Домакини/19 епизод-есенен

• 36 849
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
A какво стана с другата мама Поли и осиновяването ?
Добре дошла на новата мама!Разкажи ни повече за теб.
Мари  Hug

# 181
  • UK
Смърфи появи се  Hug днеска тука се оля в буквален смисъл да вали ooooh! и вместо да спира, то взе, че се засили Crazy И понеже по БТВ-тУ ми вадиха някакви кодове се подлъгах и не излязох днес ... Е умрях от скука! Цял ден зяпам из нета Rolling Eyes Скука!!!!
Искам да минава тази седмица 5 по ред, да идва и да минава и другата и да си идва вече моят човек Praynig
И тъй мрън! Money

# 182
Здравейте Simple Smile
Добре дошла на новата мама .
kokona20 честита годишнина с закъснение , много години на любов  и разбирателство .
При мен нищо интересно, дъжд , вятър като навсякъде в страната.
Аз честно казано ако мога още сега ще си легна ама няма кой да ме остави... сутрин ставам в 5 ч .Сега се чудя какво сладичко да хапнем за десерт.Ставам .Лека вечер Simple Smile

# 183
И на нас днес ни беше първият ден от мнооооого време насам, в който не сме излизали. Е, излязохме само до Детска кухня за манджата на Ванко, ама бяхме с колата и това не се брои. Утре го дават още повече да вали, а при нас баш най - силни дъждове и ветрове се очакват. И студ за разкош, мда   Wear Umbrella

# 184
Джейми, днес точно за теб си мислех, къде се загуби. И Марчето, и много други.
Днес цял ден ръми, сега започна по- сериозно.
Утре сме отново на ЧРД, след градината.
Мари-  Hug .
И на всички неспоменати-  Heart Eyes!

# 185
  • София
Добро утро, момичета.

# 186
Добро утро!
Два пъти вчера писах и не ми се публикува.
С кучо сме навън, пия "капте", както казва малката.
След 10 мин. се прибирам и лудницата започва.

# 187
Добро утро момичета .
Днес и ние си имаме първото дъждовно утро , а това време никак не го обичам , защото започнели да въли тук отиде една седмица само дъждовно време .
titi888 да кажа и нещо за себе си . Родом съм от Бургас , но вече 3 година живеея със семейството си в Турция . Имаме си батко на 15 години и януари живот и здраве чакаме малкото човеме отново момче . Адаптацията беше трудничка , защото тук на място учихме езика двамата със синът ми . Той вече го говори перфектно и никой неможе да повярва , че не е роден тук . Аз докато бях в Бг работих в ОББ , тук известно време работих в Kavram Dersaanesi , но сега понеже бременноста ми е свързана с повече лежане и пазене съм си в къщи .
Това е накратичко за мен .
Повече усмивки и позитивно настроение , въпреки мрачното време .

# 188
Добро утро  Hug Отново вали  Sad
Разочарована съм от човек , който мислих за своя приятелка  Sad Никога не съм мислила , че е толкова завистлива и ......... Обидно и болно ми е  Sad Къде изчезнаха нормалните хора , който се радват с теб на успехите ти , до теб са в трудна минута ?
Оплаках се рано сутринта  Sad

# 189
  • UK
Добро утро Hug
скачам в дрехите и изчезвам на разходка smile3521 хич не мА интересе кодовете дето Емо Чолаков ни ги изпляска сутринта по БТВ Mr. Green

Надин  Hug

Поли Hug абе аз се чудех къде е др град от аватара ти  Mr. Green Пък то било в Турция ooooh!

Хубав ден красотни, ще се отчета като се завърна Hug

# 190
# 191
Записвам се при вас момичета Peaceако ме искате де Hug

# 192
  • София
Записвам се при вас момичета Peaceако ме искате де Hug

Добре дошла Hug

# 193
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, мили мои...

Добре дошла на Щастливка и благодаря на Лус за кафенцето... Hug  bouquet

Написах Добро утро?!?

Това не съм го писала откакто мъжът ми си замина... Е, явно е дошло времето па макар и в такъв дъждовен ден... Защото го написах дори без да се замисля...

Днес се чудя какво да сготвя. Детенцето си ми е в къщи, почивка е днес и искам да го поглезя.

Поли, пази се. Кога трябва да очакваме новото попълнение?
Надин, точно тук сме хората, които търсиш. Тук няма злоба и завист. Аз преди години изпитах същото разочарование, впоследствие след като се разболя мъжът ми отново го изпитах и точно от тук от тази тема момичетата започнаха кампания и се събраха средства за операцията на моят мъж. Това удължи живота му с осем месеца. С много от тях се сприятелихме и сега ми е по-приятно да контактувам с тях отколкото с онези от бившата реалност.

Та така... Hug

# 194
  • София
За съжаление такива хора има и ще има, Надин. Аз, според моя мъж, не съм родена за тоя свят, прекалено идеалистка съм била, прекалено изисквам от хората, искам всички да са добри, очаквам го от тях и после...много се разочаровам. Ей го на, на 34 г съм вече и още не мога да свикна с това, че има лоши хора, такива, които прсто ти желаят злото и такива, които се правят, че им пука за теб,но всъщност- не. А когато са близки- най-боли.

Мари, добро утро и на теб, дано по-често ти идва ей така отвътре да го напишеш! Hug

Щастливката, добре дошла при нас!

Днес ще ходя да си купувам някакви боти, Луси, ще мина и през пощата Blush Embarassed, забравям, съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт