Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -11 :)

• 48 544
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Казанлък
Моля да ми препоръчате калъф за фотоапарат.

Ами...то зависи от размера на фотоапарата  newsm78

Ето оттук избирай: http://www.buyincoins.com/?r=category/index&cid=0&keyword=camera+bag

Здравейте, ако някоя от вас е поръчвала протектор за 7 инча таблет/в моя случай киндъл/, моля нека сподели. Благодаря  Hug

Протекторите са тук: http://www.buyincoins.com/?r=category/index&cid=0&keywor … =tablet+protector

Търсачката работи много добре! Вече предлага и вариантите по време на въвеждането на думите.

# 646
Здравейте, ако някоя от вас е поръчвала протектор за 7 инча таблет/в моя случай киндъл/, моля нека сподели. Благодаря  Hug

според мен най добрия вариант е да си измериш киндъла и по размери да търсиш от марковите таблети ainol,pipo,cube или пък да си вземеш за 10 инча протектор и да го отрежеш по киндъла

# 647
  • Варна
Моля ви да ми препоръчате прахо-, ударо устойчив телефон с нормални копчета, да не  е touch screen.

# 648
СПЕШНО да попитам: Направих първата си поръчка, но в последствие разбрах, че телефона не поддържа GPS и им писах, за да откажа поръчката. Тя е на статус "packaging". По този начин ли се процедира?Как ще си получа парите обратно, пак чрез Paypal ли? Трябва ли да пиша допълнително ли трябва да пиша?

# 649
  • Казанлък
СПЕШНО да попитам: Направих първата си поръчка, но в последствие разбрах, че телефона не поддържа GPS и им писах, за да откажа поръчката. Тя е на статус "packaging". По този начин ли се процедира?Как ще си получа парите обратно, пак чрез Paypal ли? Трябва ли да пиша допълнително ли трябва да пиша?

През почивните дни няма кой да ти отговори. Дано реагират преди да изпратят телефона(все пак  изпращането на телефони отнема няколко дена обикновено). Ще ти върнат парите чрез пейпал(ще получиш е-мейл за рефънд).
Кой телефон си поръча между другото?
Утре за по-сигурно пиши още едно съобщение,като във него напиши и номера на самата поръчка

# 650
Много благодаря още веднъж valpan! В паниката много се чудех какво да правя. Писах им на два имейла и на двата ми отговориха, че анулират поръчката и до 48ч ще възстановят парите. Учудващо, през уикенда ми отговаряха на въпросите, а 15 мин. след като платих, поръчката беше със статус "packaging". Поръчах този телефон Lenovo S 720 http://www.buyincoins.com/item/40242.html и тъй като го бях гледала в Алиекспрес, не се зачетох много. Учудващо, това Леново в БИК няма нито GPS, нито е упоменато радио, а всички модели в Алиекспрес имат...

# 651
  • Казанлък
Много благодаря още веднъж valpan! В паниката много се чудех какво да правя. Писах им на два имейла и на двата ми отговориха, че анулират поръчката и до 48ч ще възстановят парите. Учудващо, през уикенда ми отговаряха на въпросите, а 15 мин. след като платих, поръчката беше със статус "packaging". Поръчах този телефон Lenovo S 720 http://www.buyincoins.com/item/40242.html и тъй като го бях гледала в Алиекспрес, не се зачетох много. Учудващо, това Леново в БИК няма нито GPS, нито е упоменато радио, а всички модели в Алиекспрес имат...

избързала си. Не може да няма GPS. Всички по-нови модели с Андроид имат априори GPS. Много пъти казваме,че за всички подробности за определени модели четете специализираните форуми. Характеристики са еднакви и не зависят от магазина. Тук минуса е само оригиналния ром,което ще рече,че има само английски и китайски и няма Google Play. По русите форуми пише,кака да се сложи руско езичният ром. Цената тук обаче е страхотна ...  Peace

