MAC & Sephora - 16 тема

• 49 136
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Докато умувах какво точно да си купя Naked 2 свърши  Laughing
В крайна сметка си поръчах бейсика и тази палитра

# 211
  • София
Не съжалявай въобще Peace
За мен Basics е велика палитра просто  Heart Eyes
А naked 1 я размених даже, така и не й свикнах и ми беше твърда блестяща.
Сега се гримирам (когато ползвам сенки) с Basics и добавям някое блясъче, ако реша от другите ми сенки като например, Vice.

# 212
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е от пигментите на Makeup Geek. Utopia страшно ми харесва, но не знам как е доставката Бг или Англия и колко излиза?  newsm78

# 213

Scintillia , от http://www.makeupgeek.com/store/store-faq/#help-international
How much does shipping & handling cost? The shipping cost is actually determined by the weight of the items you order.  In most cases (smaller orders), shipping will only be $4 or $5 for US orders and $6 to $8 for First Class International. Also be aware that depending on your country's regulations, International orders may be subject to additional duty fees.
Почти съм сигурна, че праща в БГ, защото съм виждала в блога на съфорумка гримове с тези сенки. Ако не се лъжа има даже и ревю точно за Утопия...сега ще потърся

anbibian, и аз мисля, че добре си направила. И изобщо палитрите Naked 1 и 2 според мен твърде много ги възхваляват. И определено мога да споря колко са naked. И изобщо защо е naked? Аз когато съм гола не блестя толкоз.  Embarassed Това не е палитра "no-make up"! На пазара всички след това изкараха я неутрални, я нюд палитри...избор голям. Basics определено е по-друго нещо, въпреки че и там има 3 светли и 2 тъмни цвята и от тази гледна точка и тя е непълна.  "Ammo" палитрата е готина, и особено новата версия с черепа  - rocks.
И изобщо им се дразня вече с това, че пляскат "naked" нещо си на всеки нов продукт, а той е пълен с дискотечни блясъци.

Too Faced да бяха сложили поне новата спирала в тия сетове, обърнете внимание тя се казва "Better than Sex"!  Shocked Старата, "LashGASM" никакъв "-газъм не видях, аз поне. Пък знам ли може би новата спирала да става за самотни вечери...  newsm78  Joy

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 20:24 от Pepita72

# 214
  • Стара Загора
Pepita72, не се сдържах просто  Joy Joy Joy
Последния ти коментар ме уби. Mr. Green

# 215
Ивче, не съм аз бе  Embarassed ...те големите умове от козметичните компании.  Crazy Сложи си и някой от гръмко названите ружове на Нарс и ... Whistling

# 216
Ивче, не съм аз бе  Embarassed ...те големите умове от козметичните компании.  Crazy Сложи си и някой от гръмко названите ружове на Нарс и ... Whistling
hahaha
На мен Некет 1 ми харесва, обаче ми идва по-тъмна от нужното за мен, иначе аз си обичам бляскави сенки, дразнят ме само глитърите вътре, все ми падат по лицето  Sick Когато я купувах Нейкет 2 отново беше изчерпана, а каточе ли е по-подходяща за мен - по-светла ми изглежда.
Е не мога да се оплача от липса на сенки у дома  Whistling Няма да остана naked  Mr. Green освен ако не продължа да пръскам луди пари за сенки, вместо да си обновя гардероба, като нищо ще си тръгна гола вече  Joy

# 217
Определено Naked2 е по-светла и студена. Аз за мен по-харесвам 1, ама съм топъл тип. Щом харесваш бляскави сенки "Ammo-то" ще ти хареса, защото няма матови сенки.   bouquet

Сега ми стана любопитно за новата спирала на Too Faced и по-точно какво отговарят на "незадоволените" клиенти... Crossing Arms защото като имам предвид името, имам силни подозрения, че може да са много.  #2gunfire

# 218
  • София
Pepita72, много благодаря още веднъж! Ще взема да проверя!  Peace

# 219
Scintillia  Hug   bouquet

# 220
Ето, че все пак новите колекции на МАС, пристигнаха през изминалата, а не през предстоящата седмица. И аз за пореден път се изкуших.
Ходих на грим и ми бяха сложили едно червило, което първоначално не ми хареса особено, но после всички толкова много коментираха, че ми седи страхотно, та трябваше да ходя пак за него. Но повече в похожденията.

Вайс 1 май ми харесва повече от Вайс 2. Вие какво мислите?

# 221
Във Вайс има едни прасковени сенки (поне на мен така ми изглеждат), с блясък. Видях, че не се предлагат в единичните сенки на UD.
Мога ли да си купя подобни на друга марка, може ли да ми предложите нещо?
На Инглот разглеждах, имат подобна гама, но вече имам два рефила и са ми прекалено светли и непокривни и се чудя дали да рискувам да купувам още. Като търна с пръст добре стоят, но на очите ми цвят не вадя от тях  Thinking

# 222
  • София
Guerlain Crazy Paris Collection for Holiday 2013

http://www.temptalia.com/guerlain-holiday-2013-collection-crazy- … -launches-october  Heart Eyes

Интересна ми се вижда; и метеоритите, в които няма зелени топчета  Heart Eyes

# 223
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Палитрата ми хвана окото,но преди да видя - не купувам от снимка.

Друга спирала на Too Faced,която не ви препоръчвам е Lash Injection.Размазва се,а така обещаният 'екстремен' обем не се забелязва.

# 224
  • Пловдив
Guerlain Crazy Paris Collection for Holiday 2013

http://www.temptalia.com/guerlain-holiday-2013-collection-crazy- … -launches-october  Heart Eyes

Интересна ми се вижда; и метеоритите, в които няма зелени топчета  Heart Eyes

Уау! Герлен поне на външен вид винаги успяват да хванат окото! Метеоритите , пресованите, палитрата, пудрата с помпа  Heart Eyes , уникално изглеждат поне така  фотошопнати Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 22:12 от aH~

Общи условия

Активация на акаунт