Домакини/19 епизод-есенен

• 36 242
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
*Tanderine ЧРД и честита нова работа
И как така излизаш от темата, кой ще домакинства във вас?
Ние сме си домакини дали само част от времето или цял ден все тая   Laughing
И аз все се каня за машинка за хляб и все отлагам, ама като гледам  станах    261uu и  Animal Pig и без нея, така че май по-добре да си я купя  Joy
Коконке ще имате слънце я, вчера нали го изпратихме с експресна пратка  Hug
Контеса много натоварена програма имаш пак, направо ти се възхищавам как ти стига времето  Hug

Момичета от София, в южния парк има Национална спортна програма, мисля че е организирана от Българската голф асоциация, можете да я посетите с децата, интересно е. Ние тази година не сме ходили, но минала бяхме там. Нали няма да се приеме за реклама това или да го изтрия.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 12:37 от Баба Яка

# 661
Благодаря, Коконке! У нас всички сме кльощави, може и да си позволим някое килце отгоре:-). Аз без хляб не сядам на масата. Месо без хляб, убий ме, не мога да преглътна. По 3 филийки поне си хапвам.

# 662
  • UK
Баба Яка Hug мерсаж мерсаж   bouquet

Хортензийка Hug амиии, завид за кг Rolling Eyes Crazy Joy Joy Joy

# 663
  • София
Ох, днес направо едно тичане....Ходихме в Борисовата градина, децата караха колички, да ви кажа голямата за първи път кара такава и много, много добре се справи, по-бърза е от сестра си. Много съм щастлива! Звучи странно сигурно да се радвам, че 12г дете кара такава количка, но при нейното състояние си е огромен успех. Следи пътя, върти волана, чудна е!
А в парка си намерих 30лв, ей така, на пътеката. Нямаше никой около нас и си ги взех, отде да зная от кой са паднали.

За дюлите- аз желе не зная как се прави, но за кашлица са полезни най-вече семките и по-точно отварата от тях. То пак става една гъста течност- варят се семки във вода, около чаша вода примерно семките на една дюля, да ври няколко минути. Става едно гъсто такова...Пие се при кашлица и действа добре. Аз си замразявам семките и въобще сърцевината на дюлята във фризера.

За пекарната- моята е Мулинекс, шеста годиная ползвам всеки ден, мн съмч доволна. Имат един дефект, който май всички пекарни имат- след известно ползване започва да се вади остта на бъркалката. Моят мъж му намери цаката, някакви семеринги сменя за 2лв и готово. Правя основно пълнозърнест хляб, не купувам от магазина хляб въобще. Тесто за закуски всяькакви, основно пълнозърнести. Вчера правих саламки.

# 664
*Tanderine честит рожден ден !

Аз единствено заради липса на място не съм купила хлебопекарана, от октомври до април меся , хляб купувам ако наистина видя че няма време.
Аз приключих с дюлите, сега остана да изгладя и може да се каже че ще имам време и да почивам. Навън се показа слънчице и като се наспи малкия ще излезем да поиграят .

# 665
Tanderine Честит рожден ден,всичко най-хубаво,и браво за новата работа.Благодаря на всички,които ми стискахте палци,да явно ми помогна.  bouquet С малката се играем,храним куклите,разхождаме ги и ги слагаме да спят Crazy на нея и е интересно,ама на мен не Grinning хоп..ставам,че ме вика,после ще намина пак

# 666
  • София
Завърнахме се!

Ходих ме на кино с Петьо - много ни хареса!

Само, че май се натровихме с кола. Аз не купувам колата, освен в бутилки, защото от наливна дигам кръвното. И като излязохме Петьо каза, че му се вие свят и му е лошо  и на мен ми се гади и ме заболя главата...

Tanderine Честит рожден ден,всичко най-хубаво,и браво за новата работа.

# 667
  • UK
Луси Hug колата от киното ли? Не вярвам Shocked тя, да е виновника, те колко хора минават оттам Thinking

кака Дака дааам, нашите палци са вълшебни Blush за др път, да знаеш Heart Eyes

Валенце браво, късметлия си Hug

# 668
  • София
Да, колата от киното. Въобще наливната кола е по-различна и на мен действа гадно...

# 669
  • UK
Да, колата от киното. Въобще наливната кола е по-различна и на мен действа гадно...
Не съм забелязала досега разлика в качеството на  наливната и бутилираната, специално за наливната от кината, виж за заведенията там е друга работата Crazy

# 670
  • Талант на 2012,2013 г.
 wavey

# 671
# 672
# 673
  • София
Кюфтета от небето 2

# 674
  • UK
Joy Joy Joy Joy ахахаххаах, а майка ми е изпържила такива, ама не идват от небето hahaha

Общи условия

Активация на акаунт