Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 066
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Като гледам рейтинга и съвсем ми се потвърдиха наблюденията, че старите дизита си имат своята постоянна аудитория, а е и нормално според мен.
Очаквах по-големи %, но нищо не се знае занапред, може да се покачат.

# 271
МариолкаHug Heart Eyes

Рейтингът никак не е добър.  Sad Дано се дигне по-нататък! Praynig

# 272
Според мен рейтинга е нисък, защото е направен от феновете на Хазал. Другите актьори не са толкова наложени, 1 обичан актьор рейтинг не прави. Peace Тепърва според мен ще се определя гледаемостта от една серия не може да се прецени добре.

На когото не му харесва, да не гледа.

Правилно!

Като гледам рейтинга и съвсем ми се потвърдиха наблюденията, че старите дизита си имат своята постоянна аудитория, а е и нормално според мен.

Логично е да е така. Не може толкова време хората да се следели ВВ и последният сезон да го заменят с АШК. Като си почнал да следиш нещо и ти е интересно, наложено като той фаворит го следиш до дупка както се казва. Simple Smile

# 273
# 274
Здравейте,  Hug

Аз снощи си изказах мнението за епизода. Според мен този сериал ще се пребори с конкуренцията и ще му се радваме до край.

В тази история всички ще са нещастни, както писа снощи Вани.

Съгласна съм и с мнението на Зори, че който си следи Великолепният век няма да го зареже през последния му сезон, за да даде шанс на Любов.

Желая много хубав ден на всички!  Hug

# 275
# 276

Joy Joy Joyбрех... и с Керем Бурсин я искат феновете...супер са се увлекли по него ми прави впечатление  newsm78 newsm78 newsm78

# 277
Керемчо симпатяга  Whistling

# 278
Керемчо симпатяга  Whistling
newsm10 newsm10 newsm10
  да супер много се харесва...всички за него пишат Wink Wink Wink

интервю със сценариста на АШК:Serdar Soydan

че и симпатяга  Wink Laughing
http://www.televizyondizisi.com/index.php/a-s-k-dizisinin-senari … MeJkqSkVA.twitter

# 279
  • София
Здравейте,

Скрит текст:
пипна ме някакъв грип, едва стоя на краката си  Ill

Много нисък рейтинг, но мисля, че има потенциал сериала и ще навакса  Peace
И аз съм на мнението на Киара, че в тази история никой няма да е щастлив, защото всичко се завърта около парите, а те в повечето случаи правят хората задоволени, но нещастни  Rolling Eyes

Мисля да прегледам пак серията по-късно  Peace

# 280
  • София
Момичета този Керем Бурсин играл ли е някъде, защато май не съм го гледала, а явно е известен
Мишенце  Hug
Скрит текст:
Бързо оздравяване  Hug

# 281
  • София
Момичета този Керем Бурсин играл ли е някъде, защато май не съм го гледала, а явно е известен
Мишенце  Hug
Скрит текст:
Бързо оздравяване  Hug

Скрит текст:
мерси  Hug

И аз не го знам, но съм го виждала по аватари и подписи на някои момичета т.е. играл е и е известен с някаква роля, ама коя е  newsm78

Интересно ми е, че Хазал не реагира в нет-а на премиерата. Очаквам 2-3 думи от нея. Видях, че Джейда я е поздравила  Peace

# 282
Играе сега в новия сериал В очакване на слънцето  Peace иначе до колкото знам се е снимал и в американски филми  newsm78

# 283
  • София
Мерси за инфото Миленче, аз не го следя този сериал и затова явно не го знам.

А някой друг освен Джейда дали не я е поздравил, макар, че и при мен само тя излезе, странна работа.

# 284
Играе сега в новия сериал В очакване на слънцето  Peace иначе до колкото знам се е снимал и в американски филми  newsm78
newsm10 newsm10 newsm10
   Учил е в Щатите и там е играл във филм..май се казва "Акула" или нещо подобно е...За серияла се връща в ТР...критикуват го за дикцията..явно английския си казва думата Wink Wink Wink Прави ми впечатление,че много се харесват като двойка с момичето,с което си партнира  newsm78 newsm78
  фестивала,на който Хазал ще води е започнал  newsm44 newsm68 newsm44

прясна снимка от преди малко  newsm78 newsm78

и програмата...кеф ви на тр.,кеф на италиано Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт