Къде на Нова Година 2014,сподели опит от предходни години

• 56 827
  • 319
  •   1
Отговори
# 30
О, тази от години държи такива "смешни" цени! И бях любопитна да я видя - до пътя , в едно невзрачно място...
Някакви отзиви за Мармарис, Анталия /и други турски курорти/, а така също и за ски курорти в Австрия и Германия newsm78
Гледам, че за Хотел Миракъл в Антали и дрег в Сиде има добри оферти, но пътуването е с автобус и НГвеч. е на яхта. Аз лично не бих отишла да вечерям на яхта и да ме клатушкат зимните вълни цяла нощ. Иначе Миракъл е с супер отзиви.

# 31
Има и самолетни от София и Варна и НГ в хотела?

# 32
  • Пловдив
Записвам се в темата, може да изкочи нещо интересно (НА НОРМАЛНА ЦЕНА  Laughing ) .От години наблюдавам интересната и доста дразнеща практика на хотели , които през уикендите имат примерно цена от 40лв. , вдигат цената на 100лв. (в най-добрия случай) и задължават с дълги пакети от нощувки Shocked , разбирам да се направи новогодишен куверт и от това да спечелят, но те решават , че трябва всичко да е умножено по 2 и 3 . Най-вероятно БГ хотелиерите няма да получат моите  пари и тази НГ   Wink .
  Обмислям празнуване в Солун,но ме спира усложнената пътна обстановка по това време на годината във високите части, мразя да пътувам в сняг, киша и непочистени пътища и всеки един момент да се чудя дали изобщо ще стигна  Laughing  .

# 33
  • София
Не мисля, че тази година ще се случат чудеса по отношение на цените на пакетите, което автоматично ме отказва от всякакви хотели. Но мен специално никой и нищо не може да ме убеди, че една НГ в Гърция би ми легнала по-евтино предвид разстоянието до там, ами извинявайте, обаче колите ни се движат с доста скъпо гориво, което също излиза от моя джоб и също е разход към Голямото новогодишно празнуване. Затова предпочитам ресторантска обстановка и не много далечно разстояние, например миналата година празнувахме в ресторант в Стара Загора - куверт по 60 лв. на възрастен + 50-60 лв. хотел в града/двойна стая+закуска + дизел = малко над 200 лв. е тотала.
Моето дете е изключително злоядо, от цяло меню няма какво да си избере  Mr. Green тъй че не 100, ами и 10 лв. куверт са му много.
Не съм фен на къщи за гости, в които трябва да си готвя всичко сама, това го правя всеки ден вкъщи.

# 34
  • Резерват "Северозапад"
Мда...цените и тази година са *Уникални* Mr. Green....може би ще се ориентирам към Сърбия Wink, поне ми е на 40 километра...дано да има и места в близкият ни град.

# 35
От оферта в Банско -"Доплащане за празнична Новогодишна вечеря на 31.12.2013г. в ресторант "Le Bistrot" или в банкетна зала "Сатурн": 100 евро за възрастен/50 евро за дете до 11.99г." Mr. Green

Наистина цените у нас са "уникални" всяка година. А това 100 евро за новогодишна вечеря е направо ...чак нямам думи.  Та в Турция са от 35 до 100 евро . Ето например една избрана случайно агенция

http://www.stenlitravel.com/novagodina_Turciq/view.html?oid=849521

# 36
  • Пловдив
kaleia - внимавайте все пак с тази бутилка алкохол на открито в Дубай. Да, либерални са, но не се знае в какво настроение е полицията и все пак това е арабска държава, алкохол, боси крака и определено весело държание не е по нрава им. В хотелите се разрешава всичко, ние като бяхме там на Нова година си мислех същите неща, но все едно си бях в България, даже бяха взели един наш фолкпевец да пее в този хотел!  Laughing Изобилието е голямо..Различно е от типично бг изкарване, както и от европейско изкарване на площад е различно! Нощта е като ден, преплита се, светлините са навсякъде, хората също..топлината е целогодишна, беше 30 градуса, не 18. Може би 18-20 вечерта. Визи има и когато кацнеш и влезеш в летището, доста хора си ги издаваха така, преди да си покажеш паспорта точно, имаше гише и плащаш и вадят за минута. Може би показваха някакви неща за хотела си, не знам ние бяхме организирани от агенция и имахме визи. 10 долара отгоре взимат бг агенциите за визата, поне тогава беше така. Приятно прекарване.

ние търсим вила в България, но също ми е неприятно да дам 1000 и кусур лева за НИЩО!

# 37
  • София - Бургас
kaleia - внимавайте все пак с тази бутилка алкохол на открито в Дубай. Да, либерални са, но не се знае в какво настроение е полицията и все пак това е арабска държава, алкохол, боси крака и определено весело държание не е по нрава им. В хотелите се разрешава всичко, ние като бяхме там на Нова година си мислех същите неща, но все едно си бях в България, даже бяха взели един наш фолкпевец да пее в този хотел!  Laughing Изобилието е голямо..Различно е от типично бг изкарване, както и от европейско изкарване на площад е различно! Нощта е като ден, преплита се, светлините са навсякъде, хората също..топлината е целогодишна, беше 30 градуса, не 18. Може би 18-20 вечерта. Визи има и когато кацнеш и влезеш в летището, доста хора си ги издаваха така, преди да си покажеш паспорта точно, имаше гише и плащаш и вадят за минута. Може би показваха някакви неща за хотела си, не знам ние бяхме организирани от агенция и имахме визи. 10 долара отгоре взимат бг агенциите за визата, поне тогава беше така. Приятно прекарване.

ние търсим вила в България, но също ми е неприятно да дам 1000 и кусур лева за НИЩО!
Josefin, много благодаря! Simple Smile  bouquet
Този отговор - очаквах:) Също се надявам за е 30 градуса, обичам да ми е топло, а и пак казвам планирам аква парк, добре ще е за нас да е 30 градуса:)
Само босите крака ме притесняват Thinking. Щом е 30 гр., какви дрехи да носим, че аз си представям роклички например - краката все са боси Laughing

# 38
В България офертите са ужас - по  5 нощувки  най-малко, по 600лв на човек  ooooh! Ние мислим да ходим до Гърция, там има прилични оферти.
http://biliantsi.com/8-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%8 … 0%BA%D0%B5%D1%82/
Незнам какви са тия цени и къде ги гледате но ние ще ходим тук ще платим 550 лв. за цялата фамилия и то за 5 нощувки в апартамент с 2 спални!

# 39
# 40
Ние миналата година за Коледа бяхме в такъв малък хотел /като последните 2, показани в темата/.   Ами скучно ни беше вечерта -   почти никаква програма, малък ресторант..... Тази година търсим нещо с новогодишна програма.

# 41
Коледа е семеен празник и в хотел ми се струва, че ще е скучно. Но темата е за Нова година

# 42
  • Пловдив

Josefin, много благодаря! Simple Smile  bouquet
Този отговор - очаквах:) Също се надявам за е 30 градуса, обичам да ми е топло, а и пак казвам планирам аква парк, добре ще е за нас да е 30 градуса:)
Само босите крака ме притесняват Thinking. Щом е 30 гр., какви дрехи да носим, че аз си представям роклички например - краката все са боси Laughing

хаха, не бе, боси крака - когато се ходи по ресторанти и заведения, най-добре с обувки и чорапки, най-вече за мъжете. Алкохолът - ние не сме консумирали по улицата, но знам, че колкото и либерален град да е Дубай, пак си важат законите на изтока - даже рязането на ръце за кражба?!
Но пък то толкова туристи има там, точно вас да забележат, че пиете или друго...забавлявайте се много! Направо и на мен ми се ходи, но няма как, пък и бих отишла на друго място, при приятелка на остров Мавриции  Laughing

Докато ви четях и съвсем ми се отщя да ходя в наета вила/къща... Sad

# 43
Коледа е семеен празник и в хотел ми се струва, че ще е скучно. Но темата е за Нова година

Само исках да кажа,  че  малките хотелчета с малки ресторанти  за мен е все едно да си наемем вила /къща/. С тази разлика, че няма ние да готвим.

# 44
Привет момичета!

Аз работя в тур. агенция и бих казала, че вече приключваме с резервациите за Нова Година - говоря за редовните клиенти. Разбира се, тепърва ще има и случайни и нови клиенти.

Тази година масово хората се ориентираха към ски - в Ливиньо, в Тирол, Зермат, Межев и се възползваха от доста ниски цени за самолетни билети и от 20% отстъпка за ранно записване за хотелите.

В общи линии туроператорите, които предлагат пакети за Дубай, Турция и др. все още не са пуснали в продажба пакетите за Нова Година, т.к. приключват с есенните програми.

Ще ми бъде интересно да ви следя, т.к. трябва да организирам и моята Нова Година, а миналата година покрай усилията, които вложих в хорските пътувания... ами бяхме си вкъщи Grinning

Бих искала да попитам дали агенциите предлагат нещо за Нова година в Европа, което не е ски курорт - например екскурзия със самолет до градче, където има Коледен базар по това време и приказна атмосфера, подходящо за малки деца, почивка и празнично настроение newsm78

Общи условия

Активация на акаунт