Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 066
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Mimeto_87-те по телефоните се поздравяват  Wink Wink Wink Wink  Джейда си призна,че от година не са се виждали,а и номера на телефона й е загубила  Wink Laughing

# 286

накъде е тръгнало нашето момиче  newsm78 newsm78 newsm78 брех..с дреха на Огур Масур  Hug Hug Hug

# 287
  • София
Мариола  Hug

Сигурно си права за телефоните, затова в twiter  е такова затишие, а за фестивала тотално бях забравила и на италиански и на турски, нищо не разбрах от програмата  Grinning а последната снимка дали е нова, аз не съм я виждала до сега

# 288
  • София
Мерси за инфото Миленче, аз не го следя този сериал и затова явно не го знам.

А някой друг освен Джейда дали не я е поздравил, макар, че и при мен само тя излезе, странна работа.

Мисля, че не, но не се и учудвам. Според мен Хазал не е долюбвана в гилдията, явно е трън в очите на много хора заради таланта си Tired

# 289
Ето накъде е тръгнала Хазалчето, че даже е и пристигнала според Гуги.

صباح اليوم التقطت الكاميرات الممثلة هازال كايا أمام مطار روما في ايطاليا , وصلت بالسلامة و سوف تقدم حفل الأفلام المشترك بين تركيا و ايطاليا و تحمل في يدها فستانها من تصميم أشهر مصممي الأزياء بتركيا ozgur masur

# 290
missence- не съм съгласна с теб...може да не я долюбват..а и ако имаш в предвид 2-те харпии от АФК,който обходиха всички студия да храчат с/у Хазал.. си стоят у ДОМА Mr. Green Mr. Green нямат никакви предложения за работа Joy Joy Joyмакар и за сервитьорки Joy Joy Joy
  тяхното беше супер непрофесионално като държание. ooooh! ooooh! ooooh!
   Според мен Хазал има огромно уважение ..с работата си,с медийното си присъствие,с позициите си,които защитава сред хората и най-вече сред колегите си newsm10 newsm10
  аз имам наблюдения за определени хора,че   публично са ги съжалявали...хора точно от гилдията на артистите..,че и намеци за подигравки съм срещала  Peace

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 14:34 от mariola_sha

# 291
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Дами качиха ли го някъде дори и на турски да е просто да видя какво е било началото  Peace

# 292
  • София
Мариола, тя определено има за какво да бъде уважавана, но толкова, колкото й се възхищават на успехите, толкова и злобеят (визирам писаниците за килограми, пъпки, ръст, облекло....... и т.н.). Нормално е, успехът е голям дразнител, но тя да продължава напред и нагоре  Peace

# 293
  • София
Лудостче  Hug  Ето тук ми дадоха линк сутринта да го гледам http://www.kanald.com.tr/ask/Video/1Bolum/20260

Наде  Hug С тези йероглифи май скоро и с гугъл няма да разберем накъде е тръгнала Хазал Simple Smile

# 294
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Миме благодаря ти  Hug

# 295
  • София
...

Наде  Hug С тези йероглифи май скоро и с гугъл няма да разберем накъде е тръгнала Хазал Simple Smile

На фестивала в Рим  Peace

# 296
Дами качиха ли го някъде дори и на турски да е просто да видя какво е било началото  Peace
 има го качен целия епизод на сайта на каналД..помъчих се да намеря линка,но не успявам...преди малко обаче видях,че е качен целия епизод...аз за друго се ровя,че имам един дразнител от снощи  Wink Wink Wink

# 297
  • София
Според мен Хазал има, както доброжелатели, така и недоброжелатели, но то е нормално не може всички да я харесват, но въпреки всичко смятам, че разни такива като тези двете от АФК не могат да повлияят на успеха й, защото тя е много талантлива и тепърва ще има какво още да ни показва, а тези които не я харесват винаги ще злобеят срещу нея и няма да признаят таланта й, това няма как да се промени.

# 298
  • София
...

На фестивала в Рим  Peace

Мише мерси за превода  Peace

# 299
  от официалния туитър на серияла:Hazal Kaya tomorrow for in the 'Rome Turkish Film Festival" going to Rome от дата:24.09..във Вечния град отива нашето момиче...

Общи условия

Активация на акаунт