Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 050
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • София
От фестивала

# 301
  някой може ли да ми каже кой пее тази песен от серияла...
ей в тази част я пуснаха:

Praynig Praynig Praynig Praynig

# 302

цялата Hug Hug Hug серия качета в ТУБЕТО

заповядайте ...  love001  love001

# 303

цялата Hug Hug Hug серия качета в ТУБЕТО

заповядайте ...  love001  love001

мерси  newsm51

# 304
Лудостче  Hug  Ето тук ми дадоха линк сутринта да го гледам http://www.kanald.com.tr/ask/Video/1Bolum/20260

Наде  Hug С тези йероглифи май скоро и с гугъл няма да разберем накъде е тръгнала Хазал Simple Smile

Миме, за мен чичи се справя в пъти по-добре с арабския, отколкото с турския.

# 305
Коя е дамата до нея? smile3506 Преди време бях чела, че Хазал ще е водеща на фестивала и ако не бъркам ще говори на италиански, а другият водещ, който май също щеше  да е актьор на турски. Във всеки случай нямам търпение да видя каква рокля е избрала. В първия епизод на сириала изглеждаше великолепно, особено очите и...страшно магнетични и изразителни. Нямам търпение да я видя.

# 306
роклята за тържествена вечер на турското кино е в голямата чанта, която държи Хазал на снимката, постната от Мери на стр. 20.

# 307
  • София
Аз чакам да видя роклята  Whistling Сигурно ще е умопомрачителна  Crazy

# 308
МимеHug Надето е права, Гуги е почти перфектен на арабски. Mr. Green Wink Другият водещ ще е Мете Хорозооулу. Ако си гледала "Времето лети", играеше Сонер. Wink

Петрова,    bouquet

# 309
  • София
МимеHug Надето е права, Гуги е почти перфектен на арабски. Mr. Green Wink Другият водещ ще е Мете Хорозооулу. Ако си гледала "Времето лети", играеше Сонер. Wink

Петрова,    bouquet

Снежи  Hug  Знам, че Надето е права ама аз късно се усетих, защото на преводача отгоре ми е пишело турски и затова нищо не ми се преведе, нищо де важното е,че се усетих навреме и го оправих  Simple Smile
За снимката от фестивала, която постнах не пишеше, кой е с нея на снимката, а само, че е от фестивала, ако разбера коя е ще ви кажа.
И аз чакам да видя роклята, сигурна съм, че ще бъде прекрасна.

# 310
Това е от днес в Гечето.  Hug На партито за рождения ден на Шебнем, Хакан нарекъл Азра - Хазал. Вярно ли е? newsm78 Ако е, ще си помисля, че доста честичко си мисли за нея... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

"A.Ş.K" dizisinde büyük hata!

Kanal D'nin iddialı yapımlarından A.Ş.K. dizisinin daha ilk bölümünde yapılan hata gözlerden kaçmadı. Hazal Kaya (Azra) ve Hakan Kurtaş’ın (Kerem) başrolleri paylaştığı Kanal D’nin iddialı yapımlarından Aşk dizisinin daha ilk bölümünde yapılan hata gözlerden kaçmadı. Yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı, Kanal D’nin yeni dizisi Aşk (A.Ş.K), 25 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. Aşk dizisi, Azra ile Kerem’in aşk hikayesini anlatıyor. Aslı Tandoğan’ın canlandırdığı Şebnem karakterinin doğum günü partisine katılan Azra ve Kerem’in tartışma sahnesinde Hakan Kurtaş’ın sevgilisi rolünü oynayan Azra karakterine gerçek ismiyle yani Hazal diye sesleniyor

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/ask-dizisinde-buyuk-hata

# 311
  • София
Коя е дамата до нея? smile3506 Преди време бях чела, че Хазал ще е водеща на фестивала и ако не бъркам ще говори на италиански, а другият водещ, който май също щеше  да е актьор на турски. Във всеки случай нямам търпение да видя каква рокля е избрала. В първия епизод на сириала изглеждаше великолепно, особено очите и...страшно магнетични и изразителни. Нямам търпение да я видя.

Разбрах коя е на снимката с нея Sebnem Bozoklu

# 312
Снежи, не съм чула подобно нещо на партито, а и не ми се вярва такъв гаф да остане незабелязан и не отстранен навреме.

# 313
Първа серия много ми напомня за Огледален свят. Дано избягат от образа й на Фериха, не ми се иска да повтаря сюжета.

# 314
Първа серия много ми напомня за Огледален свят. Дано избягат от образа й на Фериха, не ми се иска да повтаря сюжета.

Според мен няма нищо общо с образа на Фериха. Това, че се радва, целува и ревнува по един и същи начин е защото е едни и същи човек, но образът, който ще ни представи тук е коренно различен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт