Домакини/19 епизод-есенен

• 36 872
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
От понеделник малко ще се позатопли Peace

# 286
  • при късмета
Добро утро,
мерси за кафето Луси, на Кака Дака за закуската
детето се събуди в 7.30, дойде при мен и като сме заспали, 9.30 станахме.
Още снощи четох, че има сняг на Витоша бррррр. Включих малко радиатора, че ми е много студено.
Ста ди, много обичам комедиини постановки. Отдавна обаче не съм ходила. Последно гледах "Фенове" с Христо Гърбов и Вальо Танов. В софииските театри от 2 години няма нова комедия.
Мари леко пътуване на теб  Hug
Имам въпрос към софиянки. Някой готви ли на газ? И къде зареждате бутилките? По газостанциите вече не искат и не знам къде да заредим газ  newsm78
Хубав ден на всички

# 287
Добро утро мацки, това студено време направо ми докарва депресия. Нищо не ми се прави. Даже и във фейса не съм влизала да играя игрички вече 3-4 дни. Искам само да си седя на топличко в къщи. Останаха ми още около 10 кг грозде да оправя.

pisenxeto много са готини нещата ти, разгледах албумчето
luss чакам с нетърпение, като малко дете съм преди коледа, отдавна не съм чакала нещо с такова вълнение
Коконка радвам се за добрите новини, ще устискаш до 9-я месец, няма да се даваш. Добре че те е успокоил този доктор.
Контеса пиши какви са резултатите от новите изследвания като ги направиш, мислим те. Преди около 3 години и при мен се получи една изненадваща и непрекъсната умора, непрекъсната сънливост, в последствие съпроводено с болки в ставите и мускулите. Благодарение на това че попаднах на точната лекарка проблема се откри бързо и се разреши. Но 2 години е доста дълъг период.
Мама-коко ако никой не може да ти каже, ще питам хазайката, тя готви на газ.

На всички други момичета  Hug  bouquet

# 288
  • София
Мама коко, на моята печка котлоните са газови, бутилката я зарежда мъжа ми в Люлин 2, близо до нас, предполагам, че ти е далече обаче.

# 289
  • при късмета
Вале, Люлин 2 ми е на един светофар разстояние. Къде точно?
Оф и духалката на радиатора е изгроряла  #Cussing out

# 290
  • София
Ние ще излезем комшийки с тебе Whistling Flutter
Ще ти обясня довечера, като се прибере мъжа ми, че аз не зная точното място или по-точно не мога да го обясня. Само знам, че си е газостанция за зареждане на коли и има гише  за бутилки.

# 291
  • при късмета
Мерси, трябва ми само до кой блок е!
Аз съм в 8ми, Вале, ставало е дума  Laughing
Преди, като пускахме снимките в албума се бях препознала в Куини, ама се оказа, че не е тя

# 292
Стефи шарката е ужасна най-вече защото сърби.Вземи си ментолов спирт и се мажи.
А бебчето ако е около теб ще се зарази.Не се притеснявай!Емо я изкара на 9 месеца бебе.
Има някое друго бяло белече,но мина леко.
Лус не се притеснявай ,когато можеш.Аз за това ти давам нейния адрес,че тя е тук постоянно.
А аз като си дойда ще стигне до нас Simple Smile Благодаря!Ами като съм завеяна само адреса съм ти писала  Joy
Моето синче се радва само на книжки и коли.Това му е манията от малък.
 Марче Името ни е домакини.Всеки си споделя каквото си реши.Мисля ,че всеки интерес освен децата все ще се срешне в някоя.Но ти си си душа човек и ще ти мине този период. Hug
Коконке опъвай краци и се пази!Като се върна другия път бебетата ще са вече тъкмо за гушкане.

# 293
  • UK
Привет Hug
ходих си до нас, котката се е  разгонила и мяука ужасТ!!! ooooh!

Остана само една седмица, на 14-15 се прибира УРА!!!

КОЙ ИМА шАРКА? Ау, че гадно Hug
Абе голям студ бе хора сутринта във Варна 3 градуса #Crazy Де го тоз топъл Октомври за който говорят Crazy

Ох едната беба по-голямата незнам къде си е качила крачето ма ме блъска под ребрата имам чувството, че аха-аха ще изскочи  hahaha hahaha hahaha

# 294
Кокона много мило ми стана,за бебките ти Hug сетих се колко е готино бебоците да ритат Heart Eyes

# 295
Верно е уникално усещането, аз като родих Ванко в първите дни много ми липсваше именно побутването и подритването отвътре  Heart Eyes

# 296
  • София
Лека нощ, момичета.

# 297
  • Бургас
Ехоо!Будни има ли?
Как сте домакини от България,Колумбия,Англия,Гърция и Турция?
Как са сополивите ви дечурлига? Laughing
Това е шега! Grinning
Марче,не знам къде съм писала за щастието,но явно съм имала предвид себе си. Heart Eyes
Ние приготвяме вече багажа и ми е едно... Sad
Покрай коконка  и аз се сещам за ехографите с дъщеря ми,все едно се виждате с бебето.
Аз може би по-късно ще пиша за моите притеснения,извинете ме,но може и по.рядко да се включвам след15.
Приспах дребната и поне 1 час ще съм на линия.

# 298
Май рано рано са заспали всички.
А за мен сега започва работния период от деня. Ще пия едно кафенце с цигарка и вихрене в нета до към 3-4
Вярно покрай Коконка май всички се присещаме за нашите деца като бебета, да не повлече крак и да се увеличат бебоците в темата  Laughing

# 299
Привет на будуващите ,
закуска лека и кафе за всички:

Най-накрая го пуснаха този форум.Голяма профилактика му удариха ,голямо нещо, пфуу..
Ние гледахме един филм досега за ранното средновековие и ужасите на Европа. Бях оставила форума отворен да видя когато го пуснат ,но се загледах и съм изпуснала точният момент и пак окъснях.
Баба Яка, каква ти беше диагнозата ,може и на ЛС ,защото нещата се почти идентични.Тук никой няма да ми каже нищо ,минават половин месец за една урина и само ти казват има ли нужда от друга или не. Не е като в БГ да си видиш нещата ,да се поровиш с приятели лекари д ат обяснят показатели и стойности. Секрет голям е всичко и само търпение да имаш ..
Славе,  Hug Дано другата ваканция е по скоро  Hug
Кокона, супер новини .Скоро ще сте всички заедно.
Лусс, лека нощ и на теб   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт