Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 095
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Това първата роля ли е на Хазалчето, като зряла жена?
Аз май все в по-детски роли май съм я гледала

# 196
Да, Хазал прави много хубава игра!  smile3501 Както казах, много по-различна е от другите си роли.  Peace На мен Хакан също много ми хареса. Какъв е външният му вид, няма значение, защото момчето е талантливо, според мен. Peace Оф, простете ми, но Ламето не мога да го харесам. ooooh! Гледа като теле и реве като в "мелодията". ooooh!

# 197
Наде, до колкото мога - разяснявам.  Hug  Hug  Hug

Сериалът ще е страхотен. От сега ми нагарча. Дано да го превеждат на английски. На мен на всички играта ми харесва. Азра взема трудно решение, но е човешко. Пак да кажа, много ми харесва, че филмът няма да е толкова измислен, колкото останалите. В тази роля Хазал е великолепна - истинска, и обича, и ревнува, и си гледа интереса, и се жертва. Не се трахува да минава през болката, нито своята, нито на другите. ЕВАЛА!   bouquet

Момичета - не гарантирам, че превеждам едно към едно.  Peace

# 198
Може пък да няма сватба,отсега ли?  newsm78

# 199
А тази дето помага на майката на Шабнем къде играеше.

# 200
  • Варна
Балкона ще падне  Mr. Green

# 201
Здравейте всички,
успех на красивото ни момиче!
Последните думи бяха:
К. - Кажи какво ще правим сега!
А.  - Не ние! Ти - ще се ожениш за Шебнем!

# 202
Може пък да няма сватба,отсега ли?  newsm78

Вани, тази дето А го караше да си представя. От първия трейлър.  Peace

# 203
Аз си признавам без бой, че гледах само заради Хазал и Небахат. Хазал се справи отлично, но... някак си тази история, която разказват не ме грабва. Просто не ме залепи за монитора... Мъжкото присъствие не ми въздейства... не си ли е Ча не става.  Mr. Green Може би тепърва ще става интересен, но за тази серия специално не ме грабна изобщо. Иначе Хазал много е хубава - с прическа и грим, които наистина я подчертават. Peace

И музиката не ми хареса. Sad

# 204
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Е толкова малко ли ще гледаме само час така ли???

# 205
Ренате Hug   bouquet

Зори,теб си те знаем.  Mr. Green

# 206
Лудостче, два часа е с рекламите.
Нямаше сватба както предвещаваха трейлърите.
Зори, колко си откровена, не е ли Ча, а!? Joy

# 207
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудостче, два часа е с рекламите.
Нямаше сватба както предвещаваха трейлърите.

Ох аз щото си гледам моя часовник а аз съм с час назад оффф извинявам се. На мен ми допадна хазал сега ми харесва много айде дано да имаме рейтинг гледа ми се  Peace

# 208
  • София
Много бързо свърши, аз мислех, че ще има още, на мен лично ми беше интересно и филма ме грабна, дори и да разбирам от части какво говорят не се отлепих от монитора, което трудно се случва, Шебнем ми хареса със играта си, не мога да не отбележа, че има много красиви очи, а за Хазал просто думите са излишни уникална е, просто върха!!!
Ще стискам палци рейтинга да се покачи  Peace

# 209
СистърHeart Eyes пък на мен сериалът на Хазал ми хареса повече от този на Чаатай засега.  Peace Поне не ми се приспа. Wink Ще видим и другия път, че сега гледах само час. Wink

Общи условия

Активация на акаунт