Домакини/19 епизод-есенен

• 36 855
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро,
Щастливка привет и тук. Ще разкажеш ли  за с няколко думи за себе си и семейството си?   Hug
Поли, страхотна разлика ще имате с баткото и бебето.  Heart Eyes
И аз се чудих за града,но го гугълнах  Wink.Добре дошла отново ! Hug
Мари, много силен човек си . Много!   bouquet
Лусс, благодаря за закуската   bouquet
Надин, това ,което описваш ми е така познато .По принцип хората масово опростяха и се отдадоха на ниски емоции- завист, далавераджийство, кавгаджийство, духовна и емоционална нищета...
Гледай напред и по далече от такива отровни хора  Hug
Аз пия кафето и ще ходя до библиотеката да върна книгите си и след училище ще посрещаме пак гости за игра на детето. Нещо много уморена се чувствам отново напоследък ( последните две години ) и въпреки,че съм си у нас постоянно ми се спи и ми е уморено. Ходя си на лекари и правят изследвания ,но нищо съществено не откриват. Братовчедка ми и тя така уморена се чувстваше ,но си ходи до България и й откриха там енометриом и ще прави операция и ми звъни постоянно да ходя пак на прегледи. Еми аз от 22 месеца ходя през 3 месеца със същите оплаквания ,но въпреки урини, кръв, сканове и т.н. ми казват,че излиза,че имам инфекция ,но не знаят къде е е  Rolling Eyes
Ще Ходя пак другата седмица ,но тука са  ooooh!
Лек ден от мен   bouquet

# 196
Лусс благодаря за закуската , страхотна е .
 То при мен обед стана вече ама няма как ( срам несрам ще кажа ставам в 6,30 ч.пускам кафе за таткото  , правя закуска изпращам таткото на работа , после и бъдещия батко на училище в 8,15 ч. след което се гушнах в топлите завивки  Embarassed
Мари мнго силен човек си , дано все по-често намираш сили да казваш тази думичка - добро утро  Hug Определено се получи голяма разлика с баткото и малчо , но може да е за добро . Иначе бебчо ще е с планирано секцио и ще е към средата на януари .
Щастливка добре дошла , май се подхлъзнах и поведох нови мамчета .
Контеса дано най- накрая се намери лек и на твоите болежки и ти да се успокоеш и да знаеш какво да правиш . То здравето не е лъжа работа .

# 197
Благодаря ви момичета  Hug
Щастливка добре дошла  Simple Smile
Почвам да плета подаръци за две близначета - момченца . Мислех долнище  , горница , шапка , терлици и ръкавици , обаче сега се чудя не е ли по- добре да е гащеризон , а не панталон долнището  Thinking Помагайте момичета  Blush от много време не съм гледала бебета и съм в голяма чуденка  Grinning Искам и да е удобно и да е красиво  Simple Smile

# 198
Привет и от мен!!!
Чета ви от около месец,но ме провокира да се запиша  споделеното за умората от Barefoot Kontesa .
Провери хормоните на щитовидната жлеза- TSH.
Имам дъщеря на 17г и половина,стоя си в къщи и се занимавам с плетки,цветя  и гоблени от време на време.Дано ме приемате във вашата група. Simple Smile

# 199
  • UK
Завърнах сееее, тука незнам код за какъв вид дъжд го дават, ама в момента се мъче и слънце да пекне Mr. Green

Записвам се при вас момичета Peaceако ме искате де Hug

Разбира се, че те приемаме Hug Добре си дошла сред нас  Щастливката:) bouquet

pisenxeto Добре дошла и на теб   bouquet Hug Контеска да провери си хормоните на ЩЗ аз навремето така разбрах, че имам проблем  с нея ooooh!
Мари Hug

Много
са ми се дояли макарони на фурна, купих макароните , млякото и яйцата след малко се запътвам да си ги правя, че как ще си ги и погълнаааа Joy

# 200
pisenxeto добре дошла  Hug

# 201
  • Талант на 2012,2013 г.
 pisenxeto, добре си ни дошла..редиците ни стават все по-плътни, това е толкова хубаво... Hug  bouquet

# 202
Добре дошли на новите момичета!
А старите къде се губят?
Коконке, метни една порция насам:-) и на мен ми са се прияли макарони.
Дали да не дремна 1 час с малката?

