Домакини/19 епизод-есенен

• 36 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
До преди 3 години носих директно в домът за децата, бяха до 7 години и се радвали много на сладки работи и подаръци...

Преди 2 години пращах на адреси на такива домове, ама не знам дали са стигнали или не. Има и акциите за книгите, дрехите... А от 2 години давам на ДБМ(Движение на български майки) - има ги в форума ни...
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=50.0

Винаги дават и отчет

# 631
  • София
Събота е, всички почиват, никой не пише.

Денят ни ден мина страхотно, с много разходки, гости...

Миленка прави поредния си клип, после ще ви го пусна...

Това е.

Утре ще спя до късно. Има храна, може би само салатка ще направя. Ще мързелувам, ще изведа детето докато времето е хубаво...

Чудя се дали да дам на Петьо фотоапарата - обича да снима... В понеделник ще са във Враня... Да не го изгуби, че не е евтин... Вярно, че е старичек - на 6 години, но и аз го обичам - малък, компактен, прави добри снимки.

# 632
  • UK
АЗ съм тук, все още Луси Hug мерси много за инфото. Браво за инициативата.  bouquet
Титето дали си пристигна в Лондон, а и какво стана с кака Дака и изпита и newsm78
лека нощ ви пожелавам Hug

# 633
  • София
И аз съм тук.

Наглеждам по всички линии - ФБ, Одноклассники, ютуб иколко още неща съм отворила... Днес навсякъде е тихичко Peace

Лека нощ за лягащи Hug

# 634
Здравейте момичета! Днес грееше и при нас слънце и си беше доста топло. Laughing
Ходихме при мама и малко работа да свършим и да се "заредим" с  продукти. Simple Smile Wink
Дали от топлото време или спокойствието там съм уморена.Вчера следобяд до 20 часа нямахме вода,та не можах да сготвя и готвих сутринта.Пуснах една пералня и сега отивам да пущам втора.Лека и спокойна вечер на всички!  Hug  bouquet

# 635
Добър вечер момичета,
vio няма проблем, можете да вземате колкото желаете, утре май пак се очертава слънчево да е при нас. Дано да дойте и при вас
кака Дака не се обажда да каже да пускаме ли вече палците  Laughing
Лусс това което правиш за децата наистина е хубаво.
Тази вечер наистина е много тихо, май ще ида във фейса да изиграя някое бинго, голяма страст ми е  Embarassed
Лека нощ на лягащите си.

# 636
Добро утро!
Чета ви, но нямам време и сили да пиша. Толкова съм изморена от всичко, което се случва. Само гадории.
Желая ви спокоен и усмихнат ден!

# 637
Добро утро  Hug
Хортензия, искрено ти пожелавам да излезете в най - скоро време от тази черна серия!

# 638
  • UK
 smile3511 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3516
Еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ама много мразя така! Вместо утре, можело да лети във вторника #2gunfire Инфото ще го имам чааак вечерта #Cussing out е  аз дотогава ooooh! ще се пръсна от напрежение ....

# 639
Хортензия Мушкатова   Hug Hug
kokona20 успокой се , не остана зная че е гадно но погледни от добрата страна още малко и ще сте заедно Simple Smile
Изпратих мъжа на работа и сега варя желе от дюли.Днес няма да готвя , сега малкия играе а големия още спи но май е време да го събуждам. То времето е толкова гадно че даже и за разходки не става.

# 640
  • София
Коконке,  дано по-скоро се завърне мъжът ти и да се успокоиш! Как е кръвното?

Хортензия, надявам се да ти се подредят нещата, дано  наистина свърши черната серия!

Баба Яка, нямам ти фейса, може ли да поправим тая грешка? Wink

Още нещо исках да напиша, ама забравих какво....Аа, да, J_M_M, нали знаеш колко са полезни дюлевите семки за кашлица.? Като вариш желето може да отделиш семките във фризера и при нужда да ползваш. Hug

# 641
Здравейте!!!
При нас днес е облачно и нямам настроение.Ще захвана плетката и да минава времето,а за довечера ще видя какво да сготвя.
Хортензия Мушкатова по-бързо да минават проблемите!  Hug
kokona20 по-спокойно,мисли за бебките! Naughty  bouquet

# 642
  • София
Добро утро, момичета.

Днес не можах да поспя както исках, защото в 8:30 Петьо се събуди с думите - мамо, не мога да дишам. Събуди се с хрема...

Дано да грейне слънчице, да можем да се поразходим...

Коконче, неприятна новина... знам какво означава да чакаш... Но погледни от другата гледна точка - всяко зло за добро. Значи така трябвало да стане. Hug

Хортензия, пожелавам ви излизането от "черната дупка" Hug

pisenxeto, и аз искам да имам възможности за такива "зареждания" Peace

Валенцето, това за семките и аз ще го пиша  "в бележника", ама какво се прави със семките?

# 643
luss Благодаря.  Simple Smile
А за семето от дюля-прави се като чай.
Скрит текст:
Семената от дюлята се използват при остри възпаления на дихателните органи (ларингити, фарингити, трахеобронхити) на стомашно-чревния канал (строентерити) Начинът на приложение е следният:
накисват се във вода семена от дюля (1/2 чаени лъжички на 200мл вода), оставя се да престои 10 часа, след което се прецежда. Пие се 50мл четири пъти дневно.

Българската народна медицина препоръчва срещу кашлица отвара от дюлево семе и от листа на подбел - 1/2 чаена лъжичка дюлево семе и 5 чаени лъжички листа от подбел се варят 10 - 15 минути в 1/2 литър вода. Отварата се пие топла, подсладена с мед, по 100 грама четири пъти дневно.

# 644
Добро утро.Благодаря за закуската.Взех изпита,остават още 4.Хубав ден на всички,по-късно ще намина да ви видя пак  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт