Къде на Нова Година 2014,сподели опит от предходни години

• 56 870
  • 319
  •   1
Отговори
# 90
Аз споделям лоши спомен от предходна Нова Година в хотел Алианс, гр. Пловдив. С изгъзено меню, с Ди Джей, който беше под всякаква критика - пускаше песни и ги спираше преди да са свършили. Така направи и с традиционното хоро в 12.00 - и него го спря наполовина. Сега оглеждам пак оферти, но все са за по 3-4 нощувки и цената е около 300-400лв на човек. И в този ред на мисли - по принцип 30.12 е работен ден, нали?

# 91
  • София
Здравейте,

И ние тази година искаме да си разнообразим, за това се ориентирахме към Гърция или Турция.  За Гърция има много добри и изгодни оферти в сайтовете за колективно пазаруване, но това което ме притеснява е храната  (много познати пътували до там споделят, че не са доволни от изхранването включено в пакетната цена - най-често закуска и вечеря). Аз лично съм се убедила, че по-добър от турския all inclusive няма Grinning Дилемата ми сега е дали да отидем в Анталия с пакет, който включва 4 нощувки на база all inclusive , транспорт и новогодишна вечеря и спа глезотии  за близо 450 лев но с един ден път с автобус през зимата, или да отидем в близка Гърция но без екстри, за 3 нощувки на същата цена и без много тревоги за пътуването. Като цяло съм повече за Турция, но пътя е това. което ме притеснява.
Някой бил ли е в Анталия за НГ - моля да сподели за времето и пътните условията по това време.
Благодаря за хубавата тема   bouquet

P. S.  Да споделя, че и агенцията от която е офертата за Анталия, сме ползвали и преди до Истанбул и останахме доволни.

# 92
Аз споделям лоши спомен от предходна Нова Година в хотел Алианс, гр. Пловдив. С изгъзено меню, с Ди Джей, който беше под всякаква критика - пускаше песни и ги спираше преди да са свършили. Така направи и с традиционното хоро в 12.00 - и него го спря наполовина. Сега оглеждам пак оферти, но все са за по 3-4 нощувки и цената е около 300-400лв на човек. И в този ред на мисли - по принцип 30.12 е работен ден, нали?
Решение № 945 от 15 ноември 2012 г. за разместване на почивните дни. Според него  30.12.13 г. е работен ден. За сега само 31.12.13 г. е обявен за почивен, като ще го отработим преди това на 14.12.13 г.

# 93
Лошото е, че и 02 януари е работен. А ние искаме поне с 2 нощувки.

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 14:57 от Ая

# 94
А имате ли опит от празнуване на НГ на БГ-Черноморие!?

Thinking

# 95
Хайде на сделката, до момента по-добра цена не съм намирала, звънях, има още 4 стаи свободни, но нашите приятели не искат в Гърция, аз пък на Коледа искам да съм си у дома.  Само дето напитките се плащат отделно, то май всички гръцки оферти са такива newsm78
http://vacanto.bg/offers/Super-izgodno-predlozhenie-za-Nova-Godi … RT.html?affid=493
Аз май в крайна сметка ще направя следното, ще си резервирам някъде 4 нощувки от 01/01 Laughing

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 15:22 от evhen

# 96
Вече се оглеждам за Новогодишни предложения Grinning Записвам се в темата и аз  Peace

# 97
Здравейте. И аз следя офертите за Нова Година и също мисля, че са неоправдано високи. Не знам защо българските хотелиери не предлагат разумни цени. Миналата година празнувахме на Гърция. Селцето се казваше Стомио. Много изгодна оферта и останахме доволни. За 170 лв. на човек 3 нощувки с 3 закуски и 3 вечери едната от които Новогодишна. За вечерите слагаха само минерална вода, а безалкохолното и алкохола можеш да си го вкараш отвън, което на мен много ми хареса, а не да ми слагат там някаква ракия, която не пия а да съм задължена да я платя защото е към надутия куверт от 150лв.  За детето не искаха нищо, а му даваха порция като за нас. Останах много доволна. А тук за дете на 5 години ми търсят огромни суми. И какво като е зима на морето. Единия ден беше 18 градуса и беше много приятно да се разхождаш по плажа. Отскочихме до близкия град където имаше страхотна празнична атмосфера- целия център беше озвучен с коледни песни, лунапарк, дядо Коледа който даваше шоколадчета на децата. В ресторанта на хотела имаше камина, която поддържаха цял ден и страхотна коледна украса. Около камината имаше дивани и 2 коша с играчки. По цял ден седяхме там с детето и другите семейства от хотела. Запознахме се с много приятни семейства. На нова година всички вече бяхме като една група. Вярно хотела не беше 4 звезди но за тези пари покри повече от очакванията ми. Тази година гледам за нещо подобно.

# 98
Една екскурзоводка ни каза, че гърците не празнуват Нова Година като нас. За тях си е обикновен ден. Но ресторанти и хотели го правили повече заради туристите. Те празнували много Великден. Каза, също че Нова Година било по-хубаво в Турция.

Не мога да кажа дали това е истина. На мен вече ми омръзнаха всички видове празнувания в България. То не беше ресторанти, хижи, хотели, домашни обстановки, дискотеки, площади. Искам да пробвам нещо ново, но съм в голяма дилема къде да бъде.  Tired

# 99
  • София
А имате ли опит от празнуване на НГ на БГ-Черноморие!?

Thinking

Лично аз съм чувала само добри отзиви от НГ по курортите на морето. Миналата година доста ги гледах, обаче някак си не сметнах за подходящо да живеем в Бургас, пък да спим в хотел в Поморие примерно.  Mr. Green Не успях да намеря достатъчно доводи, за да си оправдая този разход.  Laughing

# 100
Една екскурзоводка ни каза, че гърците не празнуват Нова Година като нас. За тях си е обикновен ден. Но ресторанти и хотели го правили повече заради туристите. Те празнували много Великден. Каза, също че Нова Година било по-хубаво в Турция.

Не мога да кажа дали това е истина. На мен вече ми омръзнаха всички видове празнувания в България. То не беше ресторанти, хижи, хотели, домашни обстановки, дискотеки, площади. Искам да пробвам нещо ново, но съм в голяма дилема къде да бъде.  Tired
Аз пък от гърци знам че подаръци си разменят на Нова Година, а не на Коледа  и си я празнуват.

# 101
И аз тук да следя офертите  Grinning
Искаме да сме в България и на ски. С малки деца сме, така че колкото по-близо до пистите - по-добре. Ако има и топъл басейн пък ще е идеално, но чак толкова идеално едва ли ще намерим. Не държим на Новогодишни вечери и програми, просто периодът съвпада с ученическата ваканция и това ни е единствено възможното време за семейна зимна почивка  Heart Eyes

# 102
И аз тук да следя офертите  Grinning
Искаме да сме в България и на ски. С малки деца сме, така че колкото по-близо до пистите - по-добре. Ако има и топъл басейн пък ще е идеално, но чак толкова идеално едва ли ще намерим. Не държим на Новогодишни вечери и програми, просто периодът съвпада с ученическата ваканция и това ни е единствено възможното време за семейна зимна почивка  Heart Eyes
Можеш да погледнеш хотел Три буки и комплекс Лима и двата близо до гр. Кюстендил в Осоговската планина. И двата имат и басейни и спа центрове. В Лима ми казаха, че в края на м. октомври ще пуснат офертите за НГ. От Три буки не са ми отговорили. Пратила съм запитване и чакам да ми пишат. Не съм ги ползвала, но в различни теми съм чела доста добри отзиви и за двата хотела. В Лима има и НГ-вечеря с музика и томбола и ползване на спа.центъра. За Трите буки не знам. Но там освен хотела има и бунгала, с общо помещение за храна и барбекю, което да си ползваш за приготвяне на цър-пър. Не знам обаче дали за НГ ще ги предлагат. Не знам дали е добре отоплено. Ако някой във форума има информация може да сподели. Лима е на 4 км от ски писти, а Трите буки е на 30 минути път, което значи че пистите са по-далечко.

# 103
  • София
За комплекс Лима има оферта във визит http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=19062 . Той е по-близо до Кюстендил (10 км.), а Трите буки е на 20 км.  Peace

# 104

Общи условия

Активация на акаунт