Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 038
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Наде, Мише,  Hug Hug щом сте се настроили, изчистете и подсъзнанието си. Mr. Green

Скрит текст:
Скрит текст:
Аз не мисля,  че трябва да се сравнява....не трябва да се гледа в миналото. Това е нов проект и няма нищо общо с АФК.

Ще стане Снежи, ще стане, убедена съм в това, изисква се време, поне за мен, за да може и съзнанието ми да се пренастрои, не само психиката ми.

# 331
  • София
Е, то време трябва (поне на мен) Peace Ще стане, ама като напреднат новите проекти  Peace

# 332
И аз мисля, че вече трябва да се съсредоточим върху новия проект и да забравим за АФК и за Забранения плод.
На мен сериалът ми хареса, въпреки че не разбирам турски. Нямах желание да стана и да затворя прозореца. Всичко беше изпипано до най-малкия детайл. Погледнато професионално, всичко беше така, както трябваше да бъде. Дали нещо е наистина хубаво и дали на нас това нещо ни харесва или не - доста често това са твърде различни неща. Погледнато от зрителите - на някои ще се хареса много, други изобщо нищо няма да ги впечатли.
Гледах епизода с HD качество. Виждаше се идеално. Не ме дразнят цветовете, защото харесвам и синьото, и зеленото. У някои народи те са символ на младостта и любовта. Даже в руската литература има разказ със заглавие "Голубое и зеленое" (буквално преведено - светло синьо и зелено).
Не обичам червеното, но то е най-подходящо за плакатите на нашия сериал.

В руския форум пишеше, че Шебнем е боледувала от рак на лимфните възли преди три години, излекувала се е, но сега болестта се е върнала и лекарят и казал, че и остават шест месеца живот.
След като чува това, Азра измисля плана за спасение.

# 333
  • София
И Керем ще се ожени за нея, но тя пък ще оздравее и ще стане оле-мале. През това време Азра ще се е позабъркала с брата на Ш. и ще се заформи интригата  Tired

Така ги виждам аз нещата   Simple Smile

# 334
Едва ли това ще е единствената интрига. Би било много елементарно и предсказуемо.

# 335
# 336
  • София
Geceyi Mete Horozoğlu ve İtalyanca bilen Hazal Kaya sunuyor. Hazal'ın elbisesine bayıldım.

Сега прочетох назад ще се пренастроя и аз само на A.S.K, за да няма сравнения,  но наистина си трябва доста време за това  Peace

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 22:09 от Mimeto_87

# 337
# 338
# 339
# 340
По-малка не можаха ли да я направят, ooooh! едва се забелязва отзад с лилавата рокля.

# 341
  • София

Някой да преразкаже с 2 думи, изглежда интересно  Praynig

# 342
за фестивала на който е водеща Хазал  http://www.filmfestivalturcodiroma.org/blog-2013-tr

http://www.filmfestivalturcodiroma.org/blog-2013-tr/festival-galasi

Наде Hugето я и в по голям вид,ама Хазал пак не се вижда Flutter

# 343

К:Ти беше/си/ моя
К:Не можеш да се ожениш за някой друг освен мен...
А:Това не е моето намерение!

# 344
Извинете че ще го кажа ама в Любов на момевти имах чувството че гледам моменти от АФК.Знам че не е редно но така го виждам.

Общи условия

Активация на акаунт