Домакини/19 епизод-есенен

• 36 861
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за топлото посрещане!  Hug  bouquet
luss тъй като ви четях от преди-много ми харесаха книжките на дъщеря ти!Много добре се е справила!  bouquet
Аз прибирах саксии с цветя,че го дават студено и ме е страх да не пострадат.Измих ги,че бяха на терасата,а едното го пресадих в по-голяма саксия-добре,че помагаше мъжа ми,защото са високи и тежат.
Марѝ понякога това е най-доброто решение-да зарежеш за малко всичко и  да се разхождаш без цел.
titi888 търси си правата,че иначе после става по-зле,не ги търпи.Колкото човек отстъпва му се качват на главата.И аз имам проблеми със съседите и се дразня страшно много от несправедливости,мисля,че аз като постъпвам честно и с мен трябва да се държат така-но в живота е друго. Confused
Приятна вечер на всички! Simple Smile

# 211
Много тихо тук  Sad Къде сте ?
Да покажа последните си творения
вече си имат нов дом  Simple Smile
Отивам да довърша една госпожица за една много специална дама  Hug

# 212
Хора истински и прями има малко в днешно време.
Явно точно такива страдаме цял живот от главите си!
Не ми го побира ума как може да има толкова злоба,завист ,дребнавост и алчност.Ама как да ги побере акъла ми като не съм възпитана така.
Повръща ми се от това и такива хора.Разочарована съм страшно много от близък човек.Но силно вярвам,че има все някаква сила и всеки си плаща греховете на тоя свят.
Боли ме страшно много,но ще се излекувам и от тази болка.
Какво ли има още да ми поднася тоя живот?
Явно трябва да съм единак и да ме интересуват само най-близките.Мъжа ми,детето ,майка и сестрите ми.
ИЗВИНЕТЕ,чЕ ВИ НАТОВАРИХ!Дотежа ми и реших да споделя част от мислите си. Hug

# 213
Тук съм Simple Smile
Ама и аз след 10 ч работа и една чаша червено вино, май съм на забавен  кадър Tired
То днес нямате изчитане .
Добре дошли на новите момичета Hug Hug
Barefoot Kontesa дано се открие причината .
Марѝ   Hug Hug
Надин БГ това са много сладки играчки , колкото до хората ... откакто живея в Бургас се нагледах на лицемерие , не знам но нещо не мога да свикна с хората тук.На толкова различни места сме били но тук уж в своя си дом се чувствам не на място.
Щастливката:)  много са 9 години, аз  гледам повече от 6 м да не прескоча.Та като сме на вълна зъболекари , колко от постоянните зъби трябва да са излязли за да се поставят шини  newsm78
Помня че бях на 10 г когато ме водиха , но с моя инат не исках и такъв рев му дръпнах и вече 33 г съм с криви зъби, смятам да не повторя грешката с децата си.
Лека вечер момичета Simple Smile

# 214
Прибрахме се преди малко, баня, пижама, но нещо не заспива.
Добре дошли на новите домакини! Hug

Контеска, щях да пиша. Аз имам операция на ЩЗ и трябваше да пия хапове до края на живота си, така ми казаха. Е, спрях ги в един момент и сега имам отново сърцебиене, но не мога да разбера от ЩЗ ли е или имам паническо разстройство. Като трябва да излизам така ми се разхлопва сърцето, почвам да треперя, и това се появи след като се роди детето. Толкова се бях сраснала с количката, че без нея бях загубена. Сега е същата работа- като съм с детето съм ок, но ако го няма до магазина не мога да отида.

Кой питаше за плетените дрешки за близначета? Според мен, ако са под годинка- гащеризон, иначе- панталонки. Страхотна идея е това с плетените дрешки. Така топлят, не е истина.
Това пак се разпя и утре кой ще става, не знам.
 Hug

# 215
Благодаря ви момичета  Hug
Дарил иди до невролог и  се конслултирай за паническото разстройство. Hug
 Лусс,
не я тормози, ако иска да учи в добър университет сама ще се усети към 10-11 клас.  Hug
тези дни на позната тук ми даде сили да споделя. Просто симптоматиката е сходна и с други неща.
Благодаря ви ,няма да пиша повече за това Hug
Добре дошли на новите момичета!
Щастливка , щом е минал вече зъболекаря ,можеш да си отдъхнеш   bouquet
Надин ,много са готини човечетата ,браво!
J_M_M благодаря, дано ! За шините -около 5000 лева са. И мен ме водеха на 11 години за едно криво зъбче, но аз се дърпах ,защото щели да ми се подиграват децата и отказах твърдо. Голяма глупачка ,сега мислех да сложа когато си бях в България ,но не остана време .Ако си над 30 просто ще постоят 2 години, а не 6 месеца както ако си дете.   bouquet

Добро утро ,закуска и кафе :

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 14:58 от Анонимен

# 216
  • София
Контеса  Hug, ама Миленка е 10 клас Wink и благодаря за кафе Hug

Добро утро, момичета!

