Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 036
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • София
Извинете че ще го кажа ама в Любов на момевти имах чувството че гледам моменти от АФК.Знам че не е редно но така го виждам.

Имаме такова усещане, защото още сме подвластни на емоциите от АФК, но иначе такива сцени има сигурно в хиляди други сериали. Мисля, че с времето ще се напаснем  Peace Същото усещане го имам и в ПО, което доказва тезата ми. Нещата ще си дойдат на мястото постепенно  Hug

# 347
  • София

Май наистина я нарича Хазал  Mr. Green или аз нещо не чувам  newsm78

# 348
Жани Hug и уголемена Хазалчето, и Мете наистина не се виждат, що за снимка...с отрязани глави. ooooh!
New

# 349
  • София
Имам усещането, че Хазал както и да застане, каквото и да направи, все е хубава. Просто явно обективът я харесва  Heart Eyes

# 350
Извинете, но имам усещането, че от толкова споменавания на АФК, започвам да намразявам този сериал.

# 351
  • София
Извинете, но имам усещането, че от толкова споменавания на АФК, започвам да намразявам този сериал.

Всеки усеща различно нещата и е в правото си  Hug

# 352

Всеки усеща различно нещата и е в правото си  Hug

+1
 Hug

# 353

Нормално е, не бъди критична! Това е само 1-ви епизод.
Всеки, гледал АФК, асоциира, гледйаки и АШК, и ПО.
Не го намразвай, просто този следва да предизвика по- силни емоции, за да го заличи, нали?

# 354

Май наистина я нарича Хазал  Mr. Green или аз нещо не чувам  newsm78

Мише на 1:19 се чува Хазал да  Blush Blush Blush

# 355
Скрит текст:

LIFE IS LIKE A GAME, AND EVERY GAME HAS IT OWN CONDITIONS. IF YOU STICK WITH THE GAMES CONDITIONS DOES NOT MEAN YOU WILL WIN. CAUSE IN LIFE THE MOST IMPORTANT THING ACTUALLY IS CHANCE. THE ONLY DIFFERENCE BETWEEN YOUR OPONENT IS THAT THEY HAVE MORE CHANCES.

A.S.K.

SCENE 1:

IF YOU LIKE LETS WAIT A BIT

MY ARM IS STILL WEAK

WE ARE GOING WELL, IN A WHILE IF WE WORK IT WILL DO.

FOR TODAY THIS IS ENOUGH I THINK.

OKAY.

SEE YOU TMR AZRA TEACHER.

GOOD DAY SEBNEM LADY.

SCENE 2:

ARE YOU OKAY?

WOW ARE YOU BLIND? THEY HAVE PUT A MIRROR FOR A REASON.

AH SORRY I DIDN'T SEE, I AM SORRY I WAS A LITTLE OF DREAMING. LET ME TAKE YOU TO THE CLUBS DOCTOR TO LOOK AT YOU OR WE CAN GO TO THE HOSPITAL.

OKAY I'M FINE.

WHATEVER THE DAMAGE IS I WILL PAY FOR IT.

NO NEED. OKAY. DON'T BE LIKE THIS IN THE TRAFFIC TOO.

SCENE 3:

WELCOME HOW CAN I HELP YOU? SHT KEREM OVER HERE WE NEED TO KEEP THE DISTANCE DON'T FORGET.

OKAY

WHAT HAPPENED? YOUR ALL OVER THE PLACE?

# 356
Такаааа, милички! Да драсна 2 реда преди да ви кажа лека нощ.
Снощи изгледах АШК, тази вечер изгледах ПО с руски субтитри!
Определено двата сериала ще приковат вниманието на младите турски зрители - съвременни, пищни, красиви актьори, теми, вълнуващи ги - с една дума ретингите в АВ ще са с по- висок процент.
Не мога да преценя колко банални ще са сюжетите, дано сценаристите не са се поизчерпали от филмите на килограм, които произвежда южната ни съседка. Имаме вече горчив опит от миналия сезон, дано съдбата на новопоявилите се да е по- благосклонна.
АШК има сериозен опонент в сряда и ми се струва, че докато не завърши 4-тият му сезон, трудно би скокнал на първо място.
Играта на актьорите е обещаваща. И Хазал, и Аслъ, и Керем дадоха заявка за добра игра. Останалите бяха епизодични и трудно може да се коментира играта им.
Ще ми се все пак най - сетне сценаристите да се замислят върху продължителността на епизодите, за да няма оттегчителни пълнежи - серия от около 2 часа ми се струва дългичка, за да се усети динамиката на действието.

Нормален старт и дано набира скорост със следващите епизоди!

Лека нощ на всички и моля за информация, ако някой открие превод на руски или английски!

# 357
Скрит текст:

LIFE IS LIKE A GAME, AND EVERY GAME HAS IT OWN CONDITIONS. IF YOU STICK WITH THE GAMES CONDITIONS DOES NOT MEAN YOU WILL WIN. CAUSE IN LIFE THE MOST IMPORTANT THING ACTUALLY IS CHANCE. THE ONLY DIFFERENCE BETWEEN YOUR OPONENT IS THAT THEY HAVE MORE CHANCES.

A.S.K.

SCENE 1:

IF YOU LIKE LETS WAIT A BIT

MY ARM IS STILL WEAK

WE ARE GOING WELL, IN A WHILE IF WE WORK IT WILL DO.

FOR TODAY THIS IS ENOUGH I THINK.

OKAY.

SEE YOU TMR AZRA TEACHER.

GOOD DAY SEBNEM LADY.

SCENE 2:

ARE YOU OKAY?

WOW ARE YOU BLIND? THEY HAVE PUT A MIRROR FOR A REASON.

AH SORRY I DIDN'T SEE, I AM SORRY I WAS A LITTLE OF DREAMING. LET ME TAKE YOU TO THE CLUBS DOCTOR TO LOOK AT YOU OR WE CAN GO TO THE HOSPITAL.

OKAY I'M FINE.

WHATEVER THE DAMAGE IS I WILL PAY FOR IT.

NO NEED. OKAY. DON'T BE LIKE THIS IN THE TRAFFIC TOO.

SCENE 3:

WELCOME HOW CAN I HELP YOU? SHT KEREM OVER HERE WE NEED TO KEEP THE DISTANCE DON'T FORGET.

OKAY

WHAT HAPPENED? YOUR ALL OVER THE PLACE?

Скрит текст:
А:Ако искате да изчакаме малко ...
Ш:Ръката ми е все още преуморена.....
А:Ние ще се справим, ако работим ще се получи с времето.
За днес това е достатъчно, мисля.
Ш:Добре....Ще се видим утре Азра / учителко
А:Довиждане госпожице Шебнем.

Ш:Добре ли си?
К:Да не сте сляпа..... има огледала за тази работа Joy
Ш:Aз съжалявам, че не съм ви видяла, съжалявам,  бях малко разсеяна. Искате ли да ви заведа на лекар, за да ви прегледа или да отидем в болницата.....?
К:Не.... Аз се чувствам добре!
Ш:Каквито и да са щетите аз ще ги платя  bouquet
К:Не е необходимо... но не го прави отново

А:Здравейте как да ви помогна....
Тихо Керем трябва да пазим дистанция Не забравяй това!
К:Е, добре, скъпа
A:Какво се е случило....къде си удари главата.
К:Паднах от мотора...
А:О, добре ли си?
К:Добре съм, добре съм ,няма ми нищо!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 00:30 от missoni

# 358
Добро утро. Hug Hug Hug

И аз изгледах целият епизод и ми хареса.  Wink Най-много ми хареса играта на Хазал - различна, задобряла от предишните си роли. Америка си е казала думата. Peace Хакан го гледам за първи път и също ми допадна - много е изразителен.  Wink Аслъ също не е зле, но я нареждам след тях. Историята също е интригуваща. Каан не ми хареса, не като игра, защото епизодично го даваха и нямам впечатления, а визуално. Не знам какво са го правили, но нещо ме дразни във визията му. На този етап Хазал ми харесва повече с Хакан. Peace Впечатленията ми са от тримата, защото другите ги даваха малко време. Дано сериалът има успех. Praynig

perfectrHug права си за продължителността. Hug  Мисля, че час и петнадесет минути са достатъчни за епизод. Wink  Така ще стават и по-динамични. Peace

Извинете че ще го кажа ама в Любов на момевти имах чувството че гледам моменти от АФК.Знам че не е редно но така го виждам.

Нормално е Хазал да напомня на Фериха, защото се играе от един и същи човек, а и впечатленията са пресни, но чак пък моменти да ти напомнят на АФК. newsm78 Както и да е, явно така го виждаш. Просто спри да мислиш и се наслади на новия проект на Хазал. Hug

Хубав ден.  bouquet

# 359
Мише на 1:19 се чува Хазал да  Blush Blush Blush

Добре, той го казал, казал, ама що не са снимали сцена отново?  newsm78  Какво са гледали и слушали? Thinking

Миме, Наде, Hug  благодаря ви за снимките от фестивала.   bouquet    bouquet Хазал е много хубава в синьо.  Heart Eyes Като статуетка изглежда в роклята. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт