Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 031
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,
Надявам се да приемате още една фенка на Хазал.  Blush След Огледален свят реших да следя новите проекти на Хазал и на Ча, така че ще се радвам да бъда част от вашата компания. Огромни благодарности за темата и цялата информация, която споделяте.

Добре дошла.  Hug Hug Hug

# 16
Благодаря за интервюто!   bouquet Много сдържана Хазал - браво!

Защото в сериала Любов всички характери са анти-герои.

Любимият ми тип героиии.  newsm68

# 17
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Много благодаря за интервюто, все повече харесвам и заобичвам Хазал  Hug Hug Hug

# 18
  • Плевен
Запис  Hug Няма ли вече да започва- търпение нямам
Момичета мога да превеждам от английски, субтитри така и не се научих да редя- голяма мъка, ама хич не се справям

# 19
  • Варна
цоп тука  Hug Hug Hug
Снежи страхотна тема   bouquet  bouquet  bouquet
Мерси за интервюто   bouquet  bouquet  bouquet Стана ми още по любопитно и нетърпението ми нарастна  Party Party Party
Утре живи мъртви да сте пред екрана  Mr. Green Crazy
Снежи
Скрит текст:
спойлери за Дневниците http://series.twifun-bg.com/?p=15391
Да знаеш как завиждам на Елена  Crossing Arms Цяло лято в леглото на Деймън  Crazy Искам и аз  Embarassed Embarassed Embarassed

# 20
  • София
момичета,

аз още чакам да се размърда старата тема, а вие сте били тук  Crazy

# 21
  • По света и в нас.
Запис в новата тема,все пак остават 22.00ч. до началото.

# 22
От репортажа с Хазал Кая за новата роля в новия проект.

Преводът не е от турски, но не е и с Гугъл.

Сериалът Любов толкова ли ви впечатли, че изоставихте обучението, което толкова желаехте?
- В действителност трябваше по-рано да замина в Америка, но 4 месеца чаках виза. А Любов ме грабна и ме върна обратно. Много исках да работя тази година. Липсваха  ми снимачните площадки и освен това обикнах Азра. За пръв път ще играя самостоятелен образ, с високо чувство за отговорност, смел характер.

Струва ми се, че Азра работи и поддържа семейство?
- Да, така е. От ранна възраст поема отговорност, целеустремена девойка. Досега не съм играла такава целеустремена  млада жена.

А вие целеустремена ли сте?
- Да, разбира се, но само към себе си.(смее се)

Какви са тези цели? Казвате ли си например ”Ще бъда най-добрата актриса”?
- Целта ми е да направя всичко, което зависи от мен, по най-добрия начин. Мисля, че правя и трябва да направя най-доброто.

Хайде да поговорим за Азра. Това момиче заради пари със собствените си ръце изпраща възлюбения си при друга.
- Ако трябва да сме честни, трябва да говорим след излъчването на сериала, защото има отношения причина-резултат. Просто никой не говори така: ” На, нека бъде твой! ” Разбира се, че зрителите ще се ядосват на Азра, но мисля, че ще я разберат. Защото в сериала Любов всички характери са анти-герои. В този сериал има всички състояния на любовта и човешките взаимоотношения.

Какво си помислихте, когато прочетохте сценария?
- Това беше най-привлекателният сценарий след толкова време. Първите 4 серии попаднаха в ръцете ми, когато бях в Америка. Обикновено там преди учебните часове се занимавах със спорт. След като дойде сценарият трябваше да тренирам, а не мога.
В школата трябваше да ходя, а не ходя. Такъв интерес! Казах си, „Щом този сценарий не може да ме измъкне от вкъщи, значи той ми е нужен!”

Какви забележителни способности има Азра?
- Т.к. Азра е тенисистка, тя е професионалист в мигновенните стратегии. Не можеш да кажеш, че  „тя тук ще направи това”, защото тя прави друго. Много колоритна, това е образ, който ме прави щастлива.

Когато вземате важно решение все още ли се допитвате до майка си?
- С майка ми сме добър отбор. Аз на всичко гледам от емоционалната страна, а тя разсъждава логически. Разбира се, за важните решения-да, но при майка ми няма:” това ще го направиш така”.

Да преминем към самата любов. Всеки в главата си има познание за любовта. Вашето какво е?
- Не преувеличавам. Хубаво нещо. Може би. Защо не? И от една страна много нормално нещо. Докато не ми вреди, е хубаво.

Има още страдание от любов, това лошо ли е?
- Не зная. Но т.к. всичките ми персонажи страдат от любов, това ми е много познато.

Какво мислите, има ли щастлива любов?
- Хубаво  ще бъде да има.

Много благодаря за превода. След като го прочетох още повече се разпали интереса и желанието ми да гледам утре първата серия. Сценария обещава да е страхотен, щом Хазал се е върнала само заради него. Впечатли ме и това, че всички герои са анти-герои и няма да видим нещата просто в черно и бяло. Само силно се надявам наистина да има щастлива любов и щастлив край накрая. 

Еzel94: Прекрасен репортаж с Хазал Simple Smile

# 23
Момичетааааааааааааааааааа,
Бихме Полша на Евроволейййййййййййй!
Съжалявам, че не е свързано с темата, но отакава гордост и емоции бушуват в мен, че не знам на кой свят съм, честно. Всичко ми трепери newsm62, адски нерви, но си заслужаваше.
Честита победа на всички и поклон пред тези златни лъвчета. newsm20 newsm20 newsm20

# 24
Съжалявам, че не е свързано с темата, но отакава гордост и емоции бушуват в мен, че не знам на кой свят съм, честно. Всичко ми трепери newsm62, адски нерви, но си заслужаваше.
Честита победа на всички и поклон пред тези златни лъвчета. newsm20 newsm20 newsm20

Леле! Волеболистите ли? Как пропуснах! И тоточно с Полша!
ЕЕЕЕЕЕ, велики са ни!

# 25

Леле! Волеболистите ли? Как пропуснах! И тоточно с Полша!
ЕЕЕЕЕЕ, велики са ни!
Наистина са велики. Да отстраниш домакина на първенството и то не кой да е, а Полша пред 12 000 публика наистина е невероятно. Стискайте палци днес за нов успех. От 21:00 играем четвъртфинал с Германия.
От колко часа ще излъчат първата серия на ASK? Кажете ми че няма да съвпаднат. Praynig

# 26
  • София
Добро утро  Hug Hug Hug

Иве  Hug ASK довечера е от 20ч. по Канал D

Момичета имам нужда от помощ относно вграждането на субтитрите:
Скрит текст:
Вграждам ги с Virtual Dub и накрая ми иска да отворя gspot270a отварям го и зареждам клипа, но след това трябва да се конфигурира и да се запише, но аз въобще нямам такива опции като  configure и file save as и не мога да вградя субтитрите, ако някой се е сблъсквал с това нещо се надявам да сподели как да го оправя

# 27
  • Варна
Здравейте  Hug Hug Hug Готови за довечера има ли  Flutter Party
Mimeto_87 не мога да ти помогна защото аз ползвам друга програма.

# 28
Добро утро  Hug Hug Hug

Иве  Hug ASK довечера е от 20ч. по Канал D

Момичета имам нужда от помощ относно вграждането на субтитрите:
Скрит текст:
Вграждам ги с Virtual Dub и накрая ми иска да отворя gspot270a отварям го и зареждам клипа, но след това трябва да се конфигурира и да се запише, но аз въобще нямам такива опции като  configure и file save as и не мога да вградя субтитрите, ако някой се е сблъсквал с това нещо се надявам да сподели как да го оправя

Мерси. Hug За жалост се застъпват, от което се и опасявах. Но...поне ще мога да съм с вас тази вечер макар и за час.
За другото не мога да помогна. Съжалявам.

# 29
 bye
Снежи, благодаря  bouquet за темата.
Петрова, мерси,   bouquet че сподели интервюто с Хазал с нас.
Явно много и е паснал образа на Азра, щом сценария на Любов я е върнал от Америка.
Успех на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт