Домакини/19 епизод-есенен

• 36 306
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте!
Естественно Луси с прекрасната закуска Hug!
Коконке, бъдете много влюбени и щастливи!
И тук вали, аз обичам такова време. Ама най-добре да не се налагаше да излизам. Едно препускане пада по цял ден, не е истина.
Вчера малката ми дъщеря беше кръстница на племенничката ми, която е на годинка и половина. Много беше хубаво ивълнуващо за всички ни, прекрасно тържество.

# 166
Добро утро на всички , слънчев и позитивен последен септемврииски ден .
Приемате ли нови попълнения във вашите редички . Нещо и за мен от известно време и аз съм си у дома в очакване на второто ни слънчице .
Liss много апетитна закуска и кафенце , е от последното ще се откажа , че от извесно време го спрях .
Контеса  доста натоварена програма си запланувала , но поне дните ти са запълнени и все с нещо приятно и разнообразно .
Коконче честита Ви годишнина с пожелание още дълги години за изкарате все така рамо до рамо . Взаймно уважава щи се и обичащи се . Щастието и спокойствието никога да не напускат вашия дом .
d.h. с пластелина се процедира все едно имаш тесто  Laughing разточваш е взимаш си една малко точилчица има и малко пласмасови ножчета за пластелин и оформяш фигурки или с формички или изправени фигури - дравчета , животинки . Ние с баткото когато беше малък и приказки ме караше да разказвам като правех различни пластелинови фигурки .

# 167
  • Талант на 2012,2013 г.
Добре дошла сред нас, Поли... Hug

# 168
Добро утро  Hug
Добре дошла и от мен, Поли! Още едно бебче ще чакаме в темата, супер  Heart Eyes
Коконче, вчера те пропуснах, ама ето сега ти казвам - да сте живи и здрави и все така влюбени  Hug
И тук вали. Харесва ми с изключение на това, че няма да можем да излезем без колата. Ама...каквото - такова, досега чакахме да се разхлади, сега ще чакаме да се затопли.

# 169
  • UK
 wavey

Добре дошла на Поли и от мен!  bouquet Hug

# 170
  • гр.Варна
Луси аз искам книжката която е с повече рецепти и е за по-големи деца.Казвай сметка и пращам парички веднага.Събота и неделя минаха отново неусетно, а аз се чувствам пребита.Хубава седмица на всички и много усмивки.  bouquet

# 171
  • Талант на 2012,2013 г.
Не мога да се усмихвам. Освен всичко останало в живота ми и времето ме натиска със страшна сила. Мразя есенните дъждовни дни. Мисля да опитам отново да се завърна към книгите, да опитам да чета стига да мога да се съсредоточа. Затворих се в себе си, не ми се излиза,не гледам и телевизия просто, защото нямам нуждата, не искам да виждам хора и да разговарям, защото ми повтарят едно и също... Че животът продължава. Сигурно. Само че на мен ми е твърде рано да го приема. Осъзнавам го, но не го приемам. Страшно ми звучи и думата вдовица...Страшно ми е и като гледам какво написах за себе си...
Явно не ми е ден... ooooh!

# 172
Благодаря момичета за радушното посрещане .
Мари мила , бъди силна ще дойде светлина и в твоята душа и мироглед . Знам , че цитирано ще прозвучи нооооооо найстина е вярно времето лекува . Не напълно но с времето болката и мъката намалява  .

# 173
  • UK
Мари  Hug Hug Hug

и мен, тези дъждовни дни, ме натъжават и още повече засилват самотата ми, искам тази седмица да мине, другата също Mr. Green и да се завръща нашият тати Praynig Липсва ми ...

# 174
  • София
Не мога да се усмихвам. Освен всичко останало в живота ми и времето ме натиска със страшна сила. Мразя есенните дъждовни дни. Мисля да опитам отново да се завърна към книгите, да опитам да чета стига да мога да се съсредоточа. Затворих се в себе си, не ми се излиза,не гледам и телевизия просто, защото нямам нуждата, не искам да виждам хора и да разговарям, защото ми повтарят едно и също... Че животът продължава. Сигурно. Само че на мен ми е твърде рано да го приема. Осъзнавам го, но не го приемам. Страшно ми звучи и думата вдовица...Страшно ми е и като гледам какво написах за себе си...
Явно не ми е ден... ooooh!

За теб, Мари...
Никога не съм изпитвала това, което изпитваш ти... Но в тежки моменти слушам тази песен....

Ще минат много дни, месеци, а може би и години ... преди да ти се усмихнат очите ти отново...

А това е моето състояние на душата в момента...

Специално за вас съм намерила с бг-текст...

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 14:28 от luss

# 175
# 176
Е няма такова чудо.Отидох да си платя тока.Те в  почивка.Сега ще чакам да изляза пак.
Аз мразя дъждовните дни като имам работа.Обичам ги само  вкъщи с книга в ръка или да поспя.
Носят ми мрачно настроение.
Пълномощното ни дойде.Направих копия.Ще оставя в бабите. Joy
Майка ме бъзика ако искам и стената с копия да облепя.
Обожавам да гледам тв.Не мога без нея.

# 177
Добре дошла, Поли   bouquet
Мари , надали някога ще забравиш хубавото и болката ,но дано поне времето те дари с лека тъга и усмивка при спомените. когато си загубил най-милото си и партньора си ..думите на който и да е било са празни и излишни.  Hug Hug
Кокона, малко остана ,скоро ще сте всички заедно !
Лусс, прекрасно...
При нас пък как не вали ,още се чудя? Към 18-19 градуса си е ,вечер става по хладно и вали през нощта ,но иначе е много приятно. Най ми харесва умереният и хладен климат тук .
Днес цял ден ми се спи,ама така е който само будува ,филми гледа и виси по нощите на компютъра .
До скоро   bouquet

# 178
Здравейте и от мен!
Поли,добре дошла при нас.
Коконче,още много години да отпразнувате заедно в пълна къща с деца,мир и любов.
Мари, Hug.Не знам какво да кажа,то няма и какво да се каже в твоя случай.
Най-накрая да седна за малко и аз.ММ си е вкъщи и гледа бебо,а аз гледам да свършва всичко,че с бебето е трудно,а то край няма.Преди малко правих пак пюрета от круши,че като знам цените на купешките  #Crazy.Не че няма да ми се наложи и да купувам,ама поне да не са всичките.След малко ще правя боб със свинско в тенджерата под налягане.
После може пак да мина,за всички   bouquet

# 179
Здравейте момичета! Ние се завърнахме снощи, почти посред нощите. Изкарахме си страхотно, само че пътят ни умори доста, Растояние от 60 км до къщата тук се взема за 2,30 часа в добрия случай. Много хора, много коли, а инфраструктурата не може да смогне да ги поеме. То не е лесно да се строят магистрали на 2600 метра височина. Големи задръствания, голямо нещо... ooooh!

Сега ще ви прочета да видя какво съм изтървала.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт