Домакини/19 епизод-есенен

• 36 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро.Благодаря за закуската.При нас е отново студено и дъждовно #Crazy #Cussing out Днес ще мързелувам основно,има за ядене,чисто е.Ще се отдам цял ден на себе си  hahaha Хубав ден на всички

# 121
Здравейте, и при нас е едно мрачно, остава само да завали и ще е съвсем в тон с настроението ми днес.
Дано вашия ден да е хубав, слънчев и весел.

luss  да питам, може ли да си купя книжките (ще е хубаво ако имаш и двете) от теб за да са с автограф от авторката.
Само кажи как да ти пратя паричките и колко. Така или иначе ще си ги купя, но друго си е да е с автограф  Praynig.

# 122
# 123
  • UK
Здравейте,
при нас пък е топло и слънце пече Mr. Green

Аз си ходих до вкъщи, ама имах неблагоразумието да не си овикам навръщане такси а  да си го хвана от спирката  #Cussing out ееееееееееееееееее разказа ми се играта, половин час го чакахме ooooh! Накрая вече мърморих на глас! hahaha
Сега малко релакс и да видим, че от няколко дни няма скайп връзка, че сега и скайп телефона на кораба не бачка и ще се качва някой да го оправя, искам да си чуя мъжа пък!!!!

# 124
Най-малката си удари окото, преди малко се върнахме от спешното, сложих я да спи. Наранена е роговицата,ще капем капки и ще слагаме крем на 2 часа. Утре пак сме на преглед. Ще лудна, от две седмици всеки ден ми се поднася някакъв "сюрприз".
Да вметна само, че съм безкрайно доволна от лекарите в спешното, аз ли попадам на готини или...?
Лус, и аз искам книжка, ще ти пратя адрес.

# 125
Ужас, Хотрензия, дано бързо да се оправяте   Praynig

# 126
  • Бургас
Как си удари оченцето? Sad
Милото!

# 127
  • UK
Хортензийка  Hug

# 128
Докато си миеха зъбите, на пластмасовото столче. Сблъскаха се с -Миша. Сега Миша си мисли, че тя е виновна и цял ден се успокояваме. Цирка е пълен.
Счупих си телефона, чантата ми се скъса.

# 129
Леле Хортензия, влязла си в някаква черна серия, дано скоро свърши... Praynig

Ние днес заминаваме за уикенда в къщата на едни приятели, ще бъдем 5 семейства. Вчера напазарувахме няколко колички с храна, бира и т.н. Дано да стигне... пиенето, както се изразиха някои от мъжете.  hahaha
Ще бъда извън обхват до понеделник, после ще чета и наваксвам.  Wink

# 130
  • при късмета
Здравейте,
Хортнезия  Hug леле ти си не в черна серия, а не знам. Бързо да минава  Hug
И аз бях дежурна цяла нощ. Пипнал ме е някакъв вирус, много рядко повръщам, ама ей го на. Само да не разболея детето, че в понеделник ми е много натоварено.Може да стиснете по едни палци сутринта, ще ми трябват.
На всичко отгоре може да се наложи спешно да ходим утре на село, че е паднал един навес, който обаче е общ покрив с къщата. Земетресението миналата година й разказа играта. Много мразя извънредно вадене от джобовете, даже сумата още не знам, ама знам, че покрива е най-скъпото нещо в строеж.
Оставям детето да гледа детски на компа, а аз се изнасям да не съм при него.
На всички  по едно гуш
Смърфи приятно изкарване

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 20:09 от мама-коко

# 131
  • Талант на 2012,2013 г.
Така като гледам повечето от нас са в черна серия ама Хортензия води май... или не знам... Rolling Eyes

Егати и живота!

НЕ ми се пише... ooooh!

# 132
Добро утро момичета.Хортензия,бързо да му мине на детенцето ти.Смърфи-звучи ми много добре тази ваша сбирка през уикенда.Приятно прекарване.Целувки на всички други  bouquet Ето ви закусчица По-късно ще намина пак,дано сте се събудили

# 133
Добро утро!
Мерсаж за закуската! Тъкмо си изпих кафето и се приготвям, че сме на рожден ден след малко на една малка госпожица.
Довечера малкия ще ходи на цирк, засега иска, ама ще го видя колко ще изтрае.
А как ще валии, мрачно, студено..
Но все пак, дано ни е хубав денят!
 Hug

# 134
Добро утро, дами!
При нас валя нощес, сега леко прокапва, мокро и студено е. Обожавам такова време, но откак имам деца му се дразня, защото разходките са кратки или липсват.
Лус, може ли да изнахалствам пак за рецептата?
Я дайте отчет кой какво е измислил за готвене, да обменим идеи. Аз засега само бисквитена торта съм измъдрила. За обяд имам пилешка супа.
До после!

Общи условия

Активация на акаунт