Ето тук ми дадоха линк сутринта да го гледам http://www.kanald.com.tr/ask/Video/1Bolum/20260
С тези йероглифи май скоро и с гугъл няма да разберем накъде е тръгнала Хазал 

Преди време бях чела, че Хазал ще е водеща на фестивала и ако не бъркам ще говори на италиански, а другият водещ, който май също щеше да е актьор на турски. Във всеки случай нямам търпение да видя каква рокля е избрала. В първия епизод на сириала изглеждаше великолепно, особено очите и...страшно магнетични и изразителни. Нямам търпение да я видя.
Надето е права, Гуги е почти перфектен на арабски.
Другият водещ ще е Мете Хорозооулу. Ако си гледала "Времето лети", играеше Сонер. 

Знам, че Надето е права ама аз късно се усетих, защото на преводача отгоре ми е пишело турски и затова нищо не ми се преведе, нищо де важното е,че се усетих навреме и го оправих
На партито за рождения ден на Шебнем, Хакан нарекъл Азра - Хазал. Вярно ли е?
Ако е, ще си помисля, че доста честичко си мисли за нея... 
Преди време бях чела, че Хазал ще е водеща на фестивала и ако не бъркам ще говори на италиански, а другият водещ, който май също щеше да е актьор на турски. Във всеки случай нямам търпение да видя каква рокля е избрала. В първия епизод на сириала изглеждаше великолепно, особено очите и...страшно магнетични и изразителни. Нямам търпение да я видя.
Препоръчани теми