Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 084
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте Hug

Най-сетне и аз изгледах епизода на спокойствие Party. С две думи- заслужаваше си чакането. Хазал направо сияеше Heart Eyes. Аз Аслъ по принцип си я харесвам и тук ми хареса. Хакан затвърждава мнението ми, че е  мн подходящ избор за тази роля. Каан май ще е само за цвят. Whistling Рейтингите не ме притесняват засега, защото историята е интересна и мисля, че тепърва ще набира повече зрители. Проследих отзивите в туитър и само хубави неща прочетох. Векът си има лоялна публика и редовен рейнтинг от 9%, но с времето мисля, че рейнтингите на A.Ş.K ще се повишат. Praynig

И тъй като сравненията май не могат да се избегнат, прежалих се да гледам част и от ПО. Ами за мен място за сравнения няма,  както по отношение на историята, така и на играта. Разбира се, това си е само мное мнение.

По-късно ще се опитам пак да се включа...

# 391
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добър вечер,   Hug Hug Hug

# 392
  • София

Скрит текст:
Еее, обаче "Аси" си остана емблема и за Туба, и за Мурат  Peace

# 393
# 394
Здравейте Hug Hug Hug

Много съм заета напоследък, имах много важен изпит. Peace Но пък се представих отлично. Flutter

Тази вечер щяло да има фрагман. Peace

Лека вечер!

# 395
# 396
# 397
Мише,  Hug на Хазал ми прилича, ама колаж ли е или от някаква фотосесия, не мога да разбера. newsm78

ooooh!

# 398
Според мен тази снимка е фотошоп.Сложили са лицето на Хазал върху тялото и косата на друга мадама.  Peace

# 399
  • София
И за мен снимката е фотошоп, не мисля, че е от фотосесия, още повече, че и косата е друг цвят.
Чакам с нетърпение новия фрагман, макар, че не вярвам, че днес ще го пуснат, но да видим

# 400
# 401
Скрит текст:
SCENE 3:

I FELL OF THE MOTOR BIKE.

AH ARE YOU OKAY?

I'M GOOD THERE IS NOTHING WRONG. WOW THE PLACE IS BURING.

ITS NOT SUITABLE FOR YOU BUT THIS IS WHAT WE HAVE IN HAND. WHY DID YOU LOOK LIKE THAT.

NOTHING

OKAY, LOOK AT ME DON'T FORGET WE ARE FRIENDS FROM SCHOOL IF THAT WITCH LEARNS OR THINKS OF ANYTHING HE WILL NOT GET YOU TO WORK HERE.

JUST A WEIRED RULE. ITS LIKE JOKES OVER HERE I CAN'T TOUCH YOU.

GET THIS JOB AND WE WILL LOOK AT IT.

WE NEED TO LOOK AT IT.

OH KEREM.

OKAY FINE.

COME ON FROM HERE.

SCENE 4:

WELCOME MISS SEBNEM

GOOD DAY MISS SEBNEM

GOOD DAY IS MY MUM HOME?

NO HALF AN HOUR AGO SHE LEFT

SCENE 5:

GOOD MORNING MRS NESRIN.

FRIENDS BE QUICK MRS NESRIN HAS COME. YOU GET THE COFFEE READY FOR HER. YOU GET THE MODELS READY AS YOU KNOW SHE IS QUITE FUSSY OF THE ORDER. YOU DON'T SHOW YOURSELF AROUND AS SHE IS ANGRY AT YOU FROM YESTERDAY. COME FRIENDS BE QUICK. GOOD MORNING MRS.

GOOD MORNING. HAVE THEY COME?

NO NOT YET THEY ARE ON THERE WAY.

IS EVERYTHING READY? I DON'T WANT ANY LATE STARTS.

YES MRS WE HAVE DONE THE BEST WE CAN IN HAND.

THE BEST YOU CAN IN HAND NOT THAT I WOULD LIKE EVERYTHING THE BEST.

SCENE 6:

YA WHAT DID THE WITCH DID'T LIKE? IS SHE GOING TO FIND ANYONE BETTER THAN YOU? MY LOVE FORGET IT, YOU WILL FIND BETTER JOB AND NOW I AM UNHAPPY.

MISS AZRA PLEASE KEEP THE DISTANCE CAUSE WE ARE WORKING AT THE SAME PLACE. OUR CLUB HAS SOME RULES THE IS AGAINST THAT YOU HAVE A RELATIONSHIP WITH STAFF AND CLUB MEMBERS IS FORBINED.

WHY YOU KIDDING ME? I BELIEVED YOU.

BUT YOU WERE SO CUTE.

YOU WILL SEE THE CUTENESS.

SCENE 7:

HERE YOU GO PLEASE.

# 402
# 403
Здравейте.Искам да попитам ще се превежда ли на български филма и къде.Благодаря предварително.

# 404
  • София
Здравейте.Искам да попитам ще се превежда ли на български филма и къде.Благодаря предварително.

Засега чакаме превод от англ. ез, да видим дали ще има  Tired

Петрова    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт