благодаря за закуската

Много бягане тези дни ,направо не е за разказване . Сега пия кафето и започвам ,че днес е поредния зает ден . Ще правя торта "Рафаело" , пълнена паста с кускус салата и сирена , руска салата снощи спретнах към 2 кг ,млечна салата и това ще е за партито на мм. Той каза,че не иска вечеря да правя и искал да е само на мезета ,салати и ядки партито му. Та след малко ще тръгва до българския склад за луканки, филета, суджуци и т.н. За мен ще е по-лесно така ,но все още ми остава да свърша това като меню, а и днес от 2-5 сме на детски театър и на парти за рожден ден на съученичка ,след което на бегом обратно да подредя масата и да посрещна и нашите гости в 6 .

Утре пък брат ми прави парти до случай закупуването на нов дом , в понеделник съм на среща на родителския училищен комитет , после пак 4 часа тренинг към доброволническата организация във вторник, спорт за детето в сряда, петък друг тейнинг за 4 часа, костюм за детето , трябва да намеря /направя , че ще имат ден на животните и иска да е заек ,петъчно заниматЕлно спортно мероприятие , още 4 рождени дни тези съботи и пак така през другите седмици. Пак казвам ,че на работа не правех толкова много неща. А аз се чудя как някои хора казват , че отиват на работа да си починат ,а сега ги разбирам

Лек ден от мен