# 203
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес със синчето си спретнахме една разходчица за психическо разтоварване. Ей така зарязахме всичко и тръгнахме...

Доволна съм.

Контеска аз си мислех, че там са по-добри, а те една инфекция не могат да открият... ooooh!

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 13:35 от Марѝ

# 204
Контеса дано намерят проблема и да се реши бързо!
Мари Hug и аз смятам това да направя да хапнем и да излезнем с малчо.
Нещо се чувствам психически изморена от както стана това със съседите.
Защо ме е родила майка ми такава емоционална ?
Вчера не съм спала.Имаме ситни пъпки.Съмнявам се за бълхи.Една баба гледа на двора на кооперацията поне 10.дръгнах се като идиот.Взех един аерозол и пръсках едната стая.Като излезем ще напръскам и другата.Не ми се будува и тая нощ.

# 205
Привет  Hug
Тук спря да вали, сега само духа. Ама здраво духа, щеше да ни отнесе направо. Май и днес ще си останем тук, най - много до баба ми да прескочим.
Добре дошли на новите момичета и от мен  Hug

# 206
Здравейте,първо добре дошли на новите дами!
Аз правя бутер банички и пия кафе.Днес не сме излизали и вече ми е много скучно,нямам търпение да си дойде татито ни,че да излезем.
Снощи сънувах странен сън-минали са 4 години и съм бременна с 2-рото ни дете  Rolling Eyes

# 207
  • София
Добре дошли на новите мами  bouquet
Да се представите на кратко и да ви е приятно в нашата компания...

Контеса, много ми е тревожно за теб, но и моята Миленка е без диагнозата...

Днес много ми се спи, но ММ ме изпревари Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Петьо беше за първи път на английски - хареса му много. Няма да ходим на спорт - не иска... Ще му дойде времето. Няма да го насилвам. Да ми е жив и здрав!

И Миленка - край с тормоза за училището. Да учи както иска. После сама да си сърба. Ако иска да учи в Англия, да се постарае повече.

Днес взех книгите от издателството и си забравих там очилата... Не нещо - 50 лева, ама са ми любими... Нямах време да се връщам, защото едва успях да взема Петьо от училище.... София се запълни с колите. Peace

През октомври ще изпратя книжките. Та, че давайте адресите.
Засега имам на :
Славка70,
Мари,
Контеса,
мама-коко,
Вио,
Плами76

# 208
Ох,най-сетне се прибрахме.Бях на зъболекар,много ме е страх Embarassedне бях ходила от 9 години ималко отгоре,та сега ще страдам,имам 9 кариеса ooooh! Embarassed.
За мен накратко,живеем в Англия,мъжа ми е по цял ден на работа,почива само в неделя,аз съм сама с децата,нямаме помощ от никъде.Баткото е пълен с енергия,постоянни търси игри и занимания,а малчо опознава света и иска все на ръце.Та така ,деня ми минава в грижи покрай тях Hug да са ми живи и здрави,само това искам.

# 209
  • София
Ох,най-сетне се прибрахме.Бях на зъболекар,много ме е страх Embarassedне бях ходила от 9 години ималко отгоре,та сега ще страдам,имам 9 кариеса ooooh! Embarassed.
За мен накратко,живеем в Англия,мъжа ми е по цял ден на работа,почива само в неделя,аз съм сама с децата,нямаме помощ от никъде.Баткото е пълен с енергия,постоянни търси игри и занимания,а малчо опознава света и иска все на ръце.Та така ,деня ми минава в грижи покрай тях Hug да са ми живи и здрави,само това искам.

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт