Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 126
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Нямам търпение да дойде другата сряда и да гледаме разврюзката, ще бъде интересно определено  Peace

Лека вечер на всички  Hug Hug Hug

# 241
А: Отчаяно търсене на изход от мрака, а светлината се появява понякога..... надявам се някой друг да е нещастeн. (цитат от twitter )

Шебнем:Аз наистина искам да обичам ( да се влюбя )...бих дала всичко, за любовта

Единственият начин да се сбъднат мечтите е да се събудиш....

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 22:47 от missoni

# 242
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мисля,че пуснаха мелодията и на Besame mucho.

Дано някой път Хазал ни потанцува.  Laughing

+1 Да и очи чьорние

Честно казано, не ми допада римейк на американска боза с ориенталски привкус, ама не мога да не подкрепя нашето момче!  Joy hahaha Joy

+1

Благодаря много за превода и разясненията по време на серията,  Hug Hug Hug, схванах идеята, а това е най-важното  Hug Hug Hug, мен лично филма ме грабна, а за Хазал нямам думи - толкова да е красива и сияйна - прекрасна!!!!

# 243
  • Варна
Щом отивате да спите и аз на там  Hug

# 244
Лека на лягащите! Лека и от мен!  Hug

# 245
Привет банда  Hug Hug Hug Hug Hugизчетох ви с кеф,защото можах да хвана само малко от края Winkпочити не мога да изразя впечатления,но се надявам утре да го изгледам Blush
на пръв поглед ми харесаха всички Flutter Хазал е страхотна просто нямам думи от възхищение BlushАслъ като я видя да плаче и се сещам за Мелодията(там голямо реване беше,през целия филм)Керем и той не стой зле  bowuu за другите не мога да кажа защото не можах да ги видя Wink
Рейтингът ще хвърчи тепърва ми се струва Blushфилма обещава да е хубав и интересен Blush
Успех и късмет на всички Blush
Киарче миличка  Hug Hug Hugблагодаря ти мило Blush Blush Blush
Ренате Hugрадвам се да те видя и тук къз  Blush Blush Blush

ади малко фотки от мен Heart Eyes

# 246
  • По света и в нас.
Изпуснах епизода и сега съм бясна #Cussing outНадявах се да го повтарят ,но сега по канал Д  върви друг сериал.

# 247
Биб и аз го изпуснах,но пак ще го гледаме джанъм Winkнема да се косиш Hug Hug Hug
само гледай каква красота беееееееееееее  Blush Blush Blush Blush Blush Blush

# 248
Хазал наистина е невероятна! Мнооого различна!

# 249
Не знам откъде, но в главата ми се върти спомен, че някъде в самото начало бях чела, че Хазалиния сериал, ще е римейк на Американски сериал, та въпроса ми е какъв е всъщност-римейк или турска история, чийто сценарий, ще се пише според зависи!? newsm78

# 250
Много ми хареса сериала. Видях Хазал в една нова светлина, която лично на мен много и отива- силна , самоуверена, амбициозна, знаеща какво иска и как да го постигне. Керем също ми хареса въпреки че имах предубеждение  за него, мисля че ще покаже добра игра и  химия ще има.   Филма ме залепи за екрана, не очаквах, но се радвам ,защото Хазал оправда очакванията ми.

# 251
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Биб и аз го изпуснах,но пак ще го гледаме джанъм Winkнема да се косиш Hug Hug Hug
само гледай каква красота беееееееееееее  Blush Blush Blush Blush Blush Blush

НЕВЕРОЯТНА!!!!!!!! КАКВИ ОЧИ!!!!

Мерси, Жани,   Hug Hug Hug

не е цялата серия, ама все е нещо

# 252

K:Benim gözüm senden başkasını görüyor mu ki?

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 00:40 от missoni

# 253
ПОКЛОН НА МОМЧЕТАТА НИ!
Бихме и Германия с 3:1
Заминаваме за Дания!
В събота играем с Италия!

Браво на лъвовете!

# 254
  • София
Момичета,

аз изпуснах края, но утре ще наваксам  Hug

Общи условия