MAC & Sephora - 16 тема

• 48 247
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
Аз дори погледнах дали имената са същите  Crazy, ами   Whistling Whistling Whistling спестих едни пари за нещо друго  Whistling Whistling Whistling

# 526
  • София
Чакайте, чакайте, ще излезнат още колекции Simple Smile Не ги пишете още тези пари "спестени"  Whistling

# 527
  • в 1001-та нощ
 bowuu именно  Blush спестени за др. хубост  Heart Eyes

# 528
Намерих инфо за лаковете.
Пффф, днес съм много информативна. Тези двете се използвали заедно.
 the new limited edition duo from Dior introduces a new polish to be used as a base and topped with the ultra fine beads.

# 529
Чакайте, чакайте, ще излезнат още колекции Simple Smile Не ги пишете още тези пари "спестени"  Whistling

Ами аз още тая надежда снимките на тази мацка да не са хубави  Mr. Green Ще видим другите ревюта какво ще покажат...

# 530
Това не знам дали е показвано.
MAC Stroke of Midnight Collection Holiday 2013

# 531
А на МАС четкитехв комплекти (като тези коледните) ли не им се носеши добра слава? В смисъл, че не а дотам хубави и качествени?
А компректите с пигменти принципно стигат ли до България и на каква цена са били?

# 532
Да видях го кода благодаря много. Не съм поръчвала от този сайт, добър ли е, бързо ли идват нещата? Видях Диптик в страхотна гама, а това е много страшно за мен! ooooh! ooooh! ooooh!

Денси, наистина има много изкушаващи неща Crazy
Отзиви за времето на доставка ще споделя веднага, след като получа палитрата - надявам се, тази седмица.
А сайтът е добър и сигурен - много популярен в Англия, имат и множество реални магазини.

И аз да потвърдя, че е сигурен, а реалните им магазини, които споменава Тони...са повече от магазини - в Space NK се продават едни от най-най-луксозните марки козметика и дори да можеш да си купиш даден продукт от друго място, много често пазаруването от там е въпрос, ако щете, на престиж. Аз съм попадала на популярни хора, докато съм разглеждала там. Затова не се учудвайте на цените...

Ел, тази Диорска разкошотия разпали страстите...и мен ме грабнаха преди да видя суочовте  Crazy

# 533
  • София
А на МАС четкитехв комплекти (като тези коледните) ли не им се носеши добра слава? В смисъл, че не а дотам хубави и качествени?
А компректите с пигменти принципно стигат ли до България и на каква цена са били?

О да, винаги ги има, аз не ги пропускам.
По спомен, миналата година бяха 78лв. комплект от 4 пигмента по 2,5гр. Миналата година имаше 3 сета, 2012 бяха 2 сета, 2011 май бяха пак 3  Thinking

# 534
  • Torino,IT
На картинката на Ел мноооооооооооооооооооооого повече ми харесаха. Много слабичка пигментация ми се струва. Аз уж втората палитра харесах, но са много бледи цветовете, а тъмната сянка, която мислех, че е наситено тъмно синьо е една никаква на суоча.
Есенната ми палитра повече ми харесва. А не съм я ползвала въобще досега ooooh!
Есенните са супер пигментирани и много блестящи,даже повече отколкото ми.се иска. А.твоята Bonne Etoile защо още не си я ползвала? Стават и много хубави ежедневни визии също, по- лек, елегантен грим за през дена си правя със зеления.цвят леко опушен с кафявото в средата и сребристото под костта и във вътрешния ъгъл.
Весе,честит ти.блог,днес.го открих!
Constellation e лилавата палитра на Диор есенната.
Отивам да гледам суочове на коледните неща. Ел,и от мен едно,мерси.

# 535
  • в 1001-та нощ

до колкото си спомням от темата - комплектите са по-зле от единичните четки  Peace

# 536
Lindita, не знам защо не съм я ползвала Blush Аз и сянката в бурканче Хипнотик не съм я ползвала.
Купих си ги, прибрах ги при другите и така.....
Всъщност може би знам защо не ги ползвам, но ако си призная открито желанието за трупане, ще излязат наяве вътрешните дефицити, ще започнат едни самоанализи с колегите психолози и отиде и Диора, и всичко Mr. Green

# 537
Аз нещо съм пропуснала - къде има снимки на комплекта празнични пигменти на МАС  Blush Другите неща ги видях, но точно тях съм ги подминала явно.

Всъщност може би знам защо не ги ползвам, но ако си призная открито желанието за трупане, ще излязат наяве вътрешните дефицити, ще започнат едни самоанализи с колегите психолози и отиде и Диора, и всичко Mr. Green

О, остави тези неща  Laughing Щом е хоби - няма разум и логика  Crazy Ако се тръгне с анализите, се губи цялата "красота"  Whistling

Весе,честит ти.блог,днес.го открих!

Мерси  Hug

# 538

до колкото си спомням от темата - комплектите са по-зле от единичните четки  Peace
Абсолютно! Аз имам коледният от 2011 (Ice Parade) с белите четки (It Makes Perfect Brush Kit 2011 Special Edition - 167SE, 168SE, 239SE, 217SE, 212SE) и понеже имам и единични 217 и 239 - разликата е огромна! Съвсем по друг начин са отрязани космите и работата с тях просто не е същата. Онзи ден на урока го изкоментирах това с консултанта, защото отново ми направи впечатление разликата на тези спец. издание четки, които имам и носех със себе си със същите единични, с които той разполага (особено 168)...и макар и изключително премерена, реакцията му беше недвусмислена: 'Ами да, качеството в комплектите е съвсем различно, те са...предназначени за... по-персонална употреба' (като си личеше как усилено търси определение, с което да не злепостави представяната от него самия марка). Peace

# 539
Веселина, от толкова много колекции се обърках. Но в pinterest има много снимки. Ето линк:
http://www.pinterest.com/beausci2010/makeup-collections-for-2013/

Общи условия

Активация на акаунт