Домакини/19 епизод-есенен

• 36 869
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро.
Кокона-спокойно,аз имах високо кръвно през бременността,че и като раждах.Спокойно,всичко ще е наред
За работата на ММ не е сигурно,дали ще стане.Според мен не,но не искам да го разочаровам.Ще видим де има време до края на месеца,ама ...Както и да е Хубав ден на всички  bouquet

# 256
Добро утро!
Коконче,стискам палци всичко да е наред,а както всички са ти казали само спокойствие ти трябва.Знам,че е трудно,но мисли положително и си почивай много.
Вчера да ви разкажа как си изкарах акъла.Ходихме до Стара Загора и на връщане един господин решил да спре уж да пусне тролея,ама май не беше помислил,че има движение зад него.ММ успя да спре и колите само се допряха,ама какъв ужас изживях,че и бебо беше с нас.Добре,че няма ударени и се разминахме само с уплахата.Пази Боже от такива неща  Praynig
Довечера мисля да сменя малко памперсите,шишетата и млеката с театрална постановка.Свекърите ще дойдат да гледат Гошко,а ние с ММ и едни приятели ще излезем за малко.
Хубав ден ви желая   bouquet

# 257
  • при късмета
Добро утро,
не мога да се събудя на това време, мразя го  Crossing Arms
Коконче, чакаме да кажеш резултата от прегледа при другия доктор и стискаме палци. Всичко ще е наред  Hug
Ставам да правя пилешка супа

# 258
  • София
Коконче, стискам палци и чакам да кажеш какво каза другия доктор Peace

Къде изчезна Марчето?

# 259
Здравейте, момичета! Чета ви, но време за писане не остава. Докато приспя децата и аз съм заспала с тях. Сега едната е на училище, другата на градина, а третата спи. Изчистих, сготвих, изпрах, проснах..., аман! Миша ходи на балет в понеделник, вторник и сряда. Тичаме като луди след градината. Днес е на прослушване за една вокална група. Иска и да пее, защото вече можела да танцува на сцената Joy
Коконче, чакаме те с резултатите. Опитай рецептата на Луска, помага, а и няма как да навреди на бебоците.
Контеске, стискам палци всичко да е наред. И аз съм с ендометриоза, другия месец ще ходя на контрола.
На всички ви пожелавам здраве и пак здраве!
А Марчето нали щеше да влиза в болницата за смяна на лекарствата? Дано и при нея резултатите да са добри.
Джей, за брекетите - декември ще слагаме на най-голямата, т.е. на племеницата ми. Тя е на 16 год., ортодонтката каза, че ще са нужни около две години. Но цената не е 5000 лв, по- ниска е. Що доктори обиколихме,  та да ми вдъхне доверие някой. Накрая си съставих мнение по резултатите при наши познати дечица, а и с коя стомотологична лаборатория работят. Та и нас това ни чака, косата ми се изправя.
Славче, нарадва ли се на ремонта? ММ още не е довършил банята и мокрото Sad
Чао от мен, ще се опитам да изпия едно кафе, докато дребосъка спи.

# 260
  • Бургас
Здравейте,дами!
Хортензия,мила, ремонтът приключи,ама още се боря с подреждането и чистенето.Всичко  пренареждам и хвърлям боклуци.Как се изхвърлят лекарства,дами? newsm78
Помня,че говореха,че не може в боклука.Сложих всиички стари мадикаменти в една кутия и после ще мисля.Документите ги накъсах,но ги оставих в мазето.
Контеса,знаех за тези машинки,но за един път годишно не ми се купуваше.За твоята умора си имам обяснение.Аз,дете,само като ти прочета задачите за деня и вече се чувствам уморена.Давай го по-кротко и мързеливо. Grinning Heart Eyes
Марчето наистина изчезна.Дано е добре! Praynig
Мари,направи ли прическа?Аз на теб  говоря,ама в главата съм като дикобраз! Sick
Контеса снощи ме притесни.Чакам да се включи.
В понеделник изпращам момчето за Германия и от сега ми е гадно.
Имам си и други ядове,но толкова ме притискат,че даже не мога да говоря за това,сякаш някой ме е стиснал за гърлото. Cry
Чао,момичета! Hug

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 16:51 от slavka70

# 261
  • UK
Привет! Stuck Out Tongue

И аз след вчерашния шаш на доктора ми по ЖК днес ходих при док, с когото имаме уговорка да се раждаме. Новините са супер!!!!

Едната бебка дето е по-активната в дясно е цеееели 800 грама, а другата по-послушната е към 700 и нещо си. Пусна ни тоновете и на двете да си ги чуеме Laughing

Разбрахме се, ако имам проблем пак с кръвното (споменах му) да не се шашкам, ще ми изпише нещо а в краен случай там на място в АГ ще ми пуснат с-ма ... Изобщоoooo няма място за притеснение  Stuck Out Tongueшийката е затворена няма проблем и там, нито с плацента и води!

Успокох се, че вчера Confused както ме наплаши др  8Oдок снощи ревах, ревах сигурнo вдигнах яко кръвно вместо да го сваля, но пак днес сутринта го мерих и си беше ОК Laughing Сега вечерта пак ще го меря дано ме изненада приятно Praynig Вечерта ще зарадвам и мъжа ми с новините, че и той се притесни милият ми Rolling Eyes

Много ви благодаря на всички за подкрепата! Казах ли ви, че ви ОБИчАМ И МНОГО ЦЕНЯ bouquet Hug

# 262
  • София
Коконче, браво. Много ме притесни! Много се радвам!!! Hug

Славче, пак ще дойде детенцето... Сега те успокоявам, а мен сле 3 години ме чака същото... Иска да учи в Англия... Hug  За лекарствата не мога да ти кажа... аз ги изхвърлям в тоалетната...

Миленка надписа почти всички книги - 10 човека, които са ми дали адреса - ще ги получат другата седмица... smile3521.

Останалите, които ще проявят желанието, ще чакат до следващия път smile3534

Имате срок до днес   love001

# 263
  • Талант на 2012,2013 г.
Не съм правила прическа. Не мога да си намеря свестен фризьор. Другата седмица ще го мисля... Rolling Eyes

# 264
  • София
Не съм правила прическа. Не мога да си намеря свестен фризьор. Другата седмица ще го мисля... Rolling Eyes

Сега няма страшно да експериментираш Wink, защото стана студено и ако не ти харесва - шапчица и готово Peace

# 265
Коконче - супер новини!  Hug

Как сте, момичета? Аз не мога да разбера настинала ли съм, зъб ли ме боли... Главта ми от едната страна е нещо много чувствителна, венците ме болят, ама леко и носоглътката...
Марчето да не е в болница наистина? Тя каза, че ще влиза като се върне от почивка, дано всичко е наред!  Praynig

# 266
  • при късмета
Коконче добри новини ни носиш. Сега си сядай на д-то и спокойно  Hug
Славе надявам се да минат ядовете възможно най-безпроблемно  Hug
Отвратителен вятър духа навън. Излязохме малко с детето и направо ми издуха мозъка.
А Куини и Ваничка съвсем изчезнаха newsm78.
Смърфи врата как ти е? Аз миналата година бях много зле след катастрофата. Освен, че шиповете ми даваха ядове, при удара ми се изметна врата още повече. При измятането беше засегнат главния нерв който се разклонява към ухото челюстта и окото. Боляха ме  едновременно зъби, ухо, главата и ми се премрежваше и затваряше окото.
При симптоми само от едната страна на главата, обикновенно проблема се търси в този нерв на врата.
Ставам, че шефа даде нареждания

# 267
  • София
Момичета, книгите надписани, сложени в пликовете. Утре - пращам. Който ми даде адреса - чакайте.

# 268
  • София
Момичета, книгите надписани, сложени в пликовете. Утре - пращам. Който ми даде адреса - чакайте.
Мерси, Люска! Малката има рожден ден в понеделник и това ще бъде добавка към подаръка, пък макар и да дойде няколко дни след 7 октомври. Hug

Коконче, видя ли, всичко ще се нареди. Не е лесно, има проблеми понякога, но пък резултатът е  страхотен!

# 269
Добър вечер. Отдавна не съм писала но ви следя. И аз съм в черна серия. Вчера една госпожица ми удари колата. Щетите са минимални но много се уплаших. Освен това се рразболях от шарка. Много съм красива. Извинете но не ми се пише.

Общи условия

Активация на акаунт