Домакини/19 епизод-есенен

• 36 867
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Коконче, не чети из нета! Виж дали няма такава тема из форума! Нека ти направят пълни изследвания, да се види откъде идва това кръвно. Сигурно ще те следят по-внимателно и по-често!

# 241
  • UK
Коконче, не чети из нета! Виж дали няма такава тема из форума! Нека ти направят пълни изследвания, да се види откъде идва това кръвно. Сигурно ще те следят по-внимателно и по-често!

Има из архива Mr. Green аз там четох ... иначе, било уж донякъде "нормално" да се вдигне по някое време на бременността, ама аз досега newsm78 все с ниско съм била,  а и с нищо не усещам, че е  високо, чакам си мъжа по скайпа да видим дали ще може да слезе със седмица по-рано, не че като е тук нещо ще може да направи но все пак друго си е ...
Четох, че им изписват допегит и ги пращат на кардиолог, ама тоя по ЖК каза само, че  е светнала жълта лампа Rolling Eyes какво ли кръвно Thinking трябва да види, че да му засвети в червено
ooooh!

# 242
Ами като цяло 130 горна граница не е много високо, нормалното го дават 120/80. Запиши си всички въпроси на лист и утре като отидеш на лекар да го питаш всичко, да не забравиш нещо! Peace Всеки път ли ти го мерят като отидеш на консултация?

# 243
  • UK
Смърфи Hug да, всеки път го мерят досега беше ОК, мен ме притесни, че сега вечерта на нашия апарат показва повече 137/81 ма пък пулса е 84 т.с струва ми се ок уф и вас притесних  bouquet

# 244
  • София
Коконче, успокой се, момиче.

За кръвното: На чаша вода - 150 мл слагаш една пълна супена лъжица царевично брашно, разбъркваш добре и оставяш до сутринта. Сутрин изпиваш водата без утайка, брашното оседнало на дъното - хвърляш. На ММ минава за 1 ден. Няма да ти навреди - пробвай!

# 245
Коконче, на електронен ли апарат си мериш кръвното? Защото те мерят по-високо, да знаеш. Ние си бяхме купили навремето някакъв супер модерен и скъп, а кръвното ни беше все нереално. Занесохме го в Пловдив при свеки и направихме опит - мерим го с апарата, а тя веднага след нас със слушалки и т.н, както си го мерят лекарите и даде отклонения някъде към 15 единици. Освен това вечер също е по-високо от деня!  Peace

# 246
kokona20 първо определи си постоянни часове на мерене всеки ден и го следи в тях.Най-много три пъти на ден.Преди това трябва да си 15 минути в покой,на една и съща ръка.Другото от което може да се вдига освен бъбреците е, че вече доста нараства корема и притиска вени и артерии,а те оказват влияние на движението на кръвта по тялото.
Спокойствие и не мисли за това,важното е да се чувстваш добре!!!  Hug newsm10
Скрит текст:
Казвам от опит,аз износих с диабет и високо кръвно.Сега е на 17 години дъщеря ми.  Simple Smile

# 247
  • UK
да, електронен на омрон Rolling Eyes благодаря ви, аз наистина много се изплаших, ама изплаших и вас ... ММ  ме можело по-рано да слезе ... Rolling Eyes

# 248
Коконче, не го притеснявай човекът, представяш ли си какво му на него на хиляди километри от вас? Опитай се да запазиш спокойствие до колкото е възможно, виж какво ще ти каже утре и другият лекар! А ние ще стискаме палци и ще се молим!  Praynig

# 249
  • София
Коконче, да, не е хубаво да имаш високо кръвно, но при теб още не е стигнало много високи граници. Евентуално може да се наложи по-сериозно следене и , пак евентуално- лекарства . Никой не говори отсега за прееклампсия, избий си го от главата. Hug

# 250
 kokona20  Hug успокой се , не е толкова високо, аз така бях вдигнала моето, на диета минах , безсолна, но всичко беше за мое и на бебоците ( и двата пъти ) добро.
И колкото по малко четеш толкова по добре, аз в такъв филм се бях вкарала преди 2 години , сега ми  смешно но тогава...

# 251
Коконче, всичко ще е наред с теб и бебоците, не се притеснявай  Hug А на въпроса ти за кошарката - засега сме се спрели на Cangaroo Funny Dreams, много ми харесва. Само, както казах, остава да и намерим място.
Смърфи, девойка чакаме, да.

# 252
Добро утро Simple Smile

# 253
  • София
Добро утро!

Мерси за кафе и закуската  bouquet

Всички днес да мислим като мечо Пух...!

# 254
Добро утро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт