Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -11 :)

• 48 510
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, влизам с една голяма молба  Praynig Praynig Никога не съм пазарувала от китайски сайтове и ми изглежда мега сложно, много моля някой да ме включи към своя поръчка с 1-2 от детските рибки Робофиш, сега ги мернах в сайта, тук са по 20 лева едната, малкия ще е много щастлив, ,моля ви  Praynig Hug

http://www.buyincoins.com/item/37827.html

# 346
  • Ямбол
amidala13 тъкмо и аз ще поръчвам няколко,може да се вкл.

# 347
Здравейте, търся си четка за фдт  (за по-течен фдт) newsm78 Случайно някой да ползва и да е доволен от някоя тук  Rolling Eyes може и в комплект. Има доста и не мога да се ориентирам  baby_neutral

# 348
Направо ми иде да псувам и вия срещу луната вече! Не ми идва нито една поръчка от никъде!
А от БИК тотално се правят на луди по повод връщането на коинси. Преди време ми задържаха около долар, от друга поръчка ми задържаха отново под долар, а за последната неполучена -1.50! Е, ясно, че имат загуба, но никой сайт не прави така. И с това смесено плащане не можем да си търсим парите и чрез диспут. Не ми е за 2-3 лева, но се ядосвам на дребнавостта на сайт, който е с претенции, че има "стотици клиенти на ден".

# 349
  • Гражданин на света
Направо ми иде да псувам и вия срещу луната вече! Не ми идва нито една поръчка от никъде! .....

И аз като теб, моите са от 16.10. Една от 14.10 ми върнаха парите и изобщо не дойде, а другите 4 кога ли ще са тук? Вие от кога чакате, да не би пък аз да бързам.   bouquet

# 350
Не мисля, че бързаш моят таблет го няма от 13 септември и дори пейпал още се мотаят и не решават диспута, незнам какво чакат, а имам поръчка от 19 октомври, и после от началото на ноември. Толкова много го хвалех тоя сайт, а нещо се изложиха ще взема да се преместя към друг такъв писна ми вече, адски несериозни започнаха да стават... #2gunfire

# 351
  • Карлово
Миналата година по това време също имаше такива забавяния на пратките. Дори някои се бяха върнали в Китай. След това всичко се нормализира.

# 352
Направо ми иде да псувам и вия срещу луната вече! Не ми идва нито една поръчка от никъде!
А от БИК тотално се правят на луди по повод връщането на коинси. Преди време ми задържаха около долар, от друга поръчка ми задържаха отново под долар, а за последната неполучена -1.50! Е, ясно, че имат загуба, но никой сайт не прави така. И с това смесено плащане не можем да си търсим парите и чрез диспут. Не ми е за 2-3 лева, но се ядосвам на дребнавостта на сайт, който е с претенции, че има "стотици клиенти на ден".
еее ти си добре на моята поръчка, която така и не дойде 70 дни задържаха 3 долара за пощенски уж....... и вече 5 дни чакам обещаните коинси обратно ..  newsm78

# 353
момичета как се правеше ресет на таблета? Praynig

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 16:58 от snow22

# 354
  • Испания
Добре де,а защо не пускате диспути  Rolling Eyes Аз днес получих парите от поредна неполучена пратка,въпреки че беше разделена на две ,едната получих за около 2 долара,и бях описала това в пейпал.Днес отсъдиха в моя полза и ми върнаха дори цялата сума,та сега се чудя дали да им връщам тази за получената  newsm78.Изобщо не се занимавам със сайта,пускам диспут на 43 ден и винаги са ми връщали парите,досега 4 пъти Peace

# 355
  • Казанлък
Recently the China Post announced that all items shipping by air are now subject to x-ray screening for regulated materials. This additional screening may cause delayed shipment due to no fault of the seller

Also note that items containing the regulated materials are being returned to sellers and not delivered. These items may include:
• Items with lithium batteries such as video cameras, walkie talkies/2-way radios, GPS devices, radio-controlled toys, Bluetooth headsets, smartphones/mobiles, laptop computers, shavers, power drills, tablets and portable DVD players
• Liquid beauty products, including fragrances, colognes, lotions, and toner
• Items with “eliquids” such as electronic cigarettes and lighters

Part of parcels with normal items were returned to the sellers as well

Пускам го тук за да знаете какви пратки понякога се връщат. Това съобщение е от края на октомври. Не знам как сега е положението на китайските пощи. Някои казват,че вече пропускат батериите,но,очевидно,има и случаи на връщането.

mischenceto  Hug ако намериш идеален китайски сайт,сподели го със нас,моля.
И според мен не е честно да виним сайта за проблемите със техните пощи. Вижте темите за Алиекспрес и другите китайски сайтове. Всичко наред се оплаква и се притеснява от забавянията.
Аз имам няколко пратки със пощите на Сингапур,които  са излетели оттам преди повече от месец. Навсякъде има запушванията. Някои ще имат късмет да си получат пратките по-рано,но някои ще имаме да почакаме.

Като се замисля,обаче,ние много бързо и лесно свикваме със добри и удобни за нас неща и трудно приемаме промените.
Е,аз също не харесвам някои неща в последно време.
1. Рефералната програма действа само за 60 дена. Хубаво беше,когато си взимахме реферални бонуси за нашите си поръчки(макар че това си беше малка лъжа по отношението към сайта) за неопределено време.
2. Връщаха ни 100% от всички поискани суми(в пари и в коинси). Мислите ли,че доста хора не са се възползвали от това дори и без причината? Или просто са забравяли да пратят парите отново при получаването на закъснялата пратка...
Коинсите се дават за рефералите,за отзивите и понякога като рефънд.
Почти всеки сайт има подобни програми и дават някакви бонуси за отзивите или снимките.
Хайде някой от тези,които си пазаруват отдавна да кажат кой сайт връща парите от бонуси,ползваните във поръчките.  При отказа на поръчката ми се е случвало,но не и при други условия,като диспут за неполучена пратка. Пейпал връща парите,но сайтовете не връщат бонусите. Или само аз съм такъв карък?
3. Не ми харесват новите цени. А не би те са непроменени тук,във нашите магазини???
Знаем ги и китайските намаления по празници. Дано пък след нова година цените се нормализират отново.
4. Не ми харесва тази последна практика със удържането на парите за пощенските разходи във случай на спряната пратка. Няма кой да питам в момента по този въпрос. Човекът,с който общувах преди се е преместил във друг отдел. Ако с мен се свърже някой друг,ще мога да изясня въпроса.
5. Не ми харесва,,че са спрели практика със -10 цента за всеки нов артикул в кошницата. Хубаво си беше,нали? Но свърши... Е,никой друг сайт не го правеше. Но така са решили.

Аз по никакъв начин не защитавам сайта,а само изказвам моето мнение. И предварително се извинявам за този спам.
Във всяка тема в началото пиша да не изпускате срокове за диспути. Понеже познавам хора със блокирани акаунти в Пейпал по причина често пускани диспути(има достатъчно информация в интернет) ,самата аз избягвам да пускам диспути за дребни суми. Но това си е моето решение.

И все пак накрая пожелавам на всички успешни покупки и бързи доставки от БИК и други китайски сайтове!   bouquet

# 356
Добре де,а защо не пускате диспути  Rolling Eyes Аз днес получих парите от поредна неполучена пратка,въпреки че беше разделена на две ,едната получих за около 2 долара,и бях описала това в пейпал.Днес отсъдиха в моя полза и ми върнаха дори цялата сума,та сега се чудя дали да им връщам тази за получената  newsm78.Изобщо не се занимавам със сайта,пускам диспут на 43 ден и винаги са ми връщали парите,досега 4 пъти Peace
И аз имах същата ситуация с разделена поръчка,бях писала тук дори. Едната,която дойде беше около 6 доларадругата десетина. Пуснах си диспута в пейпал и те пък взеха, че ми върнаха цялата сума, бях описала ситуацията. Ако все пак дойде, че им върна парите. Като изключим това съмнямала проблеми със сайта. За две седм. винаги всичко е тук Peace

# 357
Колко време след поръчката се появяват коинсите в акаунта на реферала?

# 358

Е,аз също не харесвам някои неща в последно време.
1. Рефералната програма действа само за 60 дена. Хубаво беше,когато си взимахме реферални бонуси за нашите си поръчки(макар че това си беше малка лъжа по отношението към сайта) за неопределено време.

valpan, може ли уточнение по тази новост, че сега я научавам.. неизползваните за 60 дни коинси изчезват - това ли означава  ooooh!

# 359
  • Пловдив
Това според мен значи, че получаваме коинси само за поръчки на втория акаунт, направени в рамките на 60 дни от регистрацията. След това и да се правят поръчки, няма да ни дават коинси като реферал.

Общи условия

Активация на акаунт