Домакини/19 епизод-есенен

• 36 869
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • при късмета
Люска, Благодаря   bouquet
леле Стефи, как се нареди така  ooooh! дано опазите Стефан, че е много малък за шарка. Поне леко ли минава при теб?
Детето тъкмо се беше оправил, вируса беше стомашен само повръщаше, без Т и сополи. След днешното излизане носа му се разтече  #Cussing out
Моя също

# 271
  • Бургас
Стефи,от бебето ли се зарази?
Ако не,той ще е след теб.Гадост... Sick
Ти как си?Наблюдавй се за белодробни усложнения.Не знам защо,но възрастните там ги удря при шарка.

# 272
Stefkaki много неприятно , дано да  без усложнения, а за малкия... ох дано му се размине.Моя беше на 3, 5 месеца когато се зарази от батко си, кошмар беше.

# 273
Mарчето си пише по други теми.

# 274
Mарчето си пише по други теми.
Може да иска да си почине от нас жената  Wink
Стефи, бързо да се оправяш  Praynig
Люси, ще чакам с нетърпение. Книга с автограф, това се казва подарък  Hug
А какво стана с картичките? Нещо спряха да идват адреси, да разбирам ли, че който не ми изпраща адреса си, не иска да се включи? Ако е така, казвайте, за да изпращам мейли с адресите на момичетата, които ми писаха  Peace

# 275
  • София
Здравейте, прекрасни момичета!  Simple Smile
Благодаря за вниманието!
Скрит текст:
Тук съм, но нещо не мога да се впиша в темата ни. Неведнъж съм казвала и показвала, че ми е трудно да говоря, пиша и коментирам темите само за детски проблеми, сополки и подобни. Това в никакъв случай не е точно моя живот и не само сега, когато съм на 105 години, а и преди когато детето ми беше малко. Определено съм казвала, че живота ми не се изчерпва само с децата, а и с много други приятни моменти, въпреки че бях засечена от Славунка, че това е щастието и друго няма...е, аз не се вписвам в тази картинка. Да, това е щастие, но не е пълно поне за мен.
Обичам темите да се "движат", да могат да се развиват във всяка посока, било прочетена книга, филми, концерти, изложби, дори и за хубав Make up...Ето, тези дни отивам да си купя билет за концерта на Енио Мориконе и после да коментирам, какво е било усещането ми, вълнението ми....
Дари, аз не пиша в други теми, ако смяташ че "кулинарните" са сериозни теми....в грешка си. А и там много не се котирам, защото разбрах, че хората обичат хубавото, "бързо, лесно, вкусно", но, ако е и без пари. Е, такъв вариант няма....или го правиш или не. Другата ми тема е "Покажи ми красотата" и си пускам красиви фотоси. Ако трябва да влезна в темата "Стана ми срамно и тъпо...", то аз трябва да плюя от тук до остров Тимбукту, защото нихилизма в мен е толкова огромен към всичко" мило и родно", че веднага ще бъда изгонена.
Така че, прекрасници мои, продължавайте да си се "вихрите" и изобщо ми "плюйте под опашката" и хич да не ви пука, какво мисля аз и какво пиша. Утре, когато се събудя, настроените може и да ми е друго и да започна да ви давам съвети, кой какво да прави с живота си, ха-ха. Глупости на търкалета!!
Цунки по муцунки! Марчева

Може да иска да си почине от нас жената  Wink

Предполагам, че се шегувкаш с мен, нали??  Heart Eyes

# 276
Марче-ва, привет.Усещах ,че има нещо ,но разбирам гледната ти точка. Ако не се чувстваш приобщена заради споделеното ,сподели нещо друго и раздвижи или дай нова насока. С фръц няма да стане, защото тук все сме фръцли и ще ни се завърти свят от такова вихрене . Peace
Кокона, отдъхнах си ,мислех те.  Hug
Стефи, ама какво става всички само неприятности ? Дано сте си разменили застраховки и щетите да не нарушат цената на застраховката ви в бъдеще. Знам,че лапи от лайка помагат за сърбежа при шарка  Hug
Лусс, мерси ,нашата звезда си  Hug

# 277
  • София
Марче-ва, ............... С фръц няма да стане, защото тук все сме фръцли и ще ни се завърти свят от такова вихрене . Peace
Аз да се фръцна"....това не ми е в природата, това ми е непознато, та аз съм Водолей.  Heart Eyes
Отивам да си изгледам филмчето....страшно е, та да ме държи в кондиция по-дълго време.
 Mr. Green

# 278
Марче-ва, ............... С фръц няма да стане, защото тук все сме фръцли и ще ни се завърти свят от такова вихрене . Peace
Аз да се фръцна"....това не ми е в природата, това ми е непознато, та аз съм Водолей.  Heart Eyes
Отивам да си изгледам филмчето....страшно е, та да ме държи в кондиция по-дълго време.
 Mr. Green
  Laughing
Приятно гледане и добре дошла отново.
Аз също ще се присъединявам към страната на Морфея ,че утре пак ме чака тренинг 4 часа, училищни вземания и водения и Славка, ще послушам съвета ти и ще намаля темпото, че ще сдам багажа ,а млада си се виждам още да предавам щафетата  Hug

# 279
  • София
Добро утро, момичета!

Неусетно дойде петък.

За мен дните хвърчат...

Този уикенд ми е"натоварен"  с детските рождени дни. Милена в събота ще е на двоен ЧРД, в неделя на Туризъм от училище и след това на ЧРД... Петьо в събота на ЧРД на приятелчето.

Да се похваля, че вече с по-голям интерес ходи на училище, домашните ги правим "без умиране" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мен ме хваща едно "отчаяние", някакво неприятно състояние. Може би защото времето се смени..., застуди се... Знам ли. Може би защото влизам в дупката  преди ЧРД..., а може би защото за кой ли път ми писна "нищонеправене"..., а може би защото кантара от миналия месец показа с 2 кг +...

Вчера изгледах един руски филм "Игра в правду" - много се веселих...

Отивам да дигам ученика... Иска му се на човека да учи 2 дена, а да почива 5  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 07:41 от luss

# 280
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро. Пия кафето и пътуваме.
Ще се върнем утре привечер.
Лус,мерси за кафето.
Нямам време.
чао.. Hug

# 281
Добро утро и от мен!Свекървата все още е у нас и се занимава с бебето,а аз си пия кафето и ровя из нета.Снощната постановка беше много забавна,посмях се от сърце,Краси Ранков е уникален.
Стефи,бързо да оздравяваш и дано малкият не се зарази  Praynig
Хубав ден,после пак ще намина   bouquet

# 282
Добро утро.Днес много студено бре cold Хайде да сервирам закуска,болните,и тези в лошо настроение бързо да се оправят.

# 283
  • София
Изпратих!

Понеделник-вторник очаквайте!!!
Англичанките - след седмица. Peace

Тити, ще ти изпратя след 10-на дена, напиши на ЛС имената на майка си, само с адреса не става Hug

# 284
Марче, шегувам се, разбира се  Hug
Добро утро. Да ви честитя ли новия отоплителен сезон  Mr. Green Нещо много мразовита тая есен, направо за зимата не ми се мисли каква ще е  Tired

Общи условия

Активация на акаунт