Домакини/19 епизод-есенен

• 36 290
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • UK
 1swing  umbrella

Мерси момичета   bouquet Hug
Ама, къде сте? Вечер никакви ви няма и Марчето изчезна  newsm78 и няма кой да ви строи Mr. Green
Вадя домовата  smile3529 smile3523 и ва почвам по списъка Joy

# 151
 smile3534
Вади я, аз съм тук!! Heart Eyes

# 152
И аз съм тук,ама няма какво интересно да напиша.Ходихме при свекърите ,сега сме си вкъщи- бебо играе,аз ровя из нета,а баща му гледа тв.

# 153
Кокона, аз съм тук ,само чета . Днес след партито снощи поспахме повече , гледахме филм и след обяда мм заведе детето да играят с племенника докато те с брат ми вземат някаква нова кола .Мен ме оставиха почти цял ден почивка  Sunglasses
Дарилче, ми то си се нуждая от почивка от таквиз маратони, но когато почивам какво правя аз ? Вися тук   hahahaи чета книга .
ЗА пластелина ви трябва дъска за разточване , фигурки като за сладки, една малка точилка и това е-точите ,изрязвате ,декорирате, или правите човечета от топчести парчета с различни цветове. Така хем цветове, хем форми учите ,а и хем забава става  Hug

# 154
  • UK
Ми то и аз съм тук, ма другите обичайните ги няма newsm78 Mr. Green Днеска тука се съдра да вали, гледам из прогнозите за утре го дават пак Crazy

# 155
Контеска, мерси. Поне за дъска съм се сетила, пригодих една. А то и точилка трябвало. Joy Ще пробваме тая вечер с едно шише, докато се снабдим с такава.

# 156
Контеска, мерси. Поне за дъска съм се сетила, пригодих една. А то и точилка трябвало. Joy Ще пробваме тая вечер с едно шише, докато се снабдим с такава.
Wink
Третирай палстелина като тесто за истински сладки   с всичкте му пособия покрай правенето ,без фурната  Joy
Можете да ползвате някоя по дебела писалка или малка точилка истинска да го разточите.
Ето нещо подобно ЗА ИДЕИ-
http://www.amazon.co.uk/Shape-Model-and-Mold/dp/B000062SPJ/ref=s … ywords=dough+play
http://www.amazon.co.uk/Play-Dough-Cake-Making-Studio/dp/B009PK6 … ywords=dough+play

# 157
  • София
Здравейте момичета! Hug Hug Hug

Аз се върнах преди 1 час. Бяхме с ММ с Гърция в Катарини... Много ми хареса.. За сефте бях там без деца... Crazy Прекарахме чудесно и беше много вкусно... Топнах д-то в Бяло море и се прибрахме.
Сега започвам да правим домашните... Петьо  стискал "голямата нужда" и като влязох - веднага отидохме да акаме Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Коконче, честита годишнината. Да сте живи, здрави и да се обичате и твоето желание
Здравейте и от мен Simple Smile
 заедно мир, разбирателство и много любов! Повече от това, не ние нужно Grinning
ПОжелавам си догодина да сме вече в пълен състав на този ден и да сме четирима, а защо не и далеч от БГ Mr. Green

- да ти се сбъдне...  bouquet  bouquet  bouquet

Мамче, гаднярка е твоята съседка... Не ти завиждам...

Момичета, ще изпратя книжките - пишете адреса... Относно първата книга (с много рецепти) В понеделник се уговарям кога мога да взема книгите от издателството. Казаха ми, че останали 70 бройки. Ще си взема 10-15 за мен. Ще струва за мен 3,50. Ако някой от вас иска - казвайте.

Да не се повтарям, че втората - детска книга-приказка с 10-на рецепта за деца от 3 го 10 години... По-нататък едва ли ще е интересна... Но тази книга ще изпратя на всички, които ще ми дадат адреса, независимо в коя държава живеят. Ще пратя с препоръчано писмо...

Имам адреса на мама-коко, Вио и Плами 76...

Стефкаки, Контеса - вашите адреси не разчитам всичките букви, напишете ми за да няма грешка...

Та това е... Утре ще се включа, че днес трябва да пишем домашните с Петьо, сега като се наяде, после ще го изкъпя... Ако остане време - ще се включа Hug Hug Hug

# 158
Коконка честита ви годишнина да сте живи и здрави и все така ръка за ръка напред!
Днес пратих 2 юрган,че като знам зимата на парно какъв е студ е.
Ще отделяме Емо в стая като се приберем.
Мамче определено не е намерила начина да говори с теб.Но не виждам ако детето е по-палаво как да не се чува.Аз имам едни такива съседи ,които имат къща с 6 стай и все моето дете им пречи.Не съм била груба ,но им казах да си сменят стаята на едното за да им е комфортно.Казаха,че не можели.Тогава ще ни търпят.В такива случай питам ако има едно новородено и реве цяла нощ .Пак ли ще ми направят забележка.
Лека вечер на всички!

# 159
  • Талант на 2012,2013 г.
Честита годишнина на Коконката. Живи и здрави да сте и вие и бебчетата... Всичко останало е фалш и лъжа...  bouquet

# 160
Прочетох ви. Слагам децата да спят  и ще се върна.

# 161
  • София
Добро утро, момичета!

# 162
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте. Hug Благодаря ти за кафенцето, Лус... Hug Имам нужда от него. Mr. Green

# 163
Добро утро!
Изпратих Миша на градина за пръв път от май месец. Времето е в унисон с настроението й.
Чакат ме много задачи днес.
Коконке, още сто години да се обичате така!

# 164
Добро утро  Hug Благодаря за кафето  Simple Smile Завърнах се от Пловдив , за съжаление почти не видях града ( нямаше как . Хареса ми  Есенния панаир на занаятите "Споделеният Пловдив" Много от играчките ми си намериха нов дом и не само те  Simple Smile Доволна съм  Simple Smile На връщане си купих вълна за нови творби ) Днес ще правя опити да я боядисвам )))) Дано се получи  Praynig
Честита годишнина на Коконката   bouquet
В Бургас вали  Sad Май ще се върна отново в леглото  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт