Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 049
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
На мен в някои моменти ми напомняше на Фериха(когато му се караше в автобуса, когато го ревнуваше, когато я гъделичкаше в домът й), въпреки, че героинята й Азра, няма нищо общо с образа й на Фериха.

# 316
Снежи, не съм чула подобно нещо на партито, а и не ми се вярва такъв гаф да остане незабелязан и не отстранен навреме.

Аз не го гледах, по-късно се включих, но така пишат, затова попитах.  Peace Явно си пак си пишат, каквото им дойде наум. ooooh!

Първа серия много ми напомня за Огледален свят. Дано избягат от образа й на Фериха, не ми се иска да повтаря сюжета.

По какво ти напомня на ОС? Shocked Според мен са избягали от образа на Фериха.  Peace Хазал играе съвсем различно от всичките си сериали досега, много по-добра е. Това е най-добрата й игра от началото на кариерата й, дори и от любимата ми Нихал.  Peace Поне това видях в малкото, което гледах на еп. 1. Wink

# 317
  • София
Аз не съм чула да я нарича така, но ако е истина, ще е паднало голям смях след излъчването  Wink Хазал ги пленява от раз  Wink

# 318
Част от интервюто със сценариста Сердар Сойдан

Искаме да научим за вашия нов проект – сериала "A.S.K". Кога и как се появи идеята за написване на сценария на такъв сериал?

Новелата е поръчана на Елиф Усман от собственика на Gold Film и продуцента на"A.S.K" преди две години. Сценарият на дългоочакваната"A.S.K"  поради това, че Елиф работеше над “Kayip” беше щастлива да напиша аз. Тоест, новелата беше написана за мен от моя близка приятелка. Когато видях проекта, повярвах в любовта от пръв поглед. Когато взех новелата в ръце, кръвта ми застина. И започнахме.

Можете ли накратко да разкажете за новелата "A.S.K"? Какво да очакват зрителите? Добро или зло? Това достатъчно ли е? Взаимно противопоставяне или взаимно използване? И „Любовта за човека светлина ли е или мрак?”

Сега, за да бъде сериалът в бокс-офиса, отзивите са добри. Хазал Кая има силна подкрепа от феновете си.

Когато описвахте характера на Азра, мислихте ли за Хазал Кая?

Новелата и образа са създадени преди аз да се заема с тях. След като се свърши много работа и проекта се появи в интернет, тогава се определят актьорите. Когато гледах първата серия, тя сякаш ме омагьоса.На всички актьори, особено на Аслъ Тандоан и на Хазал Кая, героите са се получили великолепно.

По какво ще се отличава любовната история в  "A.S.K" от другите любовни истории? Защо зрителят трябва да предпочете този сериал вместо другите сериали, излъчвани всяка сряда вечер?

"A.S.K" е новела с дамски характер. От началото до края на новелата всички герои много ще се променят. Ще има трансформации на добро и зло, на любов и ненавист, които често ще се менят. Азра, Керем, Шебнем и Джан... възходите и паденията, щастието и нещастието на всеки на свой ред ще наблюдаваме в новелата.

# 319
  • София
  bouquet за превода. Надявам се наистина да задържат вниманието на турския зрител и да направят добър сериал  Peace

# 320
  • София
На мен в някои моменти ми напомняше на Фериха(когато му се караше в автобуса, когато го ревнуваше, когато я гъделичкаше в домът й), въпреки, че героинята й Азра, няма нищо общо с образа й на Фериха.

newsm10 newsm10 newsm10
+ 1 Наде напълно съм съгласна с теб, като гледах точно тези моменти и си представих и моментите от АФК, няма как да не се сетим за тях, иначе Азра като цяло е коренно различна от Фериха, май са двете крайности, но ще видим и по натам какъв ще и бъде образа.

Петрова  Hug Благодаря за превода на интервюто   bouquet

# 321
  bouquet  за превода. Надявам се наистина да задържат вниманието на турския зрител и да направят добър сериал  Peace

+ 1   bouquet

# 322
  • София
Ама поне се навози Хазалчето на тези автобуси  Mr. Green И аз направих веднага паралел с АФК, няма как специално за тази сцена в автобуса Peace

Скрит текст:
Както и сцената на Яман и Мира, когато осъмна до нея на стола  Embarassed

Няма как, има сигурно хиляди подобни сцени в хиляди филми, ама ние........ Heart Eyes

# 323
  • София
А тепърва ще правим сравнения и ще си припомняме доста ситуации и ще ги свързваме с АФК

# 324
Аз не мисля,  че трябва да се сравнява....не трябва да се гледа в миналото. Това е нов проект и няма нищо общо с АФК .На мен ми прилича на The Lying Game особено когато играеше тенис Rolling Eyes

# 325
Аз не мисля,  че трябва да се сравнява....не трябва да се гледа в миналото. Това е нов проект и няма нищо общо с АФК .На мен ми прилича на The Lying Game особено когато играеше тенис Rolling Eyes
Скрит текст:
Лично аз не съм ги сравнявала, даже напротив, настроих се и то доста преди старта на Любов, че, ще я видя в съвсем различна роля от досегашните й такива и е точно така, но какво да направя, като асоциацията ми беше на подсъзнателно ниво, неволно и независещо от мен, Rolling Eyes просто се случи за секунди и премина.

# 326

">#t=46[/video]

# 327
  • София
Скрит текст:
Лично аз не съм ги сравнявала, даже напротив, настроих се и то доста преди старта на Любов, че, ще я видя в съвсем различна роля от досегашните й такива и е точно така, но какво да направя, като асоциацията ми беше на подсъзнателно ниво, неволно и независещо от мен, Rolling Eyes просто се случи за секунди и премина.

И при мен беше подсъзнателно  Embarassed Иначе и аз съм се настроила, че ще гледам различна Хазал  Peace

Музиката ми звучи тъжно, меланхолично- явно ще има яко драми   Tired

# 328

">#t=17[/video]

да проливаш сълзи е красиво
докато сълзите се стичат по лицето ти
никога повече не се срамувай
да проливаш сълзи е гняв, (е) луда омраза..... google
Скрит текст:

# 329
Наде, МишеHug Hug щом сте се настроили, изчистете и подсъзнанието си. Mr. Green

Аз не мисля,  че трябва да се сравнява....не трябва да се гледа в миналото. Това е нов проект и няма нищо общо с АФК.

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт