Домакини/19 епизод-есенен

• 36 266
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Днес домашните минали почти добре. Бързо, със смях и малко викане...
Офф, какво да направя със себе си - да не викам...

Момичета, който иска книгата - на лични адрес, имената и за кого да подпише Милена... През октомври - ще изпратя...

# 91
Люси, с Еконт ли ще я пращаш? Сега ще ти пиша ЛС с адреса ми.
И още нещо щях да те питам - беше писала за една салата от червено цвекло, орехи, и третата съставка майонеза ли беше или нещо друго? Мисля да си я направя тези дни, звучи добре, а не съм я чувала досега  Peace

# 92
  • София
Люси, с Еконт ли ще я пращаш? Сега ще ти пиша ЛС с адреса ми.
И още нещо щях да те питам - беше писала за една салата от червено цвекло, орехи, и третата съставка майонеза ли беше или нещо друго? Мисля да си я направя тези дни, звучи добре, а не съм я чувала досега  Peace

Да, с майонеза.

Не, няма да е с ЕКОНТ, по поща - препоръчено. То ЕКОНТ е по-скъп от книгата Joy

# 93
  • София
Добро утро! Hug Hug Hug

# 94
Добро утро.
Споделям ви първа есенна мъгла. Малко ми стана тъжно, като я видях, и сега я чакам да се вдигне и да се покаже слънчицето.
Ще си направя едно кафе и изчезвам. Обещах на приятелка с 3 близначета (или стризнаци, както се казва масово), да и помогна да отидат на детска консултация. Не и е лесно хич на милата, мъжът и замина да работи в Холандия преди 2 седмици и от тогава е съвсем сама с тримцата. Лудницата е пълна, но за сметка на това постоянна и хич не се знае до кога ще продължи  Rolling Eyes

# 95
Добро утро!

# 96
Добро утро.Много сте талантливи  bouquet то картички,шалове.Пък и на Лус детето с книгата направо ме шашна.Браво на Милена,много е талантлива  bouquet Аз преди,малко станах,ще сготвя нещо,ще уча малко и после ще изляза на кафе.Това е от мен,хубав ден на всички ви   bouquet

# 97
  • София
Аз направих за сефте пълнени чушки с кайма и ориз (досега бе привилегията на свеки, все ни носи, аз да не изхабя продуктите Mr. Green Mr. Green Mr. Green), от остатъците направих супа, направих бьоф-строганоф, направих сместа за гофрети...

Миленка ме помоли за малко помощ, та ще ги правя по-късно...

В 12 трябва да взема Петьо, ММ трябва да се върне от командировката също към 12, ако самолета не закъснее....

До после Hug Hug Hug

# 98
Идвам   да дам отчет .
Тея какпи  са  вълшебни,благодарение на тях  тоя път минахме без аб.
От понеделник сме  на градината, вече е здрав, доки ни изписа профилактично сироп за имун.система 1 месец  да се пие.
Вчера ходих на родителска среща, като цяло са доволни от Г,САМ СЕ ОБЛИЧАЛ, ЯЛ,ХОДЕЛ ДО ТОАЛЕТНАТА.
Нямат забележки.
Четоха ни правилници, забранено е всякакви сладки,соленкии торти по случай рд  на дете  да се внасят в градината.
Таксата се плаща до 10число,ако да 20 число не е платена начисляват лихви и на 20 си закараш детето и не е платена таксата, ти връщат  детето и не го приемат  #Crazy #Crazy #Crazy
Реших да го запиша  на спортни  модерни танци.
Даже се  оказа,че фирмата  която   ще ги учи на танци е фирма  на която и водя счетоводството.
Казаха ни по коя програма  се обучават.
това общо взета и така 2 часа  тая родителска  среща,седяхме на малките столчета,направо се схванах.
Имам  много кубчета  и плюшени игачки ,и понеже се чудех къде да ги хвълям,говорех с госожите и някой ще занеса в градината  за децата.

# 99
  • UK
Добър ден! Hug

Във Варна е страшна жега, сигурно са над 30 градусите ooooh! Ние, днес се разходихме с мама в моркста ни градина, че от утре нали го дават разваляне на времето и застудяване Rolling Eyes та направихме 1-2 снимки, ще ги кача следобеда във Фейса, да ме видите  Crazy къв корем съм отпрала Mr. Green то и др работи съм отпрала  Joy ама това са подробности hahaha
Аз четох, четох ама не разбрах, на кого да си дам сега адреса newsm78

Да ви кажа и един  майтап пресен-пресен, сядам на една пейка , а майка ми отскочи до 1-2 магазина да си напазари и се приближава едно деде, изглеждаше ми в ред , ама май не беше и ме пита, тука ли е мястото дето да си чекирал багажа за самолета #Crazy Crazy и ми сочи входа на една банка  Joy

Погледнах го, ама такъв смях ме напуши, пък и не го знам, колко точно не у ред и реших да си замълча все едно не съм чула или че не говори на мен Crazy Тоя се позавъртя, па влезе в банката, да се чекира сигурно  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 100
Не ми върви, и това е, писна ми, за пореден път.
За три поредни дни гръмнаха три крушки, едната с половината полилей върху главата ми, падат бушони.
Вчера тръгнах да мия терасата и там едно огромно нещо като тарантула, а така ме е гнус, хвърлих кофи, седях затворена и само надничах кога ще изчезне- два часа пълзя, гадината.
Ей сега, ново 20. Врабче ли, какво ли, се блъсна в прозореца и лежи май умряло, а аз пак затворена. Кого да викам, нз, пак ме е гнус. Оплаках се.

На кого адресите да даваме? Моя не си го знам като хората още. Mr. Green

# 101
  • гр.Варна
Привет и от мен.Луси забравих да ти пиша името на моята госпожица за надписване на книгата -Теодора или ако иска умалителното- Теди.Дарилче , и аз съм влязла в някаква черна серия- тази сутрин установих ,че за трета поредна седмица са ми откраднали чистачките на колата.Гадовете мръсни ги редуват- едната седмица задната ,следващата предните  и така . #2gunfireдокога не се знае.Аз и без това не купувам от скъпите точно поради тази причина ама е тъпо всяка седмица да се изтрелвам и да търся определения модел чистачки. #CrazyКато съобщих на ММ той се смя и вика- Като караш като бясна и те изхвърчат в движение hahahaАз ако го пипна тоя крадец главата му ще хвръкне на него амааааааа.Браво на Вио за помоща на приятелката.Не мога да си представя с три деца Shocked  newsm51 на всички

# 102
Не само при вас е сбъркан филма. Не ми се пише.

# 103
Ужас, всички дето сте влезли в черна серия, да излизате от там  Hug
Люси, и аз забравих - книжката ако може с автограф до мен. Мерси  Hug
Коконче, Дари, адресите ми ги изпращайте на мен на ЛС, като заедно с адреса пишете и мейл. Като се съберат всички, аз ще ви разпратя на мейлите файла с адресите. Това е. Засега са ми изпратили мама-коко, Смърфиетка, Марчето, Плами 76, Люси и Контеса-кокона (barefoot kontessa). Люси, само един мейл ми прати, че ти го нямам  Peace

# 104
Добър ден  Simple Smile
Нещо нямам настроение ще ходя в Пловдив за 3 дена на един панаир , ама хич не ми се ходи (

Общи условия

Активация на акаунт