Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 085
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Мисля, че в общи линии разбрах серията! Шебнем е болна от левкемия и и остават 6 месеца живот, но лекарят я убеждаваше да не се отказва и да се бори, навярно я убеждаваше за провеждане на терапия и като се разделяха и каза, че чака обаждането и по телефона.
След признанието и и ако Керем е до нея навярно ще се подложи на лечение и...ЗАВРЪЗКААА!
Играта на всички ми хареса, Керем има много изразителни очи, Джан все се появява епизодично.
Хазал е великолепна!

# 226
Снежи, ясно, мерси.
Мен пък и двамата ме задържат пред екрана и, ще следя, и двата сериала ако имам възможност.

# 227
Аз си признавам без бой, че гледах само заради Хазал и Небахат. Хазал се справи отлично, но... някак си тази история, която разказват не ме грабва. Просто не ме залепи за монитора... Мъжкото присъствие не ми въздейства... не си ли е Ча не става.  Mr. Green Може би тепърва ще става интересен, но за тази серия специално не ме грабна изобщо. Иначе Хазал много е хубава - с прическа и грим, които наистина я подчертават. Peace

И музиката не ми хареса. Sad
Музиката е много добра......момента когато пуснаха инструментала на ask-i memnu  Peace
Хазал е достатъчна ....усеща се американската вълна в снимането и в желанито да се хареса на  по широка публика Money

# 228
Няма за какво да ми благодарите.  Simple Smile Знам какво е да гледаш само картинки, така поне малко от малко става по - ясно. Аз повече и не мога де. Ако, обаче, има превод на английски мога да помагам с преводите на български.  Peace Simple Smile

Дано има. Praynig  Ако има и аз ще помагам. Hug

# 229
Мисля,че пуснаха мелодията и на Besame mucho.

Дано някой път Хазал ни потанцува.  Laughing

# 230

Релаксче, казах ти аз, че сме за задните редове. Joy

Какви задни редове!?  Naughty Редом до нас, никъде няма да ходите... само в петъците ви пускам по тъмните ъгли с Чачко.  Joy

# 231
Честно казано, не ми допада римейк на американска боза с ориенталски привкус, ама не мога да не подкрепя нашето момче!  Joy hahaha Joy

# 232

+1 Да и очи чьорние

Честно казано, не ми допада римейк на американска боза с ориенталски привкус, ама не мога да не подкрепя нашето момче!  Joy hahaha Joy

+1

# 233

+1 Да и очи чьорние

Да и нея.  smile3521

# 234
  • Варна
Сериала с Ча почна ли и какъв е рейтинга му Thinking

# 235
  newsm78 Замислих се, Ча дали гледа премиерата на Хазал и какви ли чувства го спохождат под лъжичката??? newsm78

# 236
Лека нощ на всички.  Hug Hug Hug

# 237
Момичета,лека вечер,изоставям ви,че утре рано-рано трябва да ставам.  Simple Smile

Радвам се,че бяхме заедно,следващата седмица пак.  Hug

# 238
Здравейте, момичета!Темичката и компанията ви са супер!Аз съм все на балкона, ама да си кажа и аз!Отявлен улусоист съм и малко се притеснявах как ще приема друг екранен партньор на Хазалчето освен Чаги!Ама филмчето ми допадна много, макар и само на картинки. Благодаря ви много за пояснениеята   bouquet, щото без тях хептен мъгла!Тя е страхотна както винаги.А и другите са готини. Абе с две думи - ще се гледа!!!

# 239
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug

Бяхме на гости и не успях да видя първият епизод. Sad

Надявам се да ви е харесал епизода,а аз тези дни ще наваксам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт