Домакини/19 епизод-есенен

• 36 271
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Сега говорих с издателството... Могат да ми дадат книгата 50%, т.е. - струва 7 лева, дават по 3,50 Crazy Оказва се, че и там са продали всичко - остана само 70 броя!!! Приятно Peace

# 106
  • Талант на 2012,2013 г.
Току-що се прибрах. Каталаясала съм. Изнасяхме 40 дни на моят съпруг. Нямам сили... Rolling Eyes

# 107
  • UK
Миличката ми Мари Hug Hug Hug

# 108
  • София
Току-що се прибрах. Каталаясала съм. Изнасяхме 40 дни на моят съпруг. Нямам сили... Rolling Eyes

Мари, светла памет на Валентин Praynig

# 109
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Hug

# 110
Привет група Simple Smile
Марѝ   Hug
kokona20 ходих гледах снимки , страхотно изглеждаш Simple Smile
vio и аз ще ти пратя адрес .
Мамче добре дошла  Hug, стана ми мило като видях че си писала , помня че беше едно от момичетата в първата тема в която съм писала  Hug
Аз вчера уж седнах и децата ме вдигнаха и така и не ви изчетох но днес наваксах.
При мен нищо ново работа , работа чак да полудее човек  Twisted Evil доброто е че разговорите със началството миналия месец са имали ефект, оправили са ми неплатените поне за август, то ако бях проверила по рано сигурно и за предните месеци щяха да са наред , ама здраве да е .
Надин БГ страхотни неща създаваш Simple Smile

# 111
  • при късмета
Добър вечер,
цял ден препускам днес.
Мари  Hug
Луси, ще пратя адрес след малко, благодаря!
Болните да се оправят.Бързам да сложа детето да спи, след малко се връщам  Hug

# 112
Ние се приспахме рано рано, след цял ден скиторене по улици и паркове. Утре сигурно ще кукнем по първи петли, ама какво да се прави. Аз дори предпочитам този вариант - рано лягане и рано ставане, но... шефът решава  Heart Eyes

# 113
  • при късмета
Не съм се прибирала цял ден. Имах работа в центъра, после пихме кафе с бившия шеф и хукнах да прибирам детето. После с него 2 часа навън. Вечеряхме сандвичи, че нямах време да сготвя  ooooh!
Ако някой не е ходил из арабските страни, да заповяда в центъра  ooooh! ще се чувствате, като на ескурзия в собствената си столица  #Crazy
Вио мен ранното ставане ме разбива, не издържам.
И днес видях бебето по скайпа, искам да го намачкам, ама не мога

# 114
Добро утро ,сервирам закуската с кафето и лягам :

# 115
  • София
Добро утро, момичета!

Контеса, благодаря за закуската Hug Hug Hug

# 116
Добро утро!
Нека днес да е един усмихнат и спокоен ден за всички!

# 117
  • София
Добро утро!
Нека днес да е един усмихнат и спокоен ден за всички!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Нека!!!!!

# 118
Добро утро и от мен!Вчера скитахме с бебо цял ден и вечерта бях толкова изморена,че само ви изчетох.
Свекърът ми донесе цяла торба с круши и днес пак ще дрънкам бурканчетата.Само да си дойде ММ,че беше наряд и ги захващам.
И мен ме съсипва ранното ставане,хич не го обичам и не ми влияе добре.Вярно е,че заспива бебо рано,ама и ставането му е много-много рано.А през деня рядко ми остава  време да полегна и си ходя вечно недоспала.

# 119
Добро утро, момичета и от мен! Hug

Контеса, чудни изкушения си сервирала, ммм, благодаря ти! Heart Eyes

Кой беше писал за външното оценяване на 4-токласниците забравих? Thinking
Не зная дали е за учителите предимно, сигурно, де.
Но да кажа, че ще си има такова, на родителската среща доста поговориха за това, и още повече стресираха деца и родители. Whistling

Марѝ, кога минаха 40 дни? Confused
Мир и покой на душата на Вальо! Flowers Rose Flowers Rose

Мамче добре дошла  Hug, стана ми мило като видях че си писала , помня че беше едно от момичетата в първата тема в която съм писала  Hug
Радвам се!Благодаря ти за милите думи. Hug

Аз да ви споделя, че вчера писахме жалба в полицията срещу съседите, и очаквам развитие от скандалджийната ни съседка.
Не стига, че вдигат шум до Бога(те, и детето им), а като им направиш забележка(отвърнеш по същия начин - тропаш им да спре), тя идва да ти звъни на вратата и да вдига скандали!!!
Ей, това никъде го няма!  ooooh!
И аз се оплаках.
Сега да прегледам и другите теми, и да ходя да пошетам малко.
Лек ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт