Домакини/19 епизод-есенен

• 36 882
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Контеса писах ти на лични, не че е проблем споделянето на диагнозата, а да не пълня темата с излишни описания.
Мерси за закуската, ще си я взема още сега   bouquet

# 301
 Hug Благодаря ти!

# 302
Тук съм. Мога да се цаня за пророчица, направо не се понасям като почна да сънувам! Прекалено много неща знам предварително, че ще се случат. Все лоши. Как ни едно хубаво събитие не сънувам?
Марчелотка, давай рецептата за кроасаните! Може ли да се направят без пълнеж? Или със сирене? Питам, защото Миша е на диета една седмица. Събудих я за градина и какво да видя - цялото лице отекло, очите почти затворени. Дадох Ериус и за 30-тина мин. спадна. Снощи яде един десерт с ягоди. Та така, хукнахме по доктори. Сега е на сиропи, диета и вит. С ударни дози. Оплаках се.

# 303
Хортензия, няма ли да свършва тази серия при вас? Горкото мъниче, ягодите са непредсказуеми ,дано подейства Ериус-ът .Пожелавам ти лека нощ, без сънища и детето да е добре утре  Hug

# 304
  Е какво е това спане-няма спане,ставайте да се забавляваме

# 305
  • София
Така....голЕма профилактика, голЕмо чудо!
Мама коко, пиша газстанциите:
Скрит текст:
Едната е срещу Дика, ама не знам това кой район се води, дали е Люлин, там преди моста за Надежда. Има метанстанция и там зареждат газови бутилки. Другата, в Люлин 2, е срещу Нестле. Има до нея една антокъща с едни много лъскави колици. Влиза се от булеварда, но се пада някакси отзад, има табелки, ще намерите. Ние зареждаме там.
Много студено, бре! Ние планираме една разходка до Германския манастир, ама нека се постопли към обяд и тогава.

# 306
Добро утро! При нас пък е пекнало едно слънце, няма облаче на небето.
Смятам да спретна една бисквитена торта и да пообиколим магазините, че през седмицата ми е малко трудно сама. Трябват ми боти, яке,
някакъв панталон.
Миша е добре днес, пу, пу.

# 307
  • Бургас
Супер,че се е оправила Миша! Grinning

Дами,днес се навършват 22 години,откакто се оженихме с ММ.Направо се чудя кога минаха и как сме успели да се изтърпим с него.Пийте по едно за нашето семейство,че не знам как се постват почерпки.ММ не е при мен и сигурно няма да ми се обади,но аз ви казвам едно "Наздраве" заради тези 22 години!Да не вземете да се почнете от сега,калпазанки и да кажете,че съм ви дала повод. Laughing
Довечера!!! Heart Eyes

# 308
Славе, честит празник!  Hug

Почерпете се за здравето на моята Катрин, вчера навърши една година.  Heart Eyes Да ми ежива и здрава!

Хубав ден на всички!   bouquet

# 309
  • София
Добър ден момичета!

Днес спах до 11:00. Наспах се за цяла седмица.

Фортунче, честит рожден ден на Катрин! Да ти е жива, здрава и щастлива!

Славче! Честита ви годишнина! Здраве, любов, разбирателство и благополучие още няколко пъти по толкова  bouquet

# 310
Привет момичета .
Какво правите в този студен октомврииски ден , поне при нас е такъв и изобщо не ми се показва даже и нослето навън . Но по -важното е да ни е топличко в душите и сърцата .
Виждам , че има поводи за празнуване днес.
Славче - честита Ви годишнина . С пожелание за още много години по толкова . Изпълнени с обич , разбирателство и нигога да не угасва огънят на семейното огнище .
Фортуна - честита годинка на малката принцеса . Нека преди всичко да е здрава , винаги  усмихната , щастлива .

# 311
  • при късмета
Привет
Славе честита ти годишнина, много да те слуша мъжо занапред ти пожелавам   bouquet
(звучиш притеснено в последно време, дано ти се наредят нещата,стискам палци)
Фортунка да е жива и здрава девойката ти, много усмихната и весела   bouquet
Вале открих го. В Люлин 1 е това, зад Мото Пфое
Хортензия да излизате от тази серия вече  Hug
Слънчев уикенд ви пожелавам

# 312
Привет!
И ние имаме повод днес - любимият навършва цели 38 години. Та чувствайте се почерпени и от мен  Hug
Славче, честита ви годишнина на вас!
Фортунче, да е жива и здрава малката принцеса, и много да слуша!

# 313
  • UK
Марче, шегувам се, разбира се  Hug
Добро утро. Да ви честитя ли новия отоплителен сезон  Mr. Green Нещо много мразовита тая есен, направо за зимата не ми се мисли каква ще е  Tired

Слънчева и топла  Joy Joy Joy

Марче  Hug аз, прекрасно те разбирам, може би вината е у мен, че много взех да ви се оплаквам с моите бебешки проблеми, но мислех, че сме приятели и мога да ви споделя, ОК коригирам се, вече ще пиша и споделям на други места Peace

Честит празник на Славето и на Фортунка   bouquet

# 314
  • София
Мисля, че темата е ДОМАКИНИ...

Какво правят домакините? Грижат се за себе си, за децата, за ММ, за къщата, готвят, перат, боледуваме всичките, имаме съседи, имаме приятели и не толкова, мечтаем, ядосваме се, тъжим...

За какво да пишем тук? Според мен тази тема е сборна от всичките теми - какво си гледал? Какво си сготвил? Децата ни? Какъв крем ползваш? Помощ в кухнята? Търся доктор...

И още мога да изброя...

На Марчето не й се пише, Коконката мисли, че е виновна за споделянето...

Явно темата свършва, а жал... Станахте ми много близки... Явно ще влизаме да казваме - добро утро и лека вечер, защото за споделяния, за всяко едно пръдване има тема във форума...

А аз тук намерих приятелки, съвети, научих се да готвя 2-3 неща, които са ми станали любими, намерих специалисти - доктори, които ми помогнали, или просто ми посъветвали къде да се обърна... Когато ми беше тъжно - не писах, но ви четях и така се откъсвах от моите проблеми...

Но явно... това си е само моето мнение...
Първото, което правя след като си налея кафето сутринта - чета и пиша тук и последното, преди да изключа компютъра е същото...

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 13:26 от luss

Общи условия

Активация на акаунт