Днес като заведа Петьо - отивам на тай-чи за първи път. Голям майтап...

Закусчица към кафенцето

# 217
Добро утро дами.Добре дошли на новите  bouquet При нас е много студено,запалих парното още от сега.Цял ден съм си сама,дребната е на ясла,ММ отиде на интервю за работа (пожелайте му успех) дано да стане.Мисля да пия кафенце и после сядам над учебниците.Хубав ден на всички.Хайде от мен по тортичка,да си подсладим живота

# 218
Добро утро!
Благодаря за кафето, тортичката и закуската  Hug
Вчера обикаляхме за бебешко легълце за малката. Харесах си, сега остава място да му намерим  Confused Ай ше му се не види и теснотията значи! Свекърва ми и тя ме ядосва....Абе това 3 поколения на едно място не е работа, да знаете  ooooh!

# 219
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро. Hug Благодаря за поднесените закуска и кафе. Пия кафето, сама съм и ще се изстрелвам нанякъде...
Привечер ще направя едни пълнени чушки, вчера пекох пиленце и от него има... Така че напук на мрачното време ще изляза. Усетих, че така успявам по някакъв начин да намаля болката си. 40 дни минаха, бях се зарекла през това време да не пипам косата си и в момента яко плаче за фризьор. Искам обаче тотално да променя външния вид. Искам да я направя съвсем различна. Синът ме подкрепя. Каза, че не живеем за хората и хич не го интересува кой каквото иска да говори, важното е аз да се чувствам добре и в кожата си...
Така че, дами вие, които сте от София...търся си качествен фризьор/ка/ такъв, който да ми промени облика. Омръзна ми да ходя при тази моята, аз и говоря едно тя си прави каквото си знае, накрая резултатът никакъв, а парите все по-нагоре качва...
Контеска, надявам се това, което си споделила ХИЧ да не се окаже истина..
Е, стига, че се увлякох. Хубав ден ви желая...

# 220
Аз си изпих кафето ,но ще се почерпя виртуално с тортичката. Laughing Wink
Сама съм и до преди малко плетох ,но седнах да почина малко и прочета  любимите теми.При нас захладня и е облачно и мрачно. Confused
Kaka Daka стискам палци да одобрят мъжа ти за работата.
Barefoot Kontesa -дано не е това.
Скрит текст:
Поликистозните яйчници идват от щитовидната жлеза,тя "командва"хормоните и хипофизата.
Марѝ -не живей за хората,гледай на вас със сина ти да ви е добре!  Hug
vio -да,най-добре е сами.Трудно е по някога,но никой не се намесва в отношенията между двамата.

# 221
  • София
Завърнах се от Тай чи.... Уж нищо не праИхме - въртяхме главата, д-то, разтегнахме краката и бавно ходехме... Голям съм КашкавалескУ... Последните 15 минути мускули на единият крак почнаха да ми треперят и не можах да стоя на полусгънати крака Mr. Green Mr. Green Mr. Green ... Бях сама Embarassed Embarassed Embarassed ooooh!

Мари, аз имам фризьор, ама не знам дали е добра, тя хвана моята прическа и съм доволна, иначе нямам мненията по въпроса. Идва вкъщи да ме подстригва, защото в салона почти няма работа... Не ми харесва вкъщи, но засега нямам избор. Не смея да ти я предложа, за да не се изложа... Тя е към 53 и аз й давам 10 лева...

# 222
  • UK
Здравейте,
сега се връщам от ЖК и меко казано доста се притесних
Всичко с бебенцата е наред, но на мен, ми измериха високо кръвно 130/80, сега трябва да си го следя по 2 пъти на ден и ако скача още ...... да звъня на док, който ще ме прати на кардиолог и иии незнам, някакви преекламсии ми се казаха, някакви лекарства, болници .....
Изобщоoooooo много се притесних, т.к дори не съм влязла, все още, в 7 месец, а трябва да устискам до 9-тия  ми(моите) дотук се движеха, що-годе добре, ама нещо и те взеха да скачат доста  !
Днес верно бях с боти, навлечена (слагам 1-1,5 кг на дрехите де hahaha), че тука е ужасен вятър и студ, ама кантара отиде на 88-89 кг  !
Направооо се изумих!
И сега строга диета, мерене на кръвно изобщооооо като някаква бабичка ще съм явно Confused Най-странното е, че имам само чат-пат сърцебиене което отдавам аз на ТСХ, но по никакъв друг начин не усещам това кръвно, че е високо
Иначе бебките пак са се завъртели, едната е седалищно прилежания, а другата е главично прилежание, пъпната връв е нула по зрялост (този път питах, какво значи тази нула Mr. Green). Четири кухинен образ на сърцето имат и двете:) Туй не го разбрах, ама било добре! Бебетата са монохориати, биамниати т.с с обща плацента, ама в отделни сакчета;) И туй го схванах, др им мерки и теглилки са някакви данни дето много не ми говорят нещо като главичен идекс BPD 68мм за едното бебче и BPD 62 mm за другото и разните му др данни, няма какво да ви занимавам и с тях Crazy
Има ли някакви чайове, храни които да ям и да пия за да се нормализира? Чували ли сте? Досега се движех все с ниско, а сега това високо откъде изскочи!

Прочетох ви Crazy
Тите Hug ако знаеш досега колко пъти ме разочвароват хората и близки и не дотам, от всяко едно разочарование ме боли ... Аз съм доста пряма и доста наивна и доста чувствителна и така и не се научих да разпознавам доброто и лошото у хората ooooh! Колко ли още ще ми понесе главата?!
Не си го слагай на сърцето, знам трудно е, болно е, ама не си струва да си съсипваш нервичките заради такива хора! за съжаление много често взеха хората да стават такива, незнам какво ги кара да са такива, може би, тежкия и труден живот в БГ ли, незнам но много завист, много злоба, ама много бе #Cussing out

Вио какво креватче избра?? На коя фирма е? Hug

Кака Дака Hugна мен Rolling Eyes вече ми забраниха тортите само ще и се плюнча отстрани Joy

Луси Hug остави Миленка сама да узрее, лошото е, че това може да стане и на по-късен етап и вече да е късно ама ...

Голяма група се събрахте от Англия Crazy

# 223
Здравейте момичета

Добре дошли на новите мацки  Hug
Благодаря за сутрешната закуска. Тези дни нямам време да ви чета.
ММ се върна от провинцията с 80-90 кила грозде и сега съм се запретнала да го чистя, да правя сладко и да го пакетирам за фризера.

pisenxeto пусни снимки на нещо плетено от теб, и аз много обичам да плета но все нямам време, надявам се сега зимата като не карам сина  всеки ден на училище да имам време и за това удоволствие. Много обичам да плета бебешки неща, сина си го изгледах зимите основно с домашно произведени дрешки  Laughing

Контеса искрено ти желая да не се окаже нещо сериозно. Мисля че момичетата от тази тема ще стискат палци заедно с мен - знаеш че форумската сила е велика   Hug  (не намерих иконка със стискане на палци).

luss дай повече инфо за това чудо Тай чи. Сега правя един сайт за някакви такива работи но хич не вдявам за какво става въпрос

Коконке спокойно може да е само временно качването на кръвното. Иначе избягвай соленото защото задържа водата в организма и качва кръвното и от ММ знам че трябва да се ограничават и течностите. Но той кръвното си го държи в граници основно с лекарства.

# 224
Благодаря ви ,Баба Яка, Мари и Лусс и момичета. ДАНО! Не исках да ви натоварвам и спирам с това  Stop
Кокона, прееклампсията е често съпътстваща бременността с близнаци , намали течностите ,солта и наблягай на зелении. Леле, ама това означава, че ще имате еднояйчни момиченца ,нали? Много се радвам, много за вас   Heart Eyes
Лусс, то и аз ако сега се метна да правя упражнения, не че нямам крещяща нужда от тях ,ще изплезя език за 4 минути.Ах ,навремето каква убавица бях и по фитнес ежедневно се вихрех ,но пуста лИбоФ та разредих фтнеса ,защото имах нещо по интересно да си правя през вечерите:love:
Пий аспирин за мускулната  треска и утре пак иди на тренировка. Hug
Баба Яка, ммм гроздово  сладко ..  bouquet
pisenxeto благодаря за тортата  Peace
Марѝ това е прекрасна идея.Дерзай ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт