Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 079
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Мен не ме изненада плана на Азра. Бях го предположила още от един превод, който някой от момичетата бяха пуснали. Даже бях писала предположението си в темата. Оказах се права че заради дълговете на Керем ще започне тази игра Азра.

# 211
Аз си признавам без бой, че гледах само заради Хазал и Небахат. Хазал се справи отлично, но... някак си тази история, която разказват не ме грабва. Просто не ме залепи за монитора... Мъжкото присъствие не ми въздейства... не си ли е Ча не става.  Mr. Green Може би тепърва ще става интересен, но за тази серия специално не ме грабна изобщо. Иначе Хазал много е хубава - с прическа и грим, които наистина я подчертават. Peace

И музиката не ми хареса. Sad
+1

# 212
Ренате,  Hug

Много отдавна сериал и изобщо филм не беше ме залепвал така за екрана. Историята ми хареса. Актьорите ми харесаха. Гримът, обстановката, музиката - всичко.  Peace

# 213
Ех, тези пусти техни рейтинги как не ми се нравят, но кой ли ме пита. Rolling Eyes

# 214
Много бързо мина времето докато го гледам,значи ми е бил интересен Simple Smile

Ще видим нататък.  Peace

# 215
А тази дето помага на майката на Шабнем къде играеше.

Каква е вината на Фатмагюл.

# 216
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
СистърHeart Eyes пък на мен сериалът на Хазал ми хареса повече от този на Чаатай засега.  Peace Поне не ми се приспа. Wink Ще видим и другия път, че сега гледах само час. Wink

Подкрепям те... Чатай не можа да ме задържи тук виж друга работа  Hug

# 217
  • София
СистърHeart Eyes пък на мен сериалът на Хазал ми хареса повече от този на Чаатай засега.  Peace Поне не ми се приспа. Wink Ще видим и другия път, че сега гледах само час. Wink

Снежи и аз съм на същото мнение като теб  Peace Peace Peace тука за спане и дума не може да става

# 218
Кога ли ще ни пуснат фрагман?  newsm78  Laughing

# 219
Дават друг сериал, не повтарят Любов, защо така!?

# 220
Зори,теб си те знаем.  Mr. Green

Зори, колко си откровена, не е ли Ча, а!? Joy

Вие си ме знаете, а и аз не мога да лъжа. Трябва да имам стимул да гледам нещо (предимно от мъжката част, а сега нямам). Mr. Green

Релаксче, казах ти аз, че сме за задните редове. Joy

Не знам колко са верни рейтингите, утре е по - сигурно във форума на Дизи. Peace

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 5.54 2) FOX: 4.77 3) KANALD: 4.27 4) SHOW: 3.3 5) TRT1: 2.51 http://www.sbtanaliz.com/kunye.php

# 221
Здравейте милите ми момичета, радвам се да видя всички!!!
Пиша от шибания айфонер и ще ме прощавате, ако сътворя някоя глупост!
Толкова е красиво това дете, че не мога да си отлепя очите от нея!

# 222
Киара,  Hug  благодаря за преводите.   bouquet

Ренате,    bouquet

Миме, Лудостче, Hug Hug

Дават друг сериал, не повтарят Любов, защо така!?

Защото този сериал е втори сезон и досега вървеше от 20 часа.  Peace Преместиха го в по-късен час, заради "Любов". Hug

# 223
Няма за какво да ми благодарите.  Simple Smile Знам какво е да гледаш само картинки, така поне малко от малко става по - ясно. Аз повече и не мога де. Ако, обаче, има превод на английски мога да помагам с преводите на български.  Peace Simple Smile

# 224
На когото не му харесва, да не гледа.

Общи условия

Активация на акаунт