Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -11 :)

• 48 670
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
На 7.11 направих поръчка за около 50 долара. Продуктите са ми ги разделили в три пакета. Днес получих единия. Да изчакам ли няколко дни останалите или да вдигам пара?

# 526
  • Казанлък
На 7.11 направих поръчка за около 50 долара. Продуктите са ми ги разделили в три пакета. Днес получих единия. Да изчакам ли няколко дни останалите или да вдигам пара?

По какъв повод ще вдигаш пара?  newsm78
Имаш 45 дена за доставката... Към 43-44 ден можеш да пускаш диспут

natalito78,пиши им за всеки случай, но трябва да знаеш,че е нормално тракинг номер да се появи в системата за около 10 работни дена. По празниците става и по-бавно.
Изпратена е на 3,днес сме 9-ти. Не виждам повод за притеснение все още. Но,честно казано,доста късно си се сетила за подаръка...много малка е вероятността пратката да пристигне преди Коледа.

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 16:33 от valpan

# 527
  • Варна
Как си проследявате пратките? Моя номер е RC011080044CN, пише China post от 19 ноември. За 50 долара е...

Сега видях, на 23-ти е тръгнала от Пекин, от там има ли как да я проследим?

# 528
  • София
Как разбирате, че поръчката ви е разделена на различни пакети. Аз днес получих в пакета само една от двете поръчани мишки. Имам даден тракинг номер: CFB2185288 срещу едната и cfb2185288.2 този номер срещу другата, разликата е в малките букви при втория номер и .2,  Thinking
според мен това не е тракинг номер, защото няма достатъчно букви, но дали означава, че другата мишка пътува в друго пакетче или някоя крадлива ръчичка я е прибрала, защото пакета беше запечатан само с лепенката от самия пакет, не с тиксо. Как мислите?
 http://www.buyincoins.com/item/3124.html  Мишката е тази не е неудобна с една АА батерия тъничка е щрака и копчето, ама не е много дразнещо

# 529
Как разбирате, че поръчката ви е разделена на различни пакети. Аз днес получих в пакета само една от двете поръчани мишки. Имам даден тракинг номер: CFB2185288 срещу едната и cfb2185288.2 този номер срещу другата, разликата е в малките букви при втория номер и .2,  Thinking
според мен това не е тракинг номер, защото няма достатъчно букви, но дали означава, че другата мишка пътува в друго пакетче или някоя крадлива ръчичка я е прибрала, защото пакета беше запечатан само с лепенката от самия пакет, не с тиксо. Как мислите?
 http://www.buyincoins.com/item/3124.html  Мишката е тази не е неудобна с една АА батерия тъничка е щрака и копчето, ама не е много дразнещо
TsveteS, правилно си се ориентирала, че тези номера не са проследяващи. И точно те показват в колко пратки ще пътуват нещата от една поръчка. Щом за 1 поръчка имаш 2 различни номера, значи ще получиш 2 пакета, т.е. чакай си и другата мишка Simple Smile

# 530
  • Пловдив
milcky, благодаря ти за предложенията. Ще се възползвам от сапуна, че отдавна го гледам. Везната е супер, аз си я купих с първата си поръчка.

# 531
  • Бургас
Здравейте!Аз направих първата си поръчка на 30.11-от 3.12 е със статус изпратена ,има и снимка на пратката,ориентирах се за номера на пратката-RC286939447CN, не мога да разбера обаче защо не се намира в проследяващите сайтове на 1ва страница....стойността е 40.33 долара.
Благодаря предварително,ако някой ми помогне с инфо...вътре има 2 подаръка за децата и затова исках да видя дали да разчитам на тях или да изтърсвам джобовете за др.подаръци Simple Smile!
natalito78, имам инсталирана програма за проследяване и според нея все още не е тръгнала пратката
Благодаря за информацията:) ами ще си чакам, явно след Коледата ще ги получим.

valpan  Благодаря !Аз късно ви открих и докато прочета горе долу как да се справя с поръчката и отзивите за нещата,които набелязах и ето на стана 30.11.

Arsenalski  И на вас благодаря за помощта!  bouquet

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 11:44 от natalito78

# 532
  • София
TsveteS, правилно си се ориентирала, че тези номера не са проследяващи. И точно те показват в колко пратки ще пътуват нещата от една поръчка. Щом за 1 поръчка имаш 2 различни номера, значи ще получиш 2 пакета, т.е. чакай си и другата мишка Simple Smile
Благодаря, ти сега прочетох отговора и от тях, така е  2 са пакетчетата, но се коригирам за щракането вечер в тъмното като спи цялата къща се чува предложете евтина мишка безжична удобна за ръката, да не е много дребна, да не щрака и като я треснат в плочките да не ме е яд Hug

# 533
Здравейте,
Искам да поръчам таблет от БИК и искам да питам имали ли сте проблеми на митницата с предишни поръчки на таблети, не съм следила предишните теми.
Всички таблети ли минават през митницата и им се плаща ДДС или на някои пишат и по-малка стойност?

# 534
  • Казанлък
Забелязахте ли,че при поръчване можете да изберете пощата на Сингапур срещу доплащане. Peace

Здравейте,
Искам да поръчам таблет от БИК и искам да питам имали ли сте проблеми на митницата с предишни поръчки на таблети, не съм следила предишните теми.
Всички таблети ли минават през митницата и им се плаща ДДС или на някои пишат и по-малка стойност?
По моите наблюдения в последно време доста неща от рода на таблети и телефони отиват на митница. Говоря общо за всички сайтове... Последният телефон от бик пристигна в пощата...явно сивият пакет,ползван от този сайт се отличава от другите така масово ползвани опаковки на сингапурските пощи  Joy
Иначе всичко е въпрос на късмет.  Praynig От сайта винаги пишат по-малка стойност,но най-добре е да им се пише допълнително конкретната сума и да го маркират,като Home and Garden,например Simple Smile
Как си проследявате пратките? Моя номер е RC011080044CN, пише China post от 19 ноември. За 50 долара е...
Сега видях, на 23-ти е тръгнала от Пекин, от там има ли как да я проследим?
След като тръгне от Китай,можеш да я поверяваш само в сайта на БГ пощи.

Провери късмета си веднъж дневно тук,на коледната елха 

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

# 535
Здравейте ,имам поръчано едно ТУКИ на 2.11 което е пуснато на 9.11 и все още го няма.От кой ден да броя 43 за да пусна диспут,от 2 или 9 ноември.Имам и няколко поръчки пуснати на 21.11 между които и таблет,те пристигнаха преди 3 дни а този телефон го няма още. #Cussing out

# 536
  • Казанлък
Здравейте ,имам поръчано едно ТУКИ на 2.11 което е пуснато на 9.11 и все още го няма.От кой ден да броя 43 за да пусна диспут,от 2 или 9 ноември.Имам и няколко поръчки пуснати на 21.11 между които и таблет,те пристигнаха преди 3 дни а този телефон го няма още. #Cussing out

Брой от датата на плащането! Много поръчки се бавят. Аз още чакам някои от септември от бик и от октомври(от други сайтове)...
Вчера получих малко пакетче със подаръчни торбички,изпратени на 11 ноември
http://www.buyincoins.com/item/39573.html

Много са сладки. Паднаха ми се червени със два големи смайлика  и сърчица  Grinning

# 537
Здравейте,

Искам да помоля за препоръка за таблет. Ако някой има такъв или познава някого с такъв с горе долу следните характеристики.
- екран приблизително 7 инча
- да има възможност за четене на книги (чувала съм за някакви модели, които са между четец и таблет)
- батерията му да държи (до колкото е възможно за таблет де)
- и да е с относително добър звук (казвам го, защото имах един телефон Hwauwei, внесен от тукашен оператор, кои не се чуваше, ама изобщо. Нито разбирах, кога някои ми е звънял, а слушането на музика беше мъчение)
Мерси много предварително. Ако е обсъждано преди това нещо подобно се извинявам. Тръгнах да чета една от темите по въпроса, но са наистина доста дълги и за това реших да питам направо.

# 538
Моля, припомнете ми как беше в новата визия- когато статусът е "изпратена", а на някои артикули има точка вместо Tracking number, то това какво означава- че са отказани или ще се изпратят отделно? Става дума за поръчка с артикули от един и същ раздел- 5бр., от които 3 диспачнати и 2 с точка вместо тракинг.

# 539
Моля, припомнете ми как беше в новата визия- когато статусът е "изпратена", а на някои артикули има точка вместо Tracking number, то това какво означава- че са отказани или ще се изпратят отделно? Става дума за поръчка с артикули от един и същ раздел- 5бр., от които 3 диспачнати и 2 с точка вместо тракинг.
Не съм 100 % сигурна, но щом статуса е Dispatched, а не Refund, би трябвало да изпратят всичко, пък било то и в няколко пакетчета  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт