Домакини/19 епизод-есенен

• 36 862
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хапнах, пих аспирин... трябва да направя супичка и да пусна прането...

# 226
Добър ден!
И аз трябва да мятам супа- мисля да е картофена. Малкия от сутринта си е поръчал джолан от Била- ще пращам баща му да купува, а толкова са смотани на топлата витрина. Ама така е, като не яде снощи, а набива само пърленки. ooooh! Сигурно го е сънувал през нощта.
Мари- аз като реша да правя промени с косата, освен прическата сменям и цвета. Драстично и крайно. Mr. Green Дано си намериш уютен стайлинг.
 Hug на всички!

# 227
  • при късмета
Здравейте,
Мари, зарадва ме поста ти  Heart Eyes Да не ти пука, каво ще кажат хората, прав е Цветомир. Промени каквото искаш за да се чувстваш малко по-добре. И да те видим после  Hug
Коконче, следи кръвното, но не се притеснявай. И аз съм с кръвно 80/60, а от 7ми месец държах 130/80 до края.Малко се качва кръвното през бременноста по принцип. Щом се чувстваш добре, това е най-важното. Браво на бебките  Hug
Добре дошли на новите момичета   bouquet
Контеса дано да разберат точната причина. Май англииската здравна система като нашата  Rolling Eyes
Луси гледам, че имаш ново хоби. ? Браво
Много лошо ми тръгна седмицата  ooooh!  В понеделник в 5 сутринта детето започна да повръща и за час направо нямаше сила да стане. Добре, че докторката дойде по-рано на работа, че се бяхме строили още в 7.30ч.
От там тичах в съда, че имах дело, което се надявах да е последно заседание, ама не, отложи се за след 6 месеца  #Cussing out този път поне успяхме преди бомбата.
Детето заспа, а аз ставам да мисля нещо за вечеря, че всички сме на диета покрай него.
На всички останали  Hug по една прегръдка

# 228
Привет дами! При мен нищо ново, в понеделник бях цял ден навън, за сметка на вчера, когато валя ужасен дъжд, бррр!

Добре дошли на новите момичета!   bouquet

Мари - смело напред с новата визия! Да не ти пука от хората!  Hug

Контеса - аз имам поликистозни яйчници, те са част от така наречения метаболитен синдром. При мен лечението е хапчета и строга диета. При теб може само кисти да имаш, без другите екстри като мен. Ако пък тум.маркер ти излезе повишен, не се шашкай, такъв е и при ендометриоза. И за двете има теми в подфорума за проблемно забременяване, можеш да прочетеш малко.  Peace Аз също имам умора, като спрях въглехидратите много се подобрих, при мен обаче има и други неща дето лекарите още не могат да разберат какви са!

Коконче - това високо кръвно ли е? Дано е нещо временно, но в нета има много инфо за хранене при високо кръвно, момичетата са ти казали - никаква сол! Кога влизаш в 7-мия месец, че с тези седмици в подписа не мога да се оправя?  Hug

Вио - вие мома ли чакате, не съм разбрала. Много хубаво!

Вчера готвих пълнени чушки, има и за днес. Смятам да се отдам на четене!

Heart Eyes Hug на всички!

# 229
Баба Якаето тук е албумчето:
Благодаря за топлото посрещане!  Hug  bouquet

# 230
  • UK
Смърфи в 27 седмица влизам в 7-мия месец, нооо незнам  Rolling Eyes Cry ... Благодаря ви много! Hug

# 231
  • Бургас
Здравейте!
Добре дошли на новите дами!  bouquet
Лусинка,браво за новото хоби!Ти си нашата гордост! Grinning
Мари,само така!Една нова прическа върши чудеса. Heart Eyes Hug
Много топъл аватар имаш.
Мама-коко,какво е това дело? newsm78Споменавала ли си преди?
Коконче,аз малко недовиждам и трудно ти чета сините букви,но явно се притесняваш за кръвното.Ако трябва влез под лекарско наблюдение,но мисли позитивно.Това е един от проблемите на не една бременна,лекарите ще те следят и всичко ще е наред.

Аз цял ден си мечтая за Лусината закуска,дето я постна. Embarassed
За всички други много  Hug
Отивам да чистя докато диването спи.

# 232
  • при късмета
Да ви разсмея малко с поредната изцепка на мъжо.
Вчера ме забрави в магазина  ooooh!  
Обади ми се, че си тръгва от работа и аз му казах, че ще го чакам да ме вземе от магазина. Прибрал се нашия вкъщи и детето го питало къде съм, малкия беше с баба си. Чаааак тогава се сетил, че трябвало да ме прибере. ooooh! А обяснението при мен беше:
Ми тя колата си знае пътя и не мога да мина от друго място  Joy
Славче оспорваме завещание от баща ми на никого неизвестен преди това човек. Мътна и кървава е и вече се влачи 10г. На път сме да спечелиме и за това се чудят как да протакат.

# 233
Ох,прочетох ви най сетне Hug
Нямам много време да пиша ама няма да се сърдите.Излизахме ,прибрахме се,на пазарих,диванетата спят,а аз си направих едно кафе и релаксирам.Баткото ми  беше една седмица със зелени сополи,и днес го заведох на доктор изписаха ни антибиотик  Sick #Crazy,поговорихме и за другия проблем(не иска обща храна,не вкусва,повръща,никога не е опитвал пресен плод или зеленчук,яде само пюрета и каши,и само един вид зрънчо който е органик,това е нищо друго,постоянно предлагам,но не,иначе расте нормално,14 кг е и 92 см.),доктора реши вече да ни изпрати на специалист,мисля логопед newsm78,та ми е едно притеснено.Ставам да готвя,има и да сгъвам дрехи и още една пералня пере,сушилнята изсуши....абе какво да ви кажа  Laughing Confused

# 234
  • UK
137/81 utre otivam na drug doktor ooooh! dano bebencata mi  Cry oceleqt Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 235
137/81 utre otivam na drug doktor ooooh! dano bebencata mi  Cry oceleqt Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Коконче, ще оцелеят! Не се притеснявай! Като гледам само горната границата ти е висока, а лекарят ти каза, че те са добре. Да нямаш проблеми с бъбреците?
Стискам ти всички палци!  Praynig На какъв лекар ще ходиш?

# 236
Е не черната серия няма край.Емил ми строши стъклото на таблета.Сега 200 лв там.Добре ,че поне работи.идва ми вече да вия от яд.

# 237
  • UK
Смърфи Hug на АГ при който ще раждам уж  Praynig Те са добре -да, ама ако се поддържа високо им се спирал кръвопотока и някакви ... ужасии пише из нета Rolling Eyes Cry

Тите как го счупи? в пода ли го трясна newsm78

# 238
  • Germany

Успокой се момиче! Всичко ще е наред! Има много бременни, които получават високо кръвно по време на бременността. Най важното е да те следят редовно и ако преценят лекарите да влезеш в болница за постоянно наблюдение. Нищо им няма на момичетата ти. Това състояние е опасно само за теб, но смятам, че хванато навреме и добре контролирано ще ти позволи да си износиш бебките до когато е нужно. Най-важното е да си спокойна, защото кръвното се влияе много от стрес и напрежение!

# 239
  • UK

Успокой се момиче! Всичко ще е наред! Има много бременни, които получават високо кръвно по време на бременността. Най важното е да те следят редовно и ако преценят лекарите да влезеш в болница за постоянно наблюдение. Нищо им няма на момичетата ти. Това състояние е опасно само за теб, но смятам, че хванато навреме и добре контролирано ще ти позволи да си износиш бебките до когато е нужно. Най-важното е да си спокойна, защото кръвното се влияе много от стрес и напрежение!

Мони благодаря   bouquet Много е трудно Cry като те наплашат да се успокиш, а когато си имал и загуби ... е още по-трудно ...

Общи условия

Активация на акаунт