Къде на Нова Година 2014,сподели опит от предходни години

• 56 599
  • 319
  •   1
Отговори
# 120
Ох, направо ми се реве вече, що информация изчетох за хотелите из БГ за тая нова година.....Ако някой има скорошни впечатления, моля да ги сподели. Не сме скиори но държа хотела да има вътрешен басейн и да е с добра температура, заради хлапето. Затова се бях ориентирала към Хисаря или Велинград. Но който и хотел да си избера, чета само отзиви колко е скъпо, колко е студено в самия хотел зимата, колко силна била музиката, колко лошо било отнопението на персонала.....и т.н. Така и така ще си плащаме скъпо и  прескъпо, поне всичко да е наред  Rolling Eyes или в нашата страна не може.
Та ако някой сподели добър хотел (може и в Боровец и Пампорово), ще съм много благодарна.
  bouquet

# 121
На Пампорово имам лични впечатления от хотел Мургавец, но от преди  4 год. Две зими подред ходихме на кратка почивка за по 3 нощувки през месец декември. Хотела е стар, но реновиран. С басейн за плуване, не е много топъл около 28-29 градуса. Около басейна не беше много топло. Отделно джакузи топло около 35 градуса. Стаите и баните са ок. В хотела е топло. Закуска на блок маса и беше много разнообразна и вкусна, но ако слезеш малко преди 10 часа всичко вече е почти прибрано. За обяд имаха обедно меню и беше съвсем прилично и добре сготвено. На този хотел най-хубавото е механата. Може би най-доброто място в Пампорово. С жива музика, гайдари, печено агнешко на шиш. Родопски специалитети. Приготвят много вкусно пъстърва, която е от развъдници в района на Смолян и Чепеларе. Обслужването им беше на ниво. Хотелът е в центъра на Пампорово.
За Боровец лични впечатления от хотел Рила от февруари месец 2012 г. Бях там на тимбилдинг за 4 дни. Перфектна локация, топъл хотел, басейн средно топъл около 30 градуса. Около басейна е топло. Закуска на блок маса - добра, обяд също на блок маса добър и има избор, но салатите руска, снежанка и картофена не бяха пресни. Вечеря беше ни по меню -също средна хубост. Тези хора там не са много наясно с вегетарианството. За десерт на вечеря на всички ни сервираха плодова салата. Моя колежка която беше заявила вегетариантско меню, тъкмо да си хапне от нея и изведнъж една сервитьорка и грабва салатата под носа, като казва че за нея има реване, което било към вегетарианското меню. Последва лека разправия, но така и не оставиха на колежката плодовата салата. Там имат сериозен проблем с обслужването. Изключително твърдоглави самоковци и самоковки, които те гледат все едно ти подаряват престоя и храната. Извън хотела, а си се хванал на въдицата да седнеш на заведение външно с дървени пейки!!!! Режат глави до задните ти части. Навсякъде вони на конски фъшкии от конете за езда или за разходка с нещо като файтони.  На 02.01.13 г. също се разходихме  до Боровец. Много народ, много блъсканица, много цигани, които гледат как да ти гепат нещо или да ти предлагат разни боклуци. На пистите нямаше много сняг. Разгледахме двореца Царска Бистрица и много ми хареса.

# 122
Здравейте, да се включа и аз тук.
 Интересува ме някой бил ли е на Нова година в Белград? В кой хотел е отсядал с туристическа агенция или сами сте си организирали празника?

# 123
Здравейте!
Ние тази година сме се насочили към Истанбул. Бихте ли сподели мнения.
Иначе няколко пъти сме били в хотел Елена и хотел Марина /Златни пясъци/. И на двете места сме прекарвали чудесно... и все пак- за хотел Елена  Peace Peace Peace.  

# 124
Благодаря за темата  bouquet!
Всяка година се каня да празнувам някъде, но като им видя цените на хотелите, които ме интересуват и ми призлява Mr. Green...Това е причината миналата година вместо за Нова година да отидем на Коледа на хотел. Беше разкошно Heart Eyes.
Защо да не казваме имената - поименно, поименно Wink, как иначе да се ориентираме Peace
П.П. Бяхме в Риу Правец.
Какво е мнението ти за Риу Правец?След около две седмици ще почиваме там и ми е интересно ,на снимките изглежда божествено а  в действителност  newsm78 Освен това сме с две деца ,има ли нещо подходящо за малките ?
И сега по темата,ще празнуваме Нова Година във Вихрен Палас - Банско .Някакви отзиви или мнения?Никога не съм ходила в Банско ,чакам с нетърпение  newsm44
Преди две години празнувахме във Олимп -Велинград ,препоръчвам го с две ръце .Басейна ,целият хотел както и подът е постоянно отоплен.Новогодишната програма беше страхотна -Глория,Виктор Калев и  други балети и фокусници се погрижиха за Новогодишното ни настроение.Храната също беше много добра.А гледката от хотела е просто неуписуема.С  удоволствие бих се върнала там  Peace

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 17:03 от poxy 80

# 125
Интересувам се от лични впечатления относно НГ в Северна Гърция - Александруполис, Ксанти, Кавала...

И нека сме конкретни в темата - къде точно, чрез агенция или не и коя точно, и пр. Иначе идеята се обезсмисля!  Peace

Естествено Кавала.Много красив град.Другите са скучни

# 126
Kalelia, разкажи ако обичаш за НГ във Венеция newsm78

# 127
  • София - Бургас
сиси  НГ във Венеция беше самоорганизирано пътуване. Бяхме две смемейни двойки, закупихме си самолетни билети тогава до Трезиво Уиз Ер летаха, беше страхотна отсечка с много ниски, приемливи цени. Сега вече и аз се чудя newsm78 защо не летят до там, беше много удобен полет...Та, наехме се 4* хотел в Местре, близост до Венеция за 4 нощувки и така направихме се  четиридневен тур из Венеция, Мурано, Местре, Трезизо...
Посрещнахме във Венеция на площад Сан Марко - беше страхотно, тръпка, Адел пя /както и много друго изпълнители, но само ня съм запомнила Embarassed/, имаше музика и хора около теб от цял свят...Страхотна заря над 30 мин. имаме много клипове..Определено различен начин за посрещане на НГ, интересен, нов за нас, различен  много позитивно емоционален...Носихме си уиски, кола, шампанско и така с танци на площада...
Не знам какво друго да добавя, по - скоро ако ме питаш нещо по - конкретно ще знам и аз как точно да те насоча... Hug

# 128
Не е ли малко тъжна Венеция през зимата? Била съм два пъти през лятото и много ми  хареса там, въпреки тълпите туристи. Сега ми върна спомните... Лошото  е, че съм зиморничава и искам да ми  топло и светло, а близките европейски дестинации са все студени... В чуденка съм - мъжа ми каза, че ако никъде не отидем аз ще съм виновна /това си е вярно, де/ Mr. Green

# 129
  • София - Бургас
сисиВариантът ви еда отидете нъкеде на топличко, така ще си скъсите и студените тук дни... Heart Eyes Венеция не ми се видя никак тъжна, напротив. Много ми хареса, това е любимият ми европейски град, хареса ми повече от Барселона, от Париж...много романтична атмосфера, тези тесни улички, мостчета и вода навсякъде около теб, страхотно беше. Аз бях предупредена, че мирише на канал - еее не усетих, очаквах го, а не го разбрах. Може би точно, че беше зима лоша миризма не се усещаше, за разлика от България там времето беше значително по - меко, може и ние да сме имали късмет с времето, но не бише студено в никакъв случай. Хладно, приятно за разходки. Има снмки, където съм си свалила палтато и ходя само по пуловер/туника, дори беше много приятно и слънчево... Hug

# 130
Еех, че не беше с едни 300-400 км по-близичко
http://www.grupovo.bg/index.php?cid=2&sid=3
от вчера гледам как пазаруват ваучери, но нямам съмишленици Sad, далече им било, студено им било, страхували се от пътя при зимни условия, а два пъти сме го минавали с кола  същия този път, със същата тази компания.
Отзивите за хотела са newsm10, това ще му е първата нова година и сигурно ще се постараят, само дето от агенцията има оплаквания в нета.

# 131
evhen  и аз я гледах офертата, но не намерих съмишленици  Simple Smile
да идем двете с теб  Joy

# 132
А видяхте ли офертата на колектива за Анталия за 370 лв.с включен транспорт за 5 нощувки на ОИ? Толкова евтино е в сравнение с българските новогодишни предложения.Дали обаче всичко е истина,да не се окаже ниската цена някакъв номер.Не съм ползвала никога ваучери и се притеснявам.

# 133
  • София
А видяхте ли офертата на колектива за Анталия за 370 лв.с включен транспорт за 5 нощувки на ОИ? Толкова евтино е в сравнение с българските новогодишни предложения.Дали обаче всичко е истина,да не се окаже ниската цена някакъв номер.Не съм ползвала никога ваучери и се притеснявам.
Напълно възможно. Търсих рейтинги на хотели в booking и ми направи впечатление, че доста от хотелите който ги предлагат тук нашите оператори с цена за един човек в booking са  със същата цена, но за стая. Това се отнася за хотелите които се предлагат в Турция и по специално Анталия.

# 134
  • Пловдив
Започвам да ви чета

Общи условия

Активация на акаунт