Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 118
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, на полуфинал по волейбол сме! И Германия е на колене!  bg newsm44 Съжалявам, че ви занимавам, но не мога да си намеря место от щастие и гордост.
Утре ще наваксвам и аз с епизода и коментарите.
Лека нощ от мен!  love001

# 256
  • София
  newsm78 Замислих се, Ча дали гледа премиерата на Хазал и какви ли чувства го спохождат под лъжичката??? newsm78

Е, хвърлил е едно око  Wink

# 257

Aşk 1.Bölüm

http://www.kanald.com.tr/ask/Video/1Bolum/20260

http://blog.milliyet.com.tr/http://blog.milliyet.com.tr/hazal-ka … og/?BlogNo=430308  превод с гугъл ама горе долу се

разбира newsm10 newsm10 newsm10
Скрит текст:
Hazal кая "Инк." серия, поздравява публиката,
Hazal кая "Инк." серия, поздравява публиката,
Hazal Kaya нова серия тази вечер, " Инк. "и Kanal D екрани. Търсене за една година суша завърши на екрана. Миналото лято на Балканите през 1912 г., което Afkzede директория Hazal Kaya участвали през миналия сезон, но серията не успя да притежават необходимото внимание, имаше пет раздела.

Това е дълъг път в Америка за уроци по актьорско майсторство, езиково обучение, а след това го нямаше. Въпреки това, много различни слухове, социални медии се отстранява, част от лечението на диабета, или каза, че теглото ще ви дам. Всички тези Hazal кая "т много натъжи и hırslandırmıştır. Натрупаното £ 11 от връщането на старата форма на Америка, представен пред него, "Инк." серия сценария праведен,  Gold Film , Фарук Тургут е оферта е била приета.

Говори в медиите, в 20:00 часа тази вечер, Канал D екрани аплодирана серия. В тази серия, Hazal Kaya, Hakan Kurttaş, Original Tandon , K Urgancıoğlu и Happy Cooking Çehre участва. Относно очевидно за всички вас любовта. Happy Cooking Çehre, преди това играе с Hazal Kaya серия Попитайте-ı Memnu, описание на човек, който го познава, каза Hazal кая. "Виждам твърде амбициозни. Борба, тогава имам нулеви чувства ", каза той.

Публикувана на Kanal D залитане в кладенеца, каза преди сряда, след това понеделник е 20.00. 25 септември най-късно внезапно решение отново, беше решено в 20:00 часа. Ето едновременно с други канали има ефекта на конкурентни последователности. Оператори са като се вземат предвид исканията на публиката малко. Çağatay Ulusoy Hazal кая последователности в съответствие с исканията на мен от петък вечерта с два блог пост писах на някой се дава едновременно. Защото серията заради феновете, на AFC Hazal с Хари. Star TV до зрителя yaptırmadıkları предпочитани. и Canal D Благодаря Ви още веднъж.

Сега всичко е готово, Hazal Kaya (Азра), Hakan Kurtas (Керем) е много хубаво Сигурен съм, че трябва да се създаде двоичен. Има брашно, захар, бонбони направени. Насладете се на тази Helva пред публика тази вечер.

Сигурен съм, че вкусът ще остане вкус.

След това тази вечер, Канал D.yiz, да не говорим за показване.

Един приятен часовник.

С уважение, обича.

Абдуррахман Balcilar

Twitter: @ abbalcilar Абдуррахман Balcilar

Mail: ab.balcilar @ hotmail.com

Блог: milliyet.com.tr / cansever

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 01:13 от Zhana Georgieva

# 258
Добро утро. Hug Hug Hug

Тинчее,  Heart Eyes радвам се да те видя. Hug
missoniHug благодаря за гифчетата.   bouquet  Ще украсим с тях следващата тема. Wink

Наде,  Hug говореше се, но неофициално, че ще е по мотиви, не римейк, на "Мач пойнт" на Уди Алън. Wink  В спойлера слагам резюмето на филма, но мисля, че нашата история е доста по-различна. newsm78

Скрит текст:
Ирландският бивш професионален играч Крис Уилтън от низшата класа получава работа като тенис инструктор в клуб на висшата класа в Лондон. Крис се сближава с ученика си Том Хюит, който го запознава с британското си семейство от висшата класа, и сестра му Клои веднага се влюбва в него. Амбициозният Крис запазва връзката си с Клои, но е привлечен от годеницата на Том - американската кандидат-актриса Нола Райс, с която преживява кратка авантюра. Крис се жени за Клои и се издига в компанията на семейство Хюит, докато Том разваля годежа си с Нола. Един ден Крис среща случайно Нола, хлътва до уши и я прави своя любовница. Когато Нола забременява и започва да го притиска, той съзнава финансовата изгода на брака си, но трябва да вземе решение и да избере жената, която желае за своя спътница.
Приятен ден. Hug

# 259
Добро утро  wavey wavey wavey wavey wavey
Снежи Hugмерси за кафенцето и инфото Hug Hug Hug
малко хаберчета рано,рано сабах и от мен  Joy Joy Joy Joy Joy

http://blog.milliyet.com.tr/hazal-kaya--hakan-kurtas--asli-tando … og/?BlogNo=430334

http://televizyongazetesi.com/hazal-kaya-muhtesem-yuzyila-karsi_ … tter#.UkPAzT9tZco

http://televizyongazetesi.com/ask-dizisi-ile-kavusma-gunu_6_74750#.UkPCAT9tZcp

Страхотен и хубав да е денят ви момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 260
  • София
Добро утро  Hug Hug Hug
A.S.K. определено оправда очакванията, ще бъде невероятен сериал, Хазал беше направо уникална, стайлинга й много ми хареса, отива й  определено, много сладка с прекрасно излъчване.
Дано и рейтинга да се покачи.

Снежи  Hug Мерси за кафенцето   bouquet
Жани  Hug Мерси за снимчиците и статиите, сега ще ги прегледам   bouquet

Момичета знаете ли къде мога да изгледам отново серията, че снощи на някой моменти ми забиваше и ги изпуснах и мисля да го изгледам още веднъж.

# 261
Жане, мерси за информациите и снимките.  bouquet Дано някой ни осветли за какво става въпрос. Praynig

Мимеbouquet

Момичета знаете ли къде мога да изгледам отново серията, че снощи на някой моменти ми забиваше и ги изпуснах и мисля да го изгледам още веднъж.

# 262
Добро утро  Hug Hug Hug
A.S.K. определено оправда очакванията, ще бъде невероятен сериал, Хазал беше направо уникална, стайлинга й много ми хареса, отива й  определено, много сладка с прекрасно излъчване.
Дано и рейтинга да се покачи.

Снежи  Hug Мерси за кафенцето   bouquet
Жани  Hug Мерси за снимчиците и статиите, сега ще ги прегледам   bouquet

ето гледай го   http://www.kanald.com.tr/ask/Video/1Bolum/20260

# 263
  • София
Мерси Жани  Hug Довечера от вкъщи, че сега от работа не върви  Mr. Green

А сега търсих да видя рейтинга, но незнам защо навсякъде ми излиза с дата 24, а не с 25ти, някой дали е видял актуална информация

# 264
  Добро утро Hug Hugслед 1-ва серия на АШК Hug Hug Hug
  Снежи   bouquet  bouquetза кафето Hug Hug
  и да си напиша впечатленията от снощи..само по картинки ooooh! ooooh! ooooh!
  Канала супер ме издразни #2gunfire #2gunfire #2gunfireсерията я пуснаха към 20,15 чак..за да гледаме реклами на естетична хурургия и  Mr. Green #2gunfireи локум #2gunfire Mr. Green Joy Joy
  Определено нещата са пипнати и направени..цялото усещане от серията ми беше,че има страхотна лекота в играта на всички артисти.Навлезли са в ролите си,харесват ги и им е приятно да си партнират заедно Hug Hug HugВиждам една нова Хазал...Хакан също ми хареса с играта Hug HugАслъ им партнира с удоволствие Hug HugОпределено с тази динамика на действието..ще ни чакат изненади Laughing Laughing Laughing
  Снежи,коментираше се,че серияла ще е нещо по филма на Уди Алън:Мач пойнт...но сценария си е абсолютно турски и не е римейк...Четох за очакванията към Ашк ,на критиците...:смята се за успех на серияла: работата на режисьора+ непредсказуемостта на сценария Hug Hug Hug
   Много ми хареса бялата рокля ,която Азра пробва в магазина Hug Hugтух......жалко,че не беше с нея на партито Cry Cry Cry Cry
   И пак да си пиша за ужасното излъчване по канала..към края на серията Shocked Shocked #2gunfire #2gunfire #2gunfireна няколко пъти спираха-хоп естетичен хирург #2gunfire #2gunfireедна реплика на героите ooooh! ooooh!хоп спиране-реклама на локум #2gunfire #2gunfire #2gunfireпак някаква сцена с 2-3 реплики ooooh! ooooh! ooooh!Последната сцена на разговора на кея м/у Азра и Керем ooooh! ooooh! ooooh!беше супер накъсана ooooh! ooooh!това страшно ощетява и серияла и артистите #2gunfire #2gunfire #2gunfire
   Рейтинга го чакайте към 11-11,30 да излезе...По мой сметки ще е м/у 5-6 newsm78 newsm78 newsm78Интерсното с тези рейтинги е,че старите дизита си държат публиката ooooh! ooooh!Не виждам отлив от тяхната публика към новите неща newsm78 newsm78 newsm78

# 265
  Да поясна пуснатото от Жана....за статиите Hug Hugпървото и третото са едно и също като текст и е написано от Едже Ер Hug Hug Hugтази жена все повече започвам да й харесвам писаниците,защото май казва нещата по-точно и директно Hug Hug HugИ е фен на Хакан Курташ при това Joy Joy Joy Joy
  Тя си пуска нещата в този блог...после й ги пускат, и в сайта  Hug Hug Hug

# 266
Добро утро и от мен! Hug
Залавям се да изгледам серията до край и надявам се картината да е с по-добро качество.

# 267
 bye
Снежи, мерси за разяснението, но от това, което си споделила в спойлера долавям обща нишка в сценария, макар и променен. Значи наистина някъде, някога, съм чела подобно инфо.
Снощи се изказах за епизода, няма да се повтарям, но в емоциите си пропуснах нещо да споделя, а именно, че цветовото пренасищане на синьо и зелено на моменти ми идваха в повече, като усещане. Много странно, но в дадени моменти всичко ми синееше или зеленееше.
Започнали са с поздравленията, заслужава ги.

# 268
1   MUHTESEM YUZYIL   STAR TV   9,3   25,06
2   PIS YEDILI   SHOW TV   4,74   12,57
3   MUHTESEM YUZYIL (OZET)   STAR TV   4,7   13,72
4   A.S.K.   KANAL D   4,2   11,33
5   KIM MILYONER OLMAK ISTER   ATV   3,46   15,1
6   DOKSANLAR   ATV   3,33   9,11
7   MERHAMET   KANAL D   3,15   9,88
8   DENIZ YILDIZI   FOX TV   3,12   10,28
9   KANAL D HABER   KANAL D   3,08   11,54
10   MUGE ANLI ILE TATLI SERT   ATV   3,06   22,58
  рейтинга е убийствен....
А/Б групата:1   MUHTESEM YUZYIL   STAR TV   9,28   26,79
2   A.S.K.   KANAL D   5,58   16,94
3   MERHAMET   KANAL D   4,63   14,96
4   MUHTESEM YUZYIL (OZET)   STAR TV   4,27   14,7
5   KIM MILYONER OLMAK ISTER   ATV   3,64   15,26
6   DOKSANLAR   ATV   3,59   10,8
7

# 269
  • София
Да и аз сега гледах рейтинга, жестока ще е битката, но 4,20 ми се вижда много нисък рейтинг, незнам по какъв начин ги определят, но аз не съм съгласна с това, надявам се следващия път да се увеличи

Общи условия

Активация на акаунт