имаш стокаи заредена днес или вчера и не знаеш какво точно си заредил.

# 140
Да им отпуснат една бройка Shocked чудя се с какви очи се обаждат на дистрибуторите и пускат поръчките си: Алооо от София сме, 1 бройка ни докарайте моля Joy

# 141
Не знам защо така се получава, но с мен са били изключително любезни още от първият ден като отвориха магазините. 1-2 пъти да е имало случаи като някой не е на кеф, ама то това е нормално. И аз не съм всеки ден Grinning  Обичам да си разглеждам и пробвам на спокойствие и за това не държа да седят нон стоп около мен.
И аз така. Peace
Жаки спомняш ли си при Дисни колекцията, когато отворихме магазина с теб и Ноарчето, се гримирах сама в тъмното и понеже не виждам без очила, им счупих стъкленицата със спирта?! Леле и Надето Сивкова вместо да обслужва почиства?! Оттогава я обичам страшно и ще сме приятелки дълго! Heart Eyes

С тези бройки така ме дразнят, че вече ще започна да поръчвам почти изцяло от нета, въпреки че предпочитам да дам малко повече пари, но да не чакам и да видя продукта които вземам. Peace И веднага прибраха тестера веднага! Ми ако искам да го видя?! Не дават, "похарчен е продукта и това е"!

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 14:23 от densi

# 142
  • в 1001-та нощ
Жаки  Blush в дълбок размисъл ме хвърли за топлите и студени варианти на червеното, замислих се, че съм ползвала и двата вида и поне аз се възприемам и с двата, мисля, че и на Cockney имам тестер и като стана - ще го пробвам  Blush

# 143
  • Бургас
Да , това с бройките и аз не мога да го разбера. Има търсене нека има и предлагане.
А за пОдавачките , когато ходих и питах два дена за лятната колекция на Estee Lauder в БЗ ме гледаха и не знаеха какво да ми кажат, все не знаели. Ми разбирам ама се поинтересувайте малко. И накрая се оказа, че я има в Дъглас и бях там по случайност и взех последното златно желе.
Та си личи кой работи там и кой е за  слава.  В МАК до сега съм нямала оплакване (била съм само 2-пъти) и все доволна . Като цяло не съм от капризните клиенти, даже хич, но съм присъствала на неприятни изпълнения и обидни за мен.
Денси  и аз мисля да отида за тризъбеца, че си я бях харесала и предния път.

# 144
Жаки  Blush в дълбок размисъл ме хвърли за топлите и студени варианти на червеното, замислих се, че съм ползвала и двата вида и поне аз се възприемам и с двата, мисля, че и на Cockney имам тестер и като стана - ще го пробвам  Blush
На мен също ми отиват и топли и по-студени. Имаме късмет че сме студени и неутрални типажи и ни ходят супер много неща.

# 145
Здравейте, момичета. Някоя от Вас дали ползва или е ползвала на YSL Le Teint Touche Eclat Foundation, за каква кожа е подходящ. Че утре минавам през летище и много се чудя дали да си купя от него. Или другия който желая е Face and Body na Mac.  Ако и за него може да кажете нещо, за каква кожа е и той? Та да знам кой да избера.

# 146
  • София
Момичета, някакви предложения за червено червило (и молив) в топлата гама, но да не оранжевее, по-скоро може да е една идея по-тъмно.  Praynig Да отива на дами с жълтеникав тен на кожата или дори по-мургави. Може да не е на МАC, а и други! Жаки, ти какви ползваш?

Хехе, какво намерих! Може и да сте го виждали, но ми хареса! Simple Smile

Скрит текст:

# 147
  • София
Здравейте, момичета. Някоя от Вас дали ползва или е ползвала на YSL Le Teint Touche Eclat Foundation, за каква кожа е подходящ. Че утре минавам през летище и много се чудя дали да си купя от него. Или другия който желая е Face and Body na Mac.  Ако и за него може да кажете нещо, за каква кожа е и той? Та да знам кой да избера.

Аз съм влюбена в Туш Екла ФДТ. По-скоро е за нормална и суха кожа. Слабо покривен, но с разкошен завършек на лицето. Супер естествен и озарен. Ако търсиш покривност и силно матиране обаче не е за теб.
За Фейс енд боди нищо не мога да кажа, не съм го ползвала.

# 148
Червени конкретно ползвам само Ruby Woo, Russian Red, Toxic Tale на MAC.
На други марки червила не притежавам

За по-тъмни кожи пробвайте Viva Glam original Peace

# 149
  • София
Аз съм доволна от момичетата в МАК.
Никога не са се правили, че съм невидима, напротив даже.
За мен е удоволствие да пазрувам там! Hug

А днес благодарение на една прекрасна съфорумка и на нейната спонтанна реакция, ще се сдобия с така желаното Еспресо на MAC! Hug

Общи условия

Активация на акаунт