# 652
  • Карлово
Днес получих поръчката си от 16.10. Може и с камили да са я изпратили. Joy

# 653
Здравейте, купихме на децата ainol 7 fire, преди около 9 м. Работи чудесно, но го използваме само на wi-fi, с 3G модема на vivacom не става. Питах китайчетата дали таблетът работи точно с този модел модем  и отговорът беше да, но аз така и не съм ходила в офис на vivacom с таблета, за да оправим проблема.
Момичета мисля да поръчам на дъщеря си TOOKY T1992- (http://www.buyincoins.com/item/31471.html) , просто е най-евтиният модел от тази марка. Въпросът ми е да ли работи на нашите честоти, аз не разбирам просто. Помня , че имаше момент в който не ставаха за България. Thinking
При този модел няма 3G честоти,а само 2G:
GSM: 900/ 1800 MHz -мисля,че всичките ни оператори работят с 2G на честота 900MHz,но потърси повече инфо из интернет за по-сигурно. Ти държиш на някое цветно телефонче? Ако искаш,изчакай да получа моят Doogee 120 за да дам отзив за него. Може да се окаже по-добрият вариант за по-ниска цена.
Кой ти беше модема? Ако е Алкател,то не стават...
Мерси нмого, моля те пиши за Doogee-то като дойде. Според мен е много подходящ за дъщеря ми, но тя харесва повече TOOKY-то.(по -шарен е както каза ти)
Модемчето e Huawei, но не ми се занимава с него. Много рядко го ползвам и то само с лаптопа. ако все пак се сетя да ги взема с таблета когато ходя в офис на vivacom, ще пиша за резултата. Всъщност таблета показва, че има 3G връзка и изписва Vivacom, но немога да ползвам интернета.

# 654
  • Казанлък
jeni_balchik
Трябва ръчно да добавиш нова apn точка и да въведеш настройките на оператора(има ги във сайта им)
Прави се от меню/още/apn точка...тук на различни таблети има различни начини. На някои вдясно горе има едни точици и те се натискат,на други трябва да се влезе в подменю. Намери човек,който да ти го направи.

# 655

Изпратих запитване до БИК, и ми отговориха, че няма GPS...макар че и на мен не ми се вярва...

# 656
Аз пак да се оплача.Моята поръчка я няма вече почти 3 месеца.Почнах да пиша още докато имах възможност да пусна диспут в пейпал.Успяха да ме убедят че всичко ще дойде и да не пускам диспут и аз за първи и последен път им се вързах.След многото писане,удължаване на срока от тяхна страна и чакането от моя страна,най-накрая решиха че ще ми върнат,НО ето какво-11 коинса,които отговаряли на 11$.Моята поръчка е за 15.66$ и аз съм набутана.И още аз не искам нищо да поръчвам защото съм разочарована-може нищо да не получа и вече няма как да си искам парите.Сега им писах че не съм съгласна и си искам-15.66$.
Имам още една поръчка от тях-почти 40 дена я чакам,но имам намерение да пусна диспут ако се забавя-повече не им вярвам.
Ох,оплаках се,олекна ми.Извинявайте,ама имах нужда Peace

# 657
  • Казанлък
slaveiaspoko  Hug
В правото си да пускаш диспут,особено ако не става въпрос за 2-3 долара,макар че и те са пари.
И на мен не ми харесва,че удържат разходите за доставката...все пак това не е наша вина...
Пожелавам ти да си получиш пратките!  Hug

Something_new аааааа,нищо не разбирам  newsm78 ,но моето предположение е,че някой не много разбиращ просто погледна описанието и ти каза,че няма GPS. Все пак добре си се презастраховала.

# 658

Здравейте !

Видях днес вашия пост и се учудих как може да няма GPS този иначе симпатичен и на доста добра цена телефон ? Реших да проверя дали китайците са направили такава глупост в смартфон с андроид 4.0.4 да няма GPS,  леко се поразрових и се видя че телефона има GPS, ето го и доказателството https://www.youtube.com/watch?v=z8zarKrVUrE обърнете внимание в видеото на 3 мин.24 сек.  там много ясно се вижда че има функциониращ GPS. Така че нямаше нужда да отменяте поръчката.Единствено може би това е някаква серия без GPS и за това е цената такава.Но както са казали хората, "всяко зло за добро" може това да не е бил Ваш телефон и да си намерите по-добър !
Успех.

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 22:03 от Arsenalski

# 659
Днес получих поръчката си от 16.10. Може и с камили да са я изпратили. Joy
А аз вчера получих от 2.09......направо ми стана смешно чак....... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт