Домакини/19 епизод-есенен

• 36 264
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
 HugСлавче!
Лус благодаря много за книжките!Емил им се зарадва както и очаквах.
Момичета днес кукундрясах рано рано.

# 616
Добро утро Simple Smile

titi888 не си сама , кафето изпих макарони сварих , така поръчаха децата , ама голямото се върна да си доспива.
Марѝ, Смърфиетка ,мама-коко благодаря ви , и аз си мислех за вечеря, ама ще трябва от неделя да я приготвя.
Днес цял ден се очертава готвене :супа топчета за децата , мусака и баница за мъжа че е утре на работа.
Хайде ставам , по късно пак ще намина .

# 617
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро. Отново тръгвам на път. На гробища. Ще ходим докато позволява времето, после...имало е моменти, когато се затварят пътищата. Ако е така и тази зима..ще видим. Може би в къщи ще си паля свещичка, когато не можем да минем и ще раздавам на комшиите. Така до една година. Ами...такива са традициите при нас. А мъжът ми ги спазваше...

Желая ви един спокоен ден.. Hug

# 618
  • София
Мари, както те учи сърцето- така! Hug

Славче, стискам палци за майка ти!

Кака Дака, като се прибереш да докладваш!

Люси, вчера Мими направи първата си рецепта от книжката за малките- една палма от банани и киви. Детето каза, че така са по- вкусни плодовете! Laughing

отивам да правя пита и крокодил от тесто за един малък рожденник, на който ми стана традиция всяка година да правя любимите му тестени неща. Много се кефя, когато някое злоядо дете си поръча да му направя нещо и после яде като невидяло. Wink

# 619
Мари  Hug Hug Hug Hug
Славче Сигурна съм,че всичко ще е ок с майка ти,мисли позитивно Praynig Peace
Вал като чуя злоядо и косите ми настръхват,големия ми синковец не е вкусвал плод и зеленчук пресни ooooh!абе нищо не е опитвал от нашата храна,яде само пюрета и каши,не мога да го накарам да опита каквото и да е било,ако му сложа в устата започва да повръща,колко време ще е още така не знам Tired
Приятни почивни дни момичета Hug

# 620
Добро утро!
Тук е мрачно и студено, в резултат на което дори леглото ми е още неоправено. Искаше ми се да изляза по магазините, ама ще видим.
Кака Дака, стискам силно палци fingerscrossed

# 621
  • при късмета
Добро утро,
моя мъж отиде на работа по изключение, а ние с детето тръгваме на пазар.
Кака Дака успех!
Мари лек път!
На всички пожелавам приятна събота и неделя!

# 622
Мари  Hug
Кака Дака чакаме новини
Валенце дай  после снимки на крокодила, преди години бях видяла тук във форума рецепта за такъв крокодил. Само веднъж го правих, но си изядохме пръстите  Laughing
Какво слънце е напекло навън, моите са излезли рано и са ме оставили да поспя, та аз чак до 11 и сега не мога да си отворя очите, пия второ кафе, дано ме събуди.
luss мислех си че не трябва да насилваш момичето си да пише или да я подпитваш дали го прави. Сега тя е в такава възраст, че може от инат да спре. Дано да продължи с писането, защото е невероятна.

На всички пожелавам слънчеви и весели събота и неделя.

# 623
  • UK
Добър ден!

Е много е неприятно времето значи Crossing Arms Ни за разходка, ни за нищо, ако ще вали да вали, стига се  е чумерило вече Crazy

Кака Дака стискаме силно палците успех и без паника! Praynig Peace

Тите ти днес, не си ли, вече Лондончанка newsm78

# 624
LUSS, включвам се само да ти благодаря-усмихна ни деня .Прекрасни сте с дъщеря ти , много талант и амбиция има в Миленка.Трогната съм от личния автограф  Hug  bouquet  bouquet
Ние подреждаме багажи и сме на български рожден ден от 4 .До скоро момичета  Hug

# 625
  • София
Баба Яка, този път не съм снимала, но в албумчето ми с кулинария във фейса имам от миналата година:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3936133599232&set=a. … ype=3&theater
От тази снимка  и още няколко натам са крокодилски. Албумът е публичен, може и без профил да погледнеш.

# 626
Валенце, благодаря, страхотни неща правиш, а и колко идеи ми даде  Hug  bouquet
kokona20  изпращам ти малко от софийското слънце да те сгрее, тук е направо лято
Скрит текст:

# 627
  • София
Здравейте момичета.
Днес добре се наспах. После чистих къщата. В 11:10 са ни дошли гости - съученичката и нейния малък брат. Стояхме малко, защото малкия гостенин искаше да играе само с Петьо, та че пийнахме кафенцето с майката им (страхотно момиче) и излязохме на вън. Малко поиграхме, напазарувахме и сега само приятелката на Петьо ни е на гости. Много хубаво играят Peace

Миленка не я карам да пише, не е възможно.

Много съм щастлива, че успях да ви зарадвам с книгите... Hug

От утре започваме с Петьо да правим картички за децата по домовете. Всеки ден купуваме по 2 малки шоколадчета и ги "складираме", че наведнъж излиза множко. И правим картички - изненади. Петьо ги рисува, а аз залепвам джобчета, а в джобчето ще сложа по едно шоколадче. После ще предам на някоя благотворителна организация...

# 628
Валенце, благодаря, страхотни неща правиш, а и колко идеи ми даде  Hug  bouquet
kokona20  изпращам ти малко от софийското слънце да те сгрее, тук е направо лято
Скрит текст:
Аз не съм Кокончето, ама се възползвам от слънчицето. Нали може  Wink
Люси, страхотна инициатива, браво!
Ние се понаспахме, сега се чудя накъде да поемем. Май ще посетим сладкарница "Неделя", че имат хубав детски кът - Ванко да поиграе, а мама да хапне тортичка  Party

# 629
  • UK
баба Яка Hug мерси много за слънчицето Blush с радост го споделям с Вио Hug
Вио, новата им бисквитена не струва Naughty

Луси Hug инициативата ти много ми хареса, а  на кои организации ги даваш после?

Общи условия

Активация на акаунт