Домакини/19 епизод-есенен

• 36 280
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро ,
благодаря за закуската   bouquet
Много бягане тези дни ,направо не е за разказване . Сега пия кафето и започвам ,че днес е поредния зает ден . Ще правя торта "Рафаело" , пълнена паста с кускус салата и сирена , руска салата снощи спретнах към 2 кг ,млечна салата и това ще е за партито на мм. Той каза,че не иска вечеря да правя и искал да е само на мезета ,салати и ядки партито му. Та след малко ще тръгва до българския склад за луканки, филета, суджуци и т.н. За мен ще е по-лесно така ,но все още ми остава да свърша това като меню, а и днес от 2-5 сме на детски театър и на парти за рожден ден на съученичка ,след което на бегом обратно да подредя масата и да посрещна и нашите гости в 6 .  Sunglasses
Утре пък брат ми прави парти до случай закупуването на нов дом , в понеделник съм на среща на родителския училищен комитет , после пак 4 часа тренинг към доброволническата организация във вторник, спорт за детето в сряда, петък друг тейнинг за 4 часа, костюм за детето , трябва да намеря /направя , че ще имат ден на животните и иска да е заек ,петъчно заниматЕлно спортно мероприятие ,  още 4 рождени дни тези съботи и пак така през другите седмици. Пак казвам ,че на работа не правех толкова много неща. А аз се чудя как някои хора казват , че отиват на работа да си починат ,а сега ги разбирам Joy Joy..
Лек ден от мен   bouquet Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 12:31 от Анонимен

# 136
  • UK
Добър ден! Hug

Контеска богата програма си си спретнала Mr. Green
Тука се кани, кани е ето заваля Crazy
Каква черна серия бе Rolling Eyes яааааааа да излизате бързо от нея Peace
Контеска тази торта Рафаело, сложна ли е? Като имаш време я метни една рецепта  насам, аз като се върне ММ смятам да експериментирам малко в кухнята Mr. Green да видя, как и ще мога ли newsm78 да спретна някое и друго, ама по-завъртяно торте, че после сумати празници ни чакат, а домашното ми е по-вкусно от купешкото Mr. Green

Днес ходих в още един бебешки магазин Blush малейййй какви сладурски неща има Heart Eyes ама и какви цени има #Crazy
Направи ми впечатление, че всичко по-качествено откъм стока е все Турско, много неща си харесах Crazy Да вляза в 7 мия Praynig и заповам малко по-малко  Blush

# 137
  • Бургас
Добро утро!

Дарил,внимавай с тези детски РД,винаги се  връщахме от там болни.

Смърфи,приятно изкарване и знай,че пиенето никога не стига. Laughing

# 138
Кокона ,
рто тази е рецептата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109141.0

# 139
Контеска, верно ти е богата програмата, така като гледам няма да ти е скучно тия дни  Heart Eyes
Коконче, цените са ужасно, ненужно завишени, особено тези на детските/ бебешките стоки! Преди около месец търсих на Ванко джинси по магазините, и ако ти кажа, че най - евтините бяха 33 лв., не знам дали ще ми повярваш! Направо съм изумена как спекулират с факта, че човек ще - не ще, трябва да купи, защото детето голо няма как да ходи. Добре, че имам приятелки с момченца малко по - големи от Ванката, че износваме техните дрешки.
В тази връзка - днес щурмувах магазин "Мания" (втора употреба), и се прибрах с доста добър "улов". Сума ти неща накупих за десетина лева, буквално като нови. Аз доволен!

# 140
Много отпускарски го раздаваме...
Аз направих риба за вечеря и дребните преядоха. Всеки ден могжем да я ядем.

# 141
Да се разпиша и аз.
Дано лошото ни по задмине.
Мамче просто въпрос искам да задам: дете имаш ли?
Не видях представянето ти.
Тези дни само релаксираме.Бяхме в свекърва ми на гости.
Днес това мрачно време ми развали настроението.
Само напазарихме и си стояхме вкъщи.
Утре се каня да готвя.Чудя се дали  да е зеле или картофи със свинско месо.
Коконке пораснало е тумбачето значи бебоците растат Simple Smile

# 142
  • Бургас
Мамче писа,че има 4-класник.

Аз цял ден чистех докато не гледах детето.

Чао за сега. Hug

# 143
Мамче просто въпрос искам да задам: дете имаш ли?
Не видях представянето ти.
.........
За себе си мога да кажа, че отскоро отново съм домакиня, пиша отново, защото пак не случих на работа и работодател. ooooh!
Но да не се връщам назад.
Сега си работя надомно вкъщи, по малко за удоволствие, и си изкарвам по някое левче.
Оправям се с домакинстването и си помагам на четвъртокласника.
..............
и т.н.
Имам дете(на 10 г.), но не схващам мисълта ти?
Славе, благодаря, че си отговорила вместо мен. Peace

НЕ ми се пише, имаме ужасни разправии със съседката, която не стига, че е виновна, не може да си гледа детето, а вчера ми направи страхотна сцена, че дори ме заплаши!!!
(цитирам "Ще те хвана за косата, и ще омета входа с теб!!")
И на моето казване да си занимава детето по начин, по който няма да пречи на съседите си да съжителстват нормално, тя ми каза - "Какво да го направя??"
Ами, щом една майка не знае какво да прави с детето си(което е някъде на 5-6 г.), аз просто оставам безмълвна .... ooooh!
Отказвам се!
От там нататък оставям Органите на реда да си свършат работата! Stop

Извинявайте, че ви занимах, и лека и спокойна неделя на всички!

# 144
Мамче, добре дошла!  Hug Радвам се да те видя в тази тема.

Добър ден на всички!  Hug И хубав ден.   bouquet

# 145
  • UK
Здравейте и от мен Simple Smile
Тук заваляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя, ама какво от това, като на мен Crazy ми е хубаво на душата Blush

Днес, имаме годишнина, цееели 6 години заедно мир, разбирателство и много любов! Повече от това, не ние нужно Grinning
ПОжелавам си догодина да сме вече в пълен състав на този ден и да сме четерима, а защо не и далеч от БГ Mr. Green

Хич не ми се получават картинките затова почерпката е от сърце  bouquet ама е имотиконска Mr. Green

1dating  party023 newsm38 cheers Wine Glass Stuck Out Tongue Winking Eye

# 146
Добър ден на всички,
Мам4е, добре дошла и от мен. Ужасна съседка ,брр....
Съчувствам ти ,че явно те не се съобразяват с вас .
Кокона, честита годишнина .Все така да се обичате и дай боже другата година да се сбъднат плановете ви. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 13:01 от Анонимен

# 147
  • Бургас
Коконче,честито и тук! Hug
Много любов още дълги години! Grinning

Мам4е,каква е тази съседка? newsm78
Ужас!Да сте мъже,че да се ступате. Mr. Green
Много неприятно наистина.

Аз продължавам разчистването.Как да унищожа стари документи?Има много лични данни,не ми се хвърлят на боклука,а не искам да ги горя,че като си знам двете леви ръце,наой-много да подпаля къщата.Идеи? newsm78
Много са,цял ден трябва да режа.Дали да не ги топна във вода?

Фортунче,обаждай се по-често! Hug

Смърфи,жива ли си след купона? Laughing

Бягам,че ме чака чистене!

# 148
Славка ,купи си машина за рязане на ленти на хартия. Така се унищожават документ най-добре .
http://uk.images.search.yahoo.com/search/images?_adv_prop=image& … va=paper+shredder

# 149
Къде сте всички?
Коконче- и тук- честито! Живи и здрави, и още мноого години заедно и щастливи! Heart Eyes
Контеска малко да се поспре, ще се умориш бе, жена, от толкова купони. Mr. Green Добре сте си изкарали, да ти е жив и здрав! Той българин ли е мъжът ти, пропуснала съм.
Славче, аз бих ги накъсала на ръка или бих позвала за разпалки, ако паля печка някъде зимата. Баби ако имаш, много биха се зарадвали.
Наготвих една тенджера спагети, сега само сосове ще сменям докато ги изям. За дребосъка има супа леща, която аз ще ям най- вероятно, пиле с ориз и разните му там боклуци.
И малко тъпо питане- как се играе с пластелин? Идея си нямам какво да го правя. То май и боклук взех, от левчето, хич не се огъва лесно. Не ми се смейте много.
 Hug